Boksen Amsterdam

Denk jij erover om te gaan boksen in Amsterdam? Zoek je een goede sportschool waar je elke week kunt trainen? Kom dan eens kijken bij Delda Sport in Landsmeer, vlakbij Amsterdam.

In onze sportschool vind je luxe PT studio’s, waar je kunt trainen onder begeleiding van ervaren en enthousiaste trainers. Je hebt hier veel privacy en we werken met kleine groepjes of privélessen.

1 op 1 trainingen

Wil je leren kickboksen? In privélessen gaat dat razendsnel. Alle aandacht van de trainer is op jou gericht, dus je krijgt veel aanwijzingen en adviezen. De oefeningen worden ook nog eens afgestemd op jouw mogelijkheden.

Boxen Amsterdam

Omdat je 1 op 1 werkt, zul je merken dat je in hoog tempo vooruit gaat. Je wordt niet afgeleid door anderen, je hebt alle ruimte en kunt in je eigen tempo sporten. Dat werkt allemaal heel motiverend.

Small Group Training

Voor wie al wat ervaring heeft of gewoon graag met anderen sport zijn er de Small Group trainingen. Deze groepjes bestaan uit maximaal 6 mensen en worden ook begeleid door een trainer. Sluit je aan bij een bestaande groep of start zelf een groepje.

Samen sporten werkt motiverend en je kunt de kickbokstechnieken op elkaar oefenen. De trainer zorgt hierbij voor ieders veiligheid. Ook in deze groepen is veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Amsterdam boksen

Full body Workout

Tijdens een training leer je alle technieken van het kickboksen. Bewegingen worden uitgelegd en voorgedaan. Het is belangrijk om deze goed uit te voeren en daarom word je hier goed in begeleid.

Kickboksen is een full body workout. Je zult merken dat je tijdens de trainingen werkt aan kracht, snelheid, conditie en balans. Je hele lichaam zal snel strak en fit worden.

Wil je horen wat onze klanten over ons te zeggen hebben, kijk dan het onderstaande filmpje.

Intakegesprek

Voor je begint aan je kickbokstraining, heb je met een trainer een intake gesprek. Hierin wordt besproken wat jouw doelen zijn. Wil je kickboksen om af te vallen, je conditie verbeteren of alle technieken verfijnen? Vertel het de trainer en samen gaan jullie aan het werk om dit te bereiken.

Denk je dat kickboksen iets voor jou kan zijn, of wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen? Laat je gegevens dan achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Boksen Amsterdam

Voor een persoonlijke boxtraining Amsterdam moet je bij Delda Sport zijn. Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom bij onze sportschool. Tijdens de trainingen behandelen we iedereen op dezelfde manier. We maken daarbij geen verschil tussen vrouwen en mannen. Op sommige momenten hebben we wel een aparte damesgroep. Dit wisselt dus. In welke groep je ook komt, we zorgen altijd voor een veilige omgeving. Iedereen moet zich zo comfortabel voelen dat hij of zij optimaal kan trainen. Voordat je begint met trainen, willen we jouw persoonlijke doel helder hebben. Het trainingsschema past dan ook helemaal bij jou. Maak een afspraak voor een gratis intake. Graag ontmoeten we jou in onze luxe sportschool. Bij ons is er ruimte genoeg om je te ontwikkelen.

Boxen in Amsterdam met alleen vrouwen

Wil je het boksen Amsterdam toch het liefst alleen met vrouwen doen? Neem dan even contact met ons op. We kijken dan meteen voor je of er nog ruimte is in deze groep. Tegelijk verzekeren we je ervan dat je jezelf bij Delda Sport in elke groep veilig en comfortabel zult voelen. Daar staan wij garant voor en daar doen we alles aan. We trainen ook nooit met grote groepen. Geef je jezelf op voor onze small group training? Je bent dan tijdens de training met maximaal 8 personen. Zo is persoonlijke aandacht voor elk persoon goed mogelijk. Het voordeel is dat de prijs lager ligt dan wanneer je met nog minder mensen of alleen traint. In deze kleine groep kunnen jullie de kosten als het ware delen. Is het een idee om jezelf aan te melden met een collega, een buurvrouw of een vriend? Overweeg ook eens of de Delda Sport Morning Group bij jou zou passen. Je moet dan geen avondmens zijn. Voor deze groep zoeken we meer de vroege vogels. Is dat helemaal niets voor jou, maar kom je juist later op de dag tot bloei? Kies dan voor onze Delda Sport Evening Group. Zo zie je, bij ons is er voor elk wat wils.

Boxtraining Amsterdam

Als je gaat boxen Amsterdam, dan wil je natuurlijk resultaat zien. Dat begrijpen wij prima. Jij bent al heel lang aan het trainen maar je ziet nog steeds niet het effect dat je wenst? Die spieren zijn nog steeds niet zichtbaar en over een sixpak zullen we het maar helemaal niet hebben? Wij vertellen je graag dat trainen op basis van je gewicht redelijk achterhaald is. Een goede lichaamsmeting is beter. Je ziet dan echt hoe het er met je gezondheid voor staat. Wij bieden je daarom onze Inbody Scan. Je weet dan binnen een minuut je gewicht, maar ook je vocht massa en het vet. Zo kunnen we een heel gericht plan opstellen. Het bereiken van de gewenste resultaten is op deze manier absoluut haalbaar. Ook tussendoor meten we dan het effect op je lichaam. De kans is groot dat je heel snel verschil ziet. Sporten en voeding doen echt wat met de samenstelling van je lichaam. Deze positieve resultaten zijn natuurlijk een enorme stimulans om door te gaan.

Contactformulier >>

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: