Afvallen Landsmeer - Kom langs in onze luxe studio

Afvallen Landsmeer - Kom langs in onze luxe studio

In Landsmeer vind je Sportschool Delda Sport en wij kunnen je helpen als je wilt afvallen. Onze gediplomeerde trainers weten alles van sport, beweging, afvallen en voeding. We begeleiden je net zolang tot je je doel bereikt hebt.

Hulp bij het afvallen

Soms kan het lastig zijn om af te vallen en dan is een steuntje in de rug wel zo handig. Je bent zeker de enige niet als je het al vaak geprobeerd hebt. Eerst val je goed af en verdwijnen de kilo’s relatief gemakkelijk. Maar na verloop van tijd stopt het of kom je zelfs weer aan.

Landsmeer-gewichtverliezen

Dat is frustrerend en het is moeilijk om dan toch verder te gaan. Je weet waarschijnlijk ook niet goed waar het aan ligt. Een professional kan meer inzicht geven en je de ondersteuning bieden die je helpt echt bij je doel te komen: een fit en slank lichaam!

Kickboksen om af te vallen

Bij Delda Sport leer je kickboksen. Waarom deze sport om af te vallen? Kickboksen is niet alleen hartstikke leuk om te doen, maar het brengt veel voordelen mee voor mensen die willen afvallen:

  • Je verbrandt veel calorieën in een uur kickboksen: tot wel 700 per uur.
  • Je krijgt meer en sterkere spieren, die ook buiten het sporten om nog energie (dus calorieën) nodig hebben, waardoor je over het geheel genomen meer vet gaat verbranden.
  • Kickboksen zorgt ook voor meer zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en motivatie om voor jezelf te zorgen. Dit kan goed helpen bij het mentale gedeelte van afvallen.

Onder begeleiding van de personal trainer leer je alle kickbokstechnieken: de trappen en de stoten. Verder doe je tijdens de training oefeningen om je conditie te verbeteren en krachttraining.

Vraag je je af of je wel sportief genoeg bent? Heel veel mensen beginnen met kickboksen zonder dat ze enige ervaring hebben. Dat is geen enkel probleem. Je leert het kickboksen in je eigen tempo en bouwt na verloop van tijd conditie en kracht op.

Leer kickboksen in privélessen of kleine groepjes

Bij Delda Sport zul je niet in een overvolle sportzaal komen te staan. Je kunt komen trainen in een privéles, samen met een personal trainer. Of je ga sporten in de Small Group Training, waarin je samen sport met 5 anderen.

Of je nu in de privéles sport of in een groepje, je wordt begeleid door een van onze ervaren trainers. Zij hebben alle kennis en vaardigheden in huis om je het kickboksen te leren. En belangrijk is: ze zullen ervoor zorgen dat je met plezier gaat sporten!

Gezondafvallen-landsmeer

Tijdens beide soorten lessen is er genoeg ruimte voor de trainer om je goed te helpen bij het aanleren van de kickbokstechnieken. Je kunt vragen stellen als je iets niet begrijpt en je krijgt feedback als dat nodig is.

Voor je begint met je kickbokstraining krijg je een intakegesprek. Je bespreekt met de trainer wat je ervaringen met sporten zijn, wat je wilt bereiken met de lessen en andere belangrijke informatie. Hiermee kan de trainer de lessen precies afstemmen op jouw doelen.

Meer handvatten voor een gezonde leefstijl

Maar niet alleen op de sportschool kunnen wij je begeleiden. We geven je ook alle handvatten om thuis aan de slag te gaan. We helpen je te kiezen voor gezonde voeding en een leefstijl die goed voor je is.

Met de hulp van de trainers van Delda Sport kun je eindelijk dat gezonde gewicht krijgen dat je wilde. Bekijk onderstaand filmpje, waarin onze klanten vertellen waarom ze graag bij ons komen trainen.

Lijkt het je ook wel wat om te komen kickboksen bij Delda Sport? Vraag dan nu een gratis intakegesprek aan. Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en we nemen snel contact met je op.

Gratis intakegesprek >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: