Personal trainer aan huis Hilvarenbeek

Voor wie in Hilvarenbeek woont en graag aan sport wil gaan doen, is er nu de oplossing. Een personal trainer van Delda Sport kan bij jou thuis komen en je helpen je doelen te bereiken. Begin nu met kickboksen voor een gezond en strak lichaam.

Thuis sporten met een personal trainer

Een personal trainer heeft een opleiding gevolgd, waardoor hij of zij meer weet over sporten dan gewone trainers. Niet alleen heeft hij kennis over sporten, bewegen en het menselijk lichaam, maar ook over afvallen en voeding.

Als jij dus meer wilt gaan bewegen, hulp wilt bij gewicht verliezen, een betere conditie wilt krijgen of meer spieren wilt kweken, dan is een personal trainer echt de oplossing! Samen met een trainer kun je je doelen snel bereiken.

Hilvarenbeek-personaltrainer-aanhuis

En nu kan er een zelfs bij jou thuis komen. Dat heeft veel voordelen:

 • Je hoeft er de deur niet voor uit: geen openingstijden om rekening mee te houden en geen reistijd.
 • Veel privacy omdat je sport in je eigen huis.
 • Altijd een stok achter de deur om te gaan sporten.
 • Geen afleiding van andere sporters.
 • Alle aandacht is voor jou, dus veel feedback en snelle vooruitgang

Vooral voor mensen die veel werken en daarom al veel van huis zijn, is een personal trainer aan huis een uitkomst. Als je al een drukke werkweek hebt gehad, wil je liever niet nog langer van huis zijn om te gaan sporten. Een training thuis is dan wel zo efficiënt.

Je hebt hiervoor niets anders nodig dan een ruimte van minimaal 3 bij 3 meter. De trainer neemt de spullen mee die je nodig hebt. Dus heb je een slaapkamer of ruimte in de huiskamer? Dan kan de training beginnen.

Hilvarenbeek-aanhuis-personaltrainer

Maar het is ook mogelijk om bij jou in de buurt te sporten. Buiten sporten is leuk en de frisse lucht is gezond. Is er een veldje, plein of een park in de buurt? Dan kun je ook daar met de trainer afspreken.

Met een personal trainer je doelen bereiken

Als je besluit samen met de personal trainer te gaan kickboksen, zul je van tevoren bespreken wat het is dat je wilt bereiken. Je kunt kickboksen voor veel verschillende doelen gebruiken: voor afvallen, een betere conditie of sterkere spieren. Of omdat kickboksen gewoon heel erg leuk is.

Afvallen

Tijdens een kickbokstraining verbrand je enorm veel calorieën. Het is een behoorlijk intensieve manier van trainen, waarbij je heel je lichaam gebruikt. De trainer helpt je om de verschillende trappen en stoten onder knie te krijgen en kiest die oefeningen die jou helpen om af te vallen.

Conditie trainen

Onderdeel van de kickbokstraining is ook werken aan je conditie. HIIT training, cardio training, de trainer houdt je in beweging. Omdat je precies die oefeningen doet die je helpen, zul je snel vooruitgang boeken.

Spierkracht

Door te kickboksen zul je ook sterker worden. Met gewichten werken zal hierbij helpen, maar er zijn ook genoeg oefeningen (zoals pushups en squats) die je kunt doen om sterkere spieren te krijgen.

Aanhuis-hilvarenbeek-personaltrainer

Onze trainers zijn allemaal goed opgeleid. Ze weten wat goed hoe ze iemand uitleg moeten geven en wat passende oefeningen zijn. Ook zorgen we natuurlijk dat je een klik hebt met de trainer. Dat is heel belangrijk om het vol te houden.

De trainer geeft je constant feedback. Hier heb je veel aan, want je kunt meteen aanpassen wat er niet goed gaat. Dat is een groot verschil met sporten in een groep, waar een trainer nu eenmaal niet alles kan zien dat er gebeurt.

Doordat je met je trainer samenwerkt, heb je het gevoel dat het sporten echt ergens naartoe gaat. Je merkt al snel dat je afvalt, strakker wordt of sterkere spieren krijgt (of allemaal tegelijk). Maar daarnaast zorgt de trainer ook dat je gemotiveerd blijft.

Elke training zit anders in elkaar. Onze trainers weten precies hoe ze een sessie interessant en uitdagend moeten houden, zodat jij elke keer met veel plezier gaat kickboksen.

Voordelen personal trainer aan huis:

 • Thuis sporten: je hoeft niet van huis, veel privacy, op je gemak zijn
 • Professionele begeleiding, alle kennis in huis om jou te helpen je doelen te bereiken
 • Een trainer die het sporten leuk maakt
 • Leren op je eigen tempo
 • Feedback op het moment dat je dat nodig hebt
 • Personal trainer weet hoe hij of zij je moet motiveren
 • Snel resultaat!

Wat voor doel je ook hebt, door 1 op 1 met een trainer aan de slag te gaan, boek je enorm snel vooruitgang en zul je met plezier elke week gaan sporten.

Kickboksen in Hilvarenbeek

Dus of je nu thuis gaat kickboksen of op een openbare plek in de buurt, de personal trainers van Delda Sport gaan je helpen je gezondheid aan te pakken.

Wil je wel eens zien hoe zo’n training eruit ziet? Bekijk onderstaand filmpje, waarin je RTL presentatrice Quinty Trustfull (van Koffietijd) ziet trainen met personal trainer Danny Delvers, een van de trainers van Delda sport.


Of je nu beginner bent of gevorderde, kickboksen met een personal trainer geeft je de vooruitgang waar je naar zoekt. Eindelijk die kilo’s kwijtraken, wat je zelf maar niet lukte. Een superconditie om je sterk en gezond te voelen. Die mooie spieren om straks op het strand te showen.

Heb je interesse in een personal trainer aan huis in Hilvarenbeek? Neem dan nu contact met ons op en vraag een gratis intakegesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. We nemen binnen 12 uur contact met je op.

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: