De voordelen van Online Health en Fitness coaching 

De voordelen van Online Health en Fitness coaching

Nu de zomer steeds dichterbij komt en de goede voornemens wellicht niet helemaal geslaagd zijn, vinden veel mensen weer de weg naar de sportschool. De meeste mensen gaan zelf fanatiek aan de slag, want niet iedereen heeft genoeg budget voor een personal trainer.

Echter, gaandeweg merken ze dat ze stagneren, blessures krijgen of gewoon helemaal geen plezier in het sporten hebben. De motivatie en uitleg ontbreken en het resultaat blijft uit. Zonde van je tijd en energie. Om deze redenen wordt tegenwoordig steeds vaker online health en fitness coaching aangeboden, waarbij je professionele begeleiding krijgt op afstand. Ook bij Delda kun je online begeleid worden door een ervaren Personal trainer. In dit artikel vertellen we je er graag meer over, want het is nog niet te laat om strak(ker) op het strand te verschijnen deze zomer!

Wat is online coaching?

Val gegarandeerd het aantal gewenste kilo's af met Online Coaching Klik hier en bekijk het programma Online coaching is een begeleidingstraject op afstand, waarbij je via internet door een ervarn en professionele personal trainer begeleid wordt op het gebied van training en voeding. Na een intake gesprek met jouw coach, ontvang je een persoonlijk trainings- en voedingsplan en kun je zelf aan de slag gaan. Alle

trainingen en alles wat je eet wordt secuur bijgehouden in een App, zodat het bekeken kan worden door jouw coach en hij indien nodig tijdig kan bijsturen.

Waarom online coaching

De belangrijkste reden waarom veel mensen voor online coaching kiezen is het resultaat. Door de persoonlijke aanpak in combinatie met het ontvangen van de juiste kennis en motivatie behaal je sneller jouw doelen. Daarnaast leer je waarom je iets doet. Hierdoor is het resultaat duurzaam en kun je ook na het coaching traject zelf verder met jouw nieuwe lifestyle. Tevens is het voor veel mensen heel toegankelijk, omdat de prijs wat lager ligt dan bij personal training en je kunt trainen wanneer het jou uitkomt. Echter vraagt het wel om een flinke dosis inzet; de trainer begeleidt en motiveert je, maar jij moet het werk doen.

LifestyleOnline fitness begeleiding afvallen

Het online coaching traject van Delda is geen quick fix waarbij je tijdelijk extreem weinig gaat eten en te veel moet sporten, waarna als je weer normaal gaat eten tien kilo zwaarder wordt. Bij Delda leer je juist een nieuwe lifestyle aan, waardoor het resultaat blijvend is en je er de rest van je leven baat bij hebt. Sporten en gezond eten moet tenslotte leuk zijn.

Je leert waarom je iets doet en hoe je de juiste keuzes op het gebied van voeding en training kunt maken. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je na het coaching traject voldoende kennis hebt opgedaan om zelf je gezonde lifestyle voort te zetten.

Hoe werkt het?

Bij Delda word je begeleid door de ervaren personal trainer Danny Delvers. Hij is o.a. trainer van Quinty Trustfull, Everon Jackson Hoi en andere BN’ers. Je start altijd met een uitgebreid (telefonisch) intake gesprek om jouw doelen te bespreken en vragen te beantwoorden, zodat jouw coach precies weet waar de uitdagingen liggen. Aan de hand van deze gegevens kan de coach een op maat gemaakt fitness en voedingsprogramma voor je opstellen. Vervolgens ga je zelf aan de slag en kun je met behulp van een handige trainings- en voedingsApp secuur bijhouden hoeveel je traint en wat je eet. Jouw coach kan meekijken in deze apps. Hierdoor weet je altijd of je teveel of te weinig eet en kan er ingegrepen worden. Door de tussentijdse evaluatie/meetmomenten kan er indien nodig tijdig bijgestuurd worden.

Een pakket op maat

Bij Delda kun je kiezen uit drie pakketten, gebaseerd op hoeveel begeleiding jij nodig hebt. In elk traject zit er standaard een persoonlijk intake gesprek, trainingsprogramma, voedingsprogramma, de benodigde software via APP en computer en een wekelijks support moment via Email. Heb je behoefte aan meer support? Dan kun je upgraden naar VIP of Elite pakket waarbij je bijvoorbeeld dagelijks motivatie tips ontvangt, video feedback krijgt en toegang hebt tot het speciale VIVO Vitaal voedingsprogramma.

Doordat Danny de afgelopen jaren al honderden mensen heeft geholpen om fitter en gezonder te worden, weet hij precies wat wel en niet werkt. Zijn kennis is verwerkt in het online coaching programma van Delda. Mocht je het programma gevolgd hebben zoals het moet en geen resultaat hebben behaald? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Direct starten met online coaching?

We hebben op dit moment een leuke actie.

Benieuwd geworden? Neem dan contact op via ons contactformulier >>

[:]

Over de schrijver
Zenzi
Door

Zenzi

op 24 Jul 2017

Lijkt mij ongelofelijk gaaf. Als de financiën het toelaten ga ik dit zeker doen.

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: