Personal coach Amsterdam Noord

Zoek jij een personal coach in Amsterdam Noord? Je kunt kiezen voor personal training in een sportschool of een personal trainer die bij jou op locatie komt. Bij Delda Sport bieden we beide manieren van trainen aan. Wat spreekt jou het meeste aan?

De voordelen van trainen met een personal coach

Sporten met een personal coach is een geweldige manier om je gezondheid te verbeteren. Het kan zijn dat je wilt afvallen, maar andere redenen om met een personal coach te sporten, zijn bijvoorbeeld dat je een gezondere leefstijl wilt aanleren, je conditie verbeteren, of sterker wilt worden.

Wat jouw redenen ook zijn, door met een personal trainer aan de slag te gaan, kun je snel vooruitgang boeken. De trainer zal met je in gesprek gaan om duidelijk te krijgen wat je doelen zijn. Hij of zij stelt vervolgens een persoonlijk plan van aanpak op.

Het voordeel van trainen met een personal coach, is dat je een op een samenwerkt. De trainer kan al zijn aandacht richten op jou en direct inspringen op wat er gebeurt. Je krijgt feedback wanneer je dat nodig hebt. Er is alle ruimte voor een intensieve begeleiding.

Daarbij komt dat je in je eigen tempo kunt leren. Wij geven kickbokstrainingen en je leert dus de benodigde kickbokstechnieken. Het is een fijne sport om aan een gezond en fit lichaam te werken. Tijdens personal training zul je in korte tijd de technieken onder de knie krijgen.

Sporten met een personal coach

Heb jij interesse om met een personal coach in de omgeving van Amsterdam Noord te gaan trainen? Als je kiest voor Delda Sport heb je twee opties: Je kunt komen trainen in onze luxe PT studio in Landsmeer, waar je met de auto in 10 minuten bent. Of een trainer komt naar jouw locatie.

Beide opties hebben hun voordelen.

Trainen in onze personal training studio:

  • Voorzien van trainingsmateriaal (gewichten, fitnessapparaten)
  • Indoor, dus je traint in een comfortabele ruimte
  • Ruim opgezet, voldoende privacy
  • Voorzien van gratis parkeerplaatsen
  • Luxe voorzieningen: douches, bar

Kies je voor trainen in onze trainingsstudio, dan weet je dat je comfortabel kunt trainen. Alle benodigde voorzieningen zijn aanwezig, zoals douches en een gezellige bar voor een drankje na het sporten. Bekijk dit filmpje om een kijkje te nemen in de studio:

Ook heb je de gezelligheid van andere mensen om je heen. Maar omdat we een grote studio hebben van 250 m2, heb je toch voldoende privacy. Trainen in onze sportschool heeft dus zijn voordelen, maar je moet natuurlijk wel rekening houden met extra reistijd.

Wil je liever dat een personal coach naar jou toe komt, dan heeft dat ook zekere voordelen:

Personal coach op locatie:

  • Geen reistijd, thuis trainen of op je werk (kan binnen of buiten)
  • Je hebt veel privacy als je op kantoor of bij je thuis traint
  • Je kunt trainen wanneer je wilt, wanneer het jou uitkomt
  • Makkelijk te combineren met werk, studie of kinderen

De trainer komt naar jou toe, dus dat maakt sporten wel heel laagdrempelig. Je kunt zelf bepalen of je buiten of binnen wilt trainen. Wel beschik je dan niet over de luxe voorzieningen van een sportschool, maar thuis of op je werk trainen is natuurlijk wel aantrekkelijk.

Bij Delda Sport helpen we jouw gezondheid graag naar een hoger plan te tillen. Dat doen we door onze trainingen precies af te stemmen op jouw doelen. Het maakt niets uit of je al ervaring hebt met sporten of niet. Gezondheid is onze passie.

We hebben daarbij drie belangrijke peilers waar onze trainingen op rusten: privacy, plezier en een persoonlijke aanpak. Lijkt trainen met een personal coach jou ook wel wat? Wacht niet langer en vraag een gratis intakegesprek aan.

Intakegesprek >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: