Personal trainer aan huis Hilversum

Ben jij op zoek naar een personal trainer in de omgeving van Hilversum? Wil jij afvallen of een betere conditie? Zoek niet verder. Een personal trainer van Delda Sport komt bij jou thuis om je te helpen dit doel te bereiken.

Afvallen, fit worden, een betere conditie krijgen

Afvallen, je conditie verbeteren, een sterk en slank lichaam krijgen. Het zijn doelen waar je misschien al langer aan werkt. Maar in je eentje kan het lastig zijn de motivatie te vinden en vast te houden om zo ver te komen als je wilt.

Daarom is een personal trainer aan huis de ideale oplossing. Woon je in Hilversum of omgeving, dan kan een trainer van Delda Sport bij je langs komen. Jullie bespreken wat je doelen zijn en hij of zij stelt een speciaal trainingsschema voor jou samen.

Personaltrainer-aanhuis-Hilversum

Voordelen van een personal trainer aan huis

Kickboksen

Om te zorgen voor een goede workout, gaat hij of zij je leren kickboksen. Dit is een geweldige sport om veel calorieën te verbranden en te werken aan kracht en conditie. Tijdens jullie workout leer je in korte tijd alle kickbokstechnieken.

Kennis en ervaring

Een personal trainer heeft de juiste kennis en ervaring in huis om je te helpen. Het gaat dan om kennis over sport, bewegen, voeding en het menselijk lichaam. Daarom kan de trainer je helpen precies datgene te doen dat je helpt bij het afvallen of fitter worden.

Motivatie

De trainer is jouw stok achter de deur om vol te houden. Iedereen heeft wel eens een inzinking en soms krijg je moeilijke tijden te verwerken. Maar met jouw personal trainer kom je daar goed doorheen. Hij of zij motiveert je en geeft je advies wanneer dat nodig is.

Privacy van je eigen huis

Er zitten dus veel voordelen aan het inhuren van een personal trainer. Niet alleen heeft hij of zij de kennis en helpt hij je motivatie vasthouden, je hoeft er niet eens de deur voor uit. Je kunt kiezen voor in huis trainen of bij jouw in de buurt.

Thuis trainen is gemakkelijk, je hebt geen reistijd en hebt alle privacy. Een kleine ruimte van 3 bij 3 meter is al genoeg. Maar ook buiten werkt goed. Als je in de buurt een pleintje of veld hebt, kunnen jullie daar aan de slag.

Snel resultaat behalen

Omdat je met een personal trainer 1 op 1 aan het werk bent, leer je snel en train je intensief. Je krijgt direct feedback op wat je doet en jij kunt vragen stellen wanneer je wilt. Dit zorgt ervoor dat je supersnel vooruit gaat.

Je krijgt de kickbokstechnieken snel onder de knie. Met deze intensieve begeleiding kun je in een les net zoveel bereiken als in 15 uur in een groepsles. Ook je doelen liggen daardoor dichterbij dan je denkt!

Hilversum-aanhuis-personaltrainer

De kickbokstraining

Als de trainer bij je thuis komt, dan ga je dus leren kickboksen. Waarom deze sport? Kickboksen is een uitdagende sport, die erg gezond is voor je lichaam. Kickboksen is een full body workout, je verbrandt in korte tijd veel calorieën en je werkt aan zowel kracht als uithoudingsvermogen.

Tijdens een kicbokstraining gebruik je echt elke spier van je lichaam. Je armen en schouders om te stoten, je draait vanuit je middel en met je benen ga je trappen. Je bent constant in beweging. Geen wonder dat je door te kickboksen goed kunt afvallen.

Daarom is kickboksen dus een geschikte sport voor elk doel dat je maar zou kunnen hebben. Met de trainer leer je alle trappen en stoten correct uitvoeren. Dat is belangrijk, want je wilt geen blessures oplopen.

De trainer zorgt ervoor dat elke trainingssessie uitdagend, leuk en afwisselend is. Hierdoor ga je ook elke week enthousiast weer aan de slag. Ga jij ook fanatiek aan het kickboksen? Dan kun je wel 700 calorieën in een uur verbranden!

Bekijk onderstaand filmpje als je een voorbeeld van een training wilt zien. Hier zie je hoe RTL presentatrice Quinty Trustfull (van Koffietijd) aan het trainen is met Danny Delvers, een van de trainers van Delda Sport. Zij trainen buiten, maar binnen is dus ook goed mogelijk.

Sporten wanneer het jou uitkomt

Zou jij graag willen afvallen? Wil je een betere conditie? Meer kracht in je spieren? Misschien had je als excuus dat de sportschool te ver weg is of dat je geen tijd hebt. Maar met een personal trainer aan huis is dat geen goed excuus meer.

  • Je hoeft er de deur niet meer voor uit
  • Je kunt met de trainer plannen wanneer jou dat uitkomt
  • Je hoeft niet meer samen te sporten met anderen: geen afleiding of zorgen over wat anderen van je vinden.
  • Altijd een leuke uitdagende training

Of je nu een drukke baan hebt, een veeleisende studie of de sportschool is te ver weg: een personal trainer van Delda Sport is de oplossing. Wij komen bij jou thuis om je te helpen fit en gezond te worden.

Niet alleen helpen we je om het kickboksen onder de knie te krijgen. Personal training houdt meer in. We geven je adviezen op het gebied van voeding, gezondheid en levensstijl. Wij kunnen je helpen een positieve verandering in te voeren in je leven.

Wat de situatie ook is in jouw leven, we zorgen ervoor dat de personal training er in past. Of je nu fit bent of ongetraind, of je ervaring hebt of niet, zelfs met een blessure of een ziekte die je onder de leden hebt, kun je met een trainer aan de slag.

Een personal trainer kan namelijk goed inschatten wat je aankunt en kan de training aanpassen aan jouw mogelijkheden. Regel het vandaag nog en gun jezelf die positieve draai aan je leven.

Wil jij ook thuis aan de slag gaan om je sportieve en gezondheidsdoelen te bereiken? Maak dan nu een afspraak met een personal trainer van Delda Sport en regel een gratis intakegesprek. Als je je gegevens in onderstaand formulier achterlaat, nemen we binnen 12 uur contact met je op.

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: