Personal trainer Amsterdam de Pijp

Wie in Amsterdam de Pijp woont en wil trainen met een personal trainer, kan binnen 20 minuten in Landsmeer zijn, waar Delda Sport is gevestigd. In onze luxe PT studio kun je leren kickboksen onder begeleiding van een gediplomeerde personal trainer.

Kickboksen helpt je fit te worden

Wil jij een sport doen waar je blij van wordt? Overweeg dan kickboksen eens. Veel mensen hebben een verkeerd beeld bij deze, van origine, vechtsport. Kickboksen mag dan begonnen zijn als vechtsport, maar wij leren je de technieken door ze met de trainer of op een bokszak te oefenen.

Daardoor kun je wel profiteren van de workout, maar hoef je niet bang te zijn voor blauwe plekken of blessures. Die zouden wel kunnen voorkomen als je gaat sparren, wat je bij ons niet hoeft te doen. Door te kickboksen kun je prima werken aan een fit, sterk en lenig lichaam.

Voordelen van kickboksen

Het is daardoor een geweldige sport als je wilt afvallen: tijdens het kickboksen verbrand je veel calorieën (tot wel 700 calorieën aan toe). Je lichaam wordt dus aangezet tot vetverbranding, wat heel handig als je wat kilo’s kwijt wilt.

Verder kun je gaan kickboksen als je een betere conditie wilt. We zitten vaak lange tijd achter elkaar (tijdens het werk, maar ook thuis). De hele dag bureauwerk doen, zorgt ervoor dat onze conditie flink achteruit kan gaan.

Door te kickboksen zorg je dat je bloedsomloop gestimuleerd wordt. Je hart en longen moeten weer hard aan het werk. We doen oefeningen die goed zijn om je conditie te verbeteren, zoals HIIT training of op een fitnessapparaat trainen. Je zult merken dat je daardoor meer energie hebt en minder snel moe wordt.

Deze full body workout geeft je ook de kans te werken aan krachtige spieren. Het trappen en stoten versterkt je arm-, schouder-, buik- en been spieren. We trainen daarom tevens met gewichten en doen oefeningen met lichaamsgewicht. Door te kickboksen kom je mooi strak in je vel te zitten.

Iedereen kan leren kickboksen, ook als je nog nooit gesport hebt. Onze trainers zullen je met veel plezier de technieken leren. We zorgen ervoor dat elke training anders is, zodat je gemotiveerd en enthousiast blijft. Wij willen dat je na elke training alweer uitkijkt naar de volgende.

Kickboksen bij Delda Sport in luxe PT studio

Als je in Amsterdam de Pijp woont, weet je hoe druk deze stad kan zijn. Ook in kickboksscholen zie je dit terug. Tijdens een groepstraining sta je tussen tien of twintig andere mensen die willen leren kickboksen.

Niet alleen heb je soms te weinig ruimte om te bewegen, maar zal de trainer regelmatig geen tijd hebben om je goed te begeleiden. Dan is het lastig om de kickbokstechnieken goed te leren. Dat zal bij Delda Sport niet gebeuren.

Wij werken met kleine groepjes. In onze Small Group Training trainen maximaal 8 mensen samen. Maar je kunt ook 1 op 1 lessen nemen, waarbij je individueel begeleid wordt door een personal trainer. Dat kan bij ons in de sportschool, maar tevens op locatie. Een trainer komt dan naar jou toe.

Bij ons staan privacy, plezier in het sporten en begeleiding op maat centraal.

Neem alvast een kijkje in onze luxe PT studio door onderstaand filmpje aan te klikken.

Dat we gaan voor kwaliteit, blijkt uit hoe we mensen begeleiden. Als je bij ons komt trainen, beginnen we met een intakegesprek. Je kunt ons dan vertellen wat je wilt bereiken: Afvallen, een goede conditie of sterker worden. Wat het ook is, wij gaan samen met jou aan het werk om je doel te bereiken.

Dit doen we door een trainingsschema op maat te maken, maar je ook te helpen gezonde keuzes te maken op het gebied van voeding en leefstijl. Heb je interesse om hier meer over te weten? Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en we nemen snel contact met je op.

Contactformulier >>

Your Goals
Door

Your Goals

op 10 Oct 2020

Hello There, It's really awesome to read about the choosing best personal trainer. I like the points you have mentioned above. Thanks for sharing useful though here. Keep sharing.

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: