Personal trainer aan huis Edam-volendam

Wie op zoek is naar een personal trainer aan huis in de regio Edam-Volendam, kan terecht bij Delda Sport. Een van onze gediplomeerde trainers kan bij jou thuis komen, om je een leuke, uitdagende training te geven, die je helpt weer helemaal in vorm te komen.

Kickboksen voor een gezond lichaam

Een personal trainer is de ideale manier om een goede conditie te krijgen, af te vallen of een strak en fit lichaam te krijgen. De sport die je daar bij kan helpen is kickboksen. Een kickbokstraining is een full body workout, waarmee je zowel aan je kracht als aan conditie werkt.

PersonalTrainer-conditietraining

Bij Delda Sport kun je kickboksen dan ook doen als fitnessworkout. Er wordt niet met elkaar gespard, je oefent de bewegingen enkel om je lichaam aan het werk te zetten. En dat heeft een aantal grote voordelen:

Kickboksen helpt je met afvallen

Wil jij gewicht verliezen? Tijdens een gemiddelde kickbokstraining kun je tot 750 calorieen verbranden. Ga jij een of zelfs twee of drie keer per week trainen, dan zul je dat zeker gaan merken in je gewicht.

Daarnaast zul je door het kickboksen sterker worden. Hoe meer spieren je hebt, hoe meer calorieen je zult verbranden tijdens, maar ook nog na de training. Dit komt door het afterburn effect. Als je sterke spieren hebt, hebben deze meer brandstof nodig tijdens de dag.

Kickboksen geeft je een killer conditie

Tijdens een kickbokstraining sta je niet stil. Je bent constant in beweging, zowel tijdens het oefenen van de kickbokstechnieken, maar ook tijdens oefeningen die je conditie trainen. Zo ga je bijvoorbeeld ook HIIT training doen.

Je zult merken dat je conditie met sprongen vooruit gaat. Dat is de reden dat regelmatig kickboksen heel goed is voor je fysieke gezondheid. Je hart, longen en bloedvaten krijgen een boost en je zult niet meer buiten adem raken van een sprintje de trap op.

Sterkere spieren

Het kickboksen zelf zorgt ervoor dat je spieren beter ontwikkeld worden, in heel je lichaam. Daarnaast wordt er ook tijd besteed aan krachttraining. Je kunt oefenen met gewichten of met je eigen lichaamsgewicht.

Door het kickboksen krijg je geen dikke spierbundels. Je spieren worden gewoon mooi gevormd en je zult een strak lichaam krijgen.

Fitlichaam-personaltraining-aanhuis

Thuis sporten

Geen zin om naar de sportschool te gaan? Waarom zou je dan niet thuis sporten met de voordelen van een professionele begeleiding? Dat kan als je kiest voor een personal trainer van Delda Sport.

Een van onze trainers komt gewoon naar jouw huis om je daar een training te geven. Dat is heel gemakkelijk: je hoeft er de deur niet voor uit en je kunt trainen op een tijdstip dat het jou uitkomt.

Natuurlijk kun je zelf thuis aan de slag gaan, ook zonder trainer. Maar hebben we dat niet allemaal al geprobeerd? De eerste tijd lukt het wel, maar meestal verdwijnt dan de motivatie, lukt het je niet om je doel te bereiken en stop je weer met sporten.

Doelgericht trainen

Dat kan anders! Met een goed opgeleide trainer bereik je je doelen wel. Onze trainers weten precies hoe ze je kunnen motiveren, ze bieden je een leuke, altijd afwisselende training aan, waardoor je elke keer met veel plezier aan de slag gaat.

Als je besluit dat je wilt leren kickboksen met een personal trainer, krijg je eerst een intake gesprek. Je vertelt hoeveel ervaring je hebt met sporten, wat je wilt bereiken met het kickboksen en of er dingen zijn waar de trainer rekening mee moet houden (blessures bijvoorbeeld).

Met deze informatie kan de trainer jou elke week een training op maat geven. Dat betekent dat je leert in je eigen tempo en heel doelgericht kan werken naar het doel dat jij wilt bereiken: afvallen, een goede conditie of dat strakke, fitte lichaam dat je altijd al wilde.

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan snel die gratis intake aan. Vul je gegevens in en we nemen binnen 12 uur contact met je op.

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: