Ochtendtrainingen Amsterdam

Zoek jij een sportschool om ochtendtrainingen te doen in de buurt van Amsterdam? Bij Delda Sport kun je kickboksen in kleine groepjes. Kickboksen is voor jong en oud de ideale workout. Train met anderen van jouw niveau onder begeleiding van een ervaren trainer.

Small Group training

Begin de dag goed met een stevige workout. Door te kickboksen train je je hele lichaam, zowel je spieren als je conditie. Het heet niet voor niks een total body workout. Bij Delda sport kun je kickboksen in kleine groepjes, de small group training.

In een small group training zitten nooit meer dan zes mensen. De training wordt gegeven door een van onze ervaren trainers, die zorgen voor veiligheid, een duidelijke uitleg en een gezellige sfeer. Omdat er maar zes mensen in een groep zitten, krijgt iedereen voldoende aandacht.

Amsterdam-Ochtendtrainingen
Wie nog nooit gekickbokst heeft, kan in een small group training alle basistechnieken snel onder de knie krijgen. Je leert de trappen en stoten uitvoeren, maar die oefen je niet op elkaar, maar op een bokszak of met de trainer.

Ook mensen die al ervaring hebben kunnen natuurlijk in een small group training sporten. Je kunt je aansluiten bij een bestaand groepje met hetzelfde niveau.

Wil je ‘s ochtends sporten, dan heb je bij Delda Sport volop keuze. Wij bieden drie keer per week small group training aan in de ochtend.

Op maandag, woensdag en vrijdag ben je welkom tussen half 9 en half 10.

Voor je begint met trainen, heb je met de trainer een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kun je aangeven wat je doelen zijn met kickboksen (denk aan afvallen of een betere conditie). Je kunt aangeven wat je ervaring is met sporten en of er zaken zijn waar rekening mee moet worden gehouden.

Met deze informatie kan de trainer speciaal voor jou een trainingsprogramma opstellen, waarmee jij efficiënt naar jouw doelen toe kan werken.

Trainen in luxe PT studio

Wij zijn gevestigd in Landsmeer, vlak bij de snelweg en dus goed te bereiken. In een klein kwartier ben je al bij onze sportschool vanuit Amsterdam. En je kunt achter het gebouw gratis parkeren.

Om lekker te kunnen sporten is het prettig dat je de ruimte hebt om je te kunnen bewegen. In sommige sportscholen train je samen met 20 of zelfs meer anderen. Bij Delda Sport zul je merken dat je je daar geen zorgen om hoeft te maken.

Het voordeel van de kleine groepjes is ook, dat het allemaal wat minder druk en lawaaiig is. Dit zorgt ervoor dat je je goed kunt concentreren, meer privacy hebt en minder overlast hebt van elkaar.

Na de training kun je genieten van een warme douche, neem een drankje aan de bar en neem de tijd om even bij te komen. Sportschool Delda Sport is van alle gemakken voorzien.

Wil je alvast een kijkje nemen? Klik dan op de video hieronder voor een virtuele tour door onze studio.

Voordelen van small group training

Het voordeel van de small group training is, dat je wel de gezelligheid en motivatie hebt van het sporten met anderen. Maar je loopt elkaar niet voor de voeten en je hebt alle ruimte om goed te kunnen bewegen.

Ook is het prettig dat je in je eigen tempo kunt leren. De mensen in het groepje hebben hetzelfde niveau als jij. Je krijgt voldoende aandacht, zodat je feedback krijgt op je techniek en jij vragen kunt stellen aan de trainer.

De small group training is voor iedereen geschikt, of je nu al veel ervaring hebt of niet. Er is altijd wel een groepje van je eigen niveau en je zou ook zelf een nieuw groepje kunnen starten met vrienden of collega’s.

Ook heb je de mogelijkheid van elkaar te leren. Lukt een beweging of techniek jou nog niet zo goed? Je buurman of buurvrouw kan het misschien wel en daar kun je veel van leren.

Samen sporten is leuk om te doen. Doordat je anderen om je heen hebt, leg je meestal net je grenzen even wat verder. We zorgen natuurlijk voor een gezellige sfeer, waarin iedereen elkaar kan motiveren en vooruit kan helpen. Samen zullen we zorgen dat elke deelnemer zijn doelen kan bereiken.

Ochtendtrainingen-Amsterdam

Kickboksen voor een gezond lichaam

Er zijn veel voordelen aan (leren) kickboksen in een small group training. Kickboksen geeft je een lekkere workout die heel je lichaam aan het werk zet. Je armen, benen, buik, rug en schouders zullen sterker en flexibeler worden.

Je krijgt er een enorm goede conditie van. Dat is iets dat je hele lichamelijke gezondheid een boost geeft. Je hart en longen worden sterker en je zult merken dat je meer energie hebt gedurende de dag.

Voor wie wil afvallen is kickboksen ook de ideale sport. Tijdens een training kun je tot wel 700 calorieën verbranden. Dus dat betekent dat je lichaam veel vet kan verbranden. Als je regelmatig gaat kickboksen, kan dat veel uitmaken voor je gewichtsverlies.

Een kickbokstraining kan best pittig zijn. Maar elke training ga je een stapje vooruit. En om dat vol te kunnen houden, is het wel zo prettig als een sport leuk is om te doen. Maar dat kun je aan onze trainers wel overlaten.

Zij weten hoe ze mensen moeten motiveren en kunnen helpen om hun grenzen te verleggen. Ook zorgen ze voor een leuke en afwisselende training. Zo heb je elke week weer andere oefeningen en blijft het kickboksen leuk!

Dat blijkt ook wel als je onderstaand filmpje bekijkt, hierin hoor je wat onze klanten van ons vinden.


Lijkt kickboksen jou wel wat? Vraag dan nu het proefpakket aan. Hiervoor krijg je een intakegesprek, een privéles kickboksen (1 op 1 personal trainingssessie) en een small group training.

Om het proefpakket aan te vragen, vul je je gegevens in onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: