Personal trainer aan huis Eersel

Wil jij graag samen met een personal trainer aan huis aan jezelf werken en woon je in of bij Eersel? Dat kan gemakkelijk. Je kunt nu een afspraak maken met een personal trainer van Delda Sport. Na een intake gesprek kun je aan de slag gaan.

Kickboksen helpt bij afvallen en lichamelijke gezondheid

Wat je doelen ook zijn, je kunt ze bereiken door te kickboksen. Er zijn meerdere redenen waarom mensen met een personal trainer gaan sporten. Dat kan zijn afvallen, een betere conditie krijgen, sterkere spieren kweken of herstellen van een blessure.

Kickboksen is een sport die goed is voor het hele lichaam. Dat komt omdat je vrijwel alle spieren moet gebruiken en het verbetert je conditie en kracht. Kickboksen wordt dan ook gezien als full body workout.

Personaltrainer-aan-huis-Eersel

Tijdens het kickboksen gebruik je je armen, benen, rug en core. Je benen zijn nodig om trappen uit te delen, je armen en schouders om te stoten. Je core (buikspieren) houd je aangespannen om snel en krachtig te kunnen bewegen.

Je bent constant in beweging tijdens een training. Je oefent de kickbokstechnieken, maar doet ook aan conditie- en krachttraining. Je hart en longen worden fit en dat helpt om je lichaam gezond en sterk te worden.

Kickboksen is dus een pittige workout. Dat kun je ook merken aan het feit dat je tijdens een training wel 750 calorieën kunt verbranden. Wil je afvallen, dan is kickboksen daar dus heel geschikt voor. Je kunt in korte tijd veel bereiken.

Je krijgt er eveneens sterke en soepele spieren door. Je hoeft niet bang te zijn dat je het uiterlijk van een bodybuilder krijgt. Je lichaam wordt juist strak, maar niet met overdreven stevige spieren. Dat lukt alleen als je zelf met gewichten gaat trainen.

Maak je je misschien nog zorgen over je veiligheid omdat kickboksen een vechtsport is? Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Kickboksen kan gebruikt worden als fitness, zonder het vechtsportelement.

De trappen en stoten oefen je alleen met de trainer op stootkussens. Er wordt niet gespard, zoals dat heet en er is niet meer risico op blessures dan bij elke andere sport.

Thuis aan de slag met de personal trainer

Sporten met een personal trainer is de ideale manier om aan jezelf te werken. Er zitten namelijk heel veel voordelen aan verbonden, die ervoor zorgen dat je snel en efficiënt je doelen kunt bereiken.

Voordelen van sporten met een personal trainer

  1. Feedback wanneer dat nodig is
  2. Leren in je eigen tempo
  3. Training die afgestemd is op jouw specifieke doelen
  4. Training aan huis: privacy, geen reistijd, geen afleiding
  5. Personal trainer zorgt voor motivatie en plezier bij het sporten

1. Feedback wanneer dat nodig is

Het grote voordeel van trainen met een personal trainer, is dat deze zijn aandacht niet hoeft te verdelen over een hele groep. Daardoor kan de trainer direct inspelen op wat jij doet en nodig hebt.

Eersel-personaltrainer-aanhuis

Als de trainer ziet dat er iets niet goed gaat (of juist wel goed gaat) dan kan hij of zij daarop reageren. Je krijgt dus direct feedback. Dat zorgt ervoor dat je heel snel kunt leren. Niet zoals in een sportschool, waar je het risico loopt dat je een heel uur lang iets fout staat te doen.

Daarom is een privéles ook zo effectief. Een uur trainen met een personal trainer staat gelijk aan 15 uur groepsles!

2. Leren in je eigen tempo

In een groep moet je je vaak aanpassen aan het niveau van de anderen. Dat betekent dat het tempo te laag is of juist te hoog. Daardoor leer je niet effectief. Met een personal trainer ligt het tempo precies goed, je hoeft je niet aan te passen.

3. Training die is afgestemd op jouw specifieke doelen

Voor je de training begint, heb je een intake gesprek met de trainer. Hierin vertel je wat je wilt bereiken. Heb je een bepaald gewicht waar je naartoe wilt werken? Wil je zo fit worden dat je niet meer buiten adem raakt van een half uur wandelen?

Verder kun je aangeven wat je ervaring met sporten is, of je blessures hebt waar rekening mee moet worden gehouden. En met al deze informatie stelt de trainer een programma op, dat speciaal op jouw doelen is afgestemd.

Dit is ook een groot voordeel van personal training op een groepstraining. De trainer weet precies wat jij nodig hebt om je doel te bereiken. De oefeningen zijn daar ook op gericht, zodat je snel en effectief daar naartoe werkt.

4. Training aan huis: privacy, geen reistijd, geen afleiding

Thuis trainen heeft als voordeel dat je je op je gemak voelt en dat je geen afleiding hebt van anderen. Veel mensen voelen zich onzeker als ze in een groep moeten sporten. Tijdens een privétraining heb je daar geen last van.

Eersel-personaltrainer-aan-huis

Ook hoef je niet naar de sportschool, waar je rekening moet houden met openingstijden en reistijd. De trainer komt naar jou toe, op een tijdstip dat jou uitkomt.

5. Personal trainer zorgt voor motivatie en plezier bij het sporten

Omdat het soms lastig kan zijn om sporten vol te houden, kan de personal trainer jouw stok achter de deur zijn. Ben je moe of heb je geen zin? De personal trainer zorgt ervoor dat je toch weer enthousiast aan de slag gaat.

De trainer heeft een gedegen opleiding en weet hoe hij mensen moet motiveren. Maar je hoeft je eigenlijk geen zorgen te maken over motivatie. Want de trainer zorgt dat het uurtje sporten altijd leuk en afwisselend is. Zo blijf je elke keer uitkijken naar jouw sessie personal training.

Binnen of buiten trainen

Dus als jij ook aan de slag wilt met een personal trainer, dan kun je dat gemakkelijk regelen. Je kunt bij jouw thuis gaan trainen. Het enige dat je nodig hebt is een ruimte van 3 bij 3 meter en dan kun je er kickboksen.

Buiten trainen kan echter ook. Kijk dan of er een openbare ruimte is waar je kunt kickboksen. Denk aan een pleintje, een veld of een park in de buurt.

Ben je benieuwd hoe een training eruit ziet? Bekijk onderstaand filmpje waarin Quinty Trustfull (bekend van Koffietijd en presentatrice bij RTL) een training krijgt van Danny Delvers.

Heb jij al zo vaak geprobeerd te gaan sporten? Lukt het maar niet om af te vallen? Begin dan nu met een nieuwe gezonde gewoonte. Met een personal trainer van Delda Sport gaat het je wel lukken!

Vraag nu een gratis intake aan, door je gegevens in te vullen in onderstand formulier. We nemen binnen 12 uur contact met je op.

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: