Professioneel vetpercentage meten

Iedereen die graag eens een professionele meting van het vetpercentage wil laten doen, kan terecht bij Delda Sport. Met onze Inbody Scan kun je je lichaam heel nauwkeurig laten meten en binnen enkele minuten heb je uitslag. Betrouwbaar, snel en simpel!

Veilig en snel een meting van het vetpercentage en meer

Je gezondheid is belangrijk voor je en daarom zou je daar graag meer inzicht in krijgen. Als je je regelmatig weegt op een gewone weegschaal, weet je waarschijnlijk wel of je te licht of te zwaar bent, of een prima gewicht hebt.

Maar je gewicht zegt niet alles over je gezondheid. De Inbody Scan daarentegen, kan een bijzonder nauwkeurig totaalplaatje geven. Hij meet niet alleen je gewicht, maar ook het vetpercentage en geeft een analyse van je metabolisme.

Professionele-meting-vetpercentage

Dit wordt gemeten tijdens een Inbody Scan:

  • Spier-vet analyse
  • Obesitas analyse
  • Lichaamstype
  • Metabolisme
  • Een analyse van je lichaamssamenstelling

Hiermee krijg je dus een heleboel informatie, waarmee je meer inzicht krijgt in je totale fysieke gezondheid. Dit is belangrijk, want of je slank of zwaar bent, geeft niet weer wat de verhouding aan vet is in je lichaam. En dat zegt veel meer over je gezondheid.

Zo kun je vet rond je middel hebben of juist op je heupen. Dit is zichtbaar vet en we weten allemaal dat overgewicht niet gezond voor je is. Maar er is ook onzichtbaar vet. Dat wordt visceraal vet genoemd. Dat soort vet is echt gevaarlijk.

Het heeft een negatieve invloed op je organen. Het belemmert hun werking, verstoort de productie van hormonen en kan je organen zelfs beklemmen. Daarom is het goed om meer inzicht te krijgen in de verhouding van vet en spieren.

En dat kan dus heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar op de Inbody Scan te gaan staan, waarna sensoren je lichaam doormeten. Met de uitslag kun je daarna een adviesgesprek krijgen met een van onze personal trainers.

Je leefstijl veranderen

Wat de uitslag ook is, als je hier iets mee wilt doen, kun je met de trainer bespreken wat de mogelijkheden zijn. Wij kunnen advies geven op het gebied van voeding, leefstijl en sport.

Met handige tips kun je kiezen voor gezonde voeding, zowel thuis als op je werk. Je kunt leren inzien wat je zwakke plekken zijn en hoe je om kunt gaan met lekkere trek.

Wil je meer gaan bewegen, dan ben je bij Delda Sport aan het juiste adres. Wij bieden kickbokstrainingen aan onder begeleiding van een personal trainer. Je kunt privélessen volgen of trainen in kleine groepjes van 8 mensen.

Vetmeting-percentage-lichaam

Tijdens het gesprek kun je aangeven wat je doelen zijn naar aanleiding van de professionele vetmeting. Het kan zijn dat je wilt afvallen, maar ook dat je sterkere spieren wilt krijgen of een gezondere leefstijl wilt aanmeten. We helpen je hier graag bij.

Meer bewegen: kickboksen

Als je gaat kickboksen zul je merken dat dit een geweldige sport is. Je verbrandt er enorm veel calorieën mee (tot 700 per uur), dus afvallen gaat je zeker lukken. Verder wordt je er sterker en leniger door en krijg je een mooi strak lichaam.

Bij ons kun je kickboksen leren als lekkere workout. Dat betekent dat je niet hoeft te sparren, je voert de trappen en stoten alleen uit om je lichaam te trainen. Deze technieken leer je van een personal trainer.

De trainer zorgt ervoor dat je de technieken goed uitvoert. Hij of zij geeft je feedback wanneer je dat nodig hebt. Kickboksen is een leuke en uitdagende sport en kan je helpen om je gezondheidsdoelen te bereiken.

Als je nu ook zo’n Inbody Scan wilt laten maken, dan kun je die aanvragen door dit te melden in onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: