Lichaamssamenstelling meten in Amsterdam

Lichaamssamenstelling meten in Amsterdam

Zou jij je lichaamssamenstelling wel eens willen laten meten en woon je in Amsterdam? Bij Delda Sport staat de Inbody Scan. Met dit apparaat weet je in enkele minuten precies wat de samenstelling is van jouw lichaam en hoe het met je gezondheid is.

De Inbody Scan: meer meten dan alleen je gewicht

Thuis ga je regelmatig op de weegschaal staan. Maar je gewicht alleen zegt eigenlijk niet zoveel over hoe gezond je bent. Je kunt een goed gewicht hebben, maar toch teveel lichaamsvet. Of misschien lijk je te zwaar, maar ben je dat niet omdat je gespierd bent.

En daarbij komt, wat kun jijzelf aan je gezondheid doen? Als het zo makkelijk was, had je dat al gedaan. Het kan handig zijn om wat hulp te krijgen om je gezondheid echt vooruit te helpen.

Als je besluit een Inbody Scan bij Delda Sport te doen, dan krijg je een totaalpakket: de gegevens die gemeten zijn en een persoonlijk advies van een personal trainer.

Amsterdam-Lichaamsscan-professioneel

Met de Inbody Scan krijg je gedetailleerde informatie over de samenstelling van je lichaam. Dat betekent dat je te zien krijgt hoe de verdeling in je lichaam is van spieren en vet. Dit kan de Inbody Scan meten:

  • Een analyse van je lichaamssamenstelling
  • Spier-vet analyse
  • Lichaamstype
  • Obesitas analyse
  • Metabolisme

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is op de Inbody Scan gaan staan. Met je voeten sta je op twee sensoren en met je handen houd je er ook twee vast. Via deze sensoren wordt de weerstand van je lichaam gemeten, waarmee het apparaat je lichaamssamenstelling meet.

Na de meting ontvang je binnen enkele minuten een duidelijk overzicht van de uitslag. Dit kun je bespreken met een personal trainer.

Aan je gezondheid werken

In dit gesprek kun je advies krijgen op basis van de uitslag van de Inbody Scan. Misschien blijkt hieruit dat je toch een te hoog percentage lichaamsvet hebt. Het kan ook zijn dat je sterker wilt worden, meer spieren wilt kweken of juist te licht bent.

Een persoonlijk advies van een trainer kan dan net zijn wat je nodig hebt, om je doelen te bereiken. Bij Delda Sport helpen we je om je levensstijl aan te passen: een combinatie van meer beweging, gezonde voeding en tips om je aan je goede voornemens te houden.

Een gezonder lichaam met kickboksen

Meer bewegen kun je doen door kickbokslessen te nemen. In onze sportschool bieden we kickbokslessen aan. Je kunt kiezen voor 1 op 1 lessen met een personal trainer. Voordeel hiervan is dat je heel snel leert en alle aandacht krijgt die je nodig hebt.

Meting-Lichaamssamenstelling-Amsterdam

Je kunt je ook aansluiten bij een een Small Group Training. Je leert dan kickboksen onder begeleiding van een personal trainer, samen met maximaal 7 anderen. Omdat de groepjes klein zijn, kunnen we nog steeds een persoonlijke aanpak garanderen.

Kickboksen een een leuke sport, die je helpt om snel in vorm te komen. Je beoefent het als full body workout, zonder sparren. Je verbrandt er veel calorie├źn mee, traint er zowel je conditie als je spierkracht mee en we zorgen ervoor dat elke training anders is.

Lijkt jou dit interessant? Met de Inbody Scan krijg je het antwoord op de vraag of je echt zo gezond bent als je denkt. Het is snel, gemakkelijk en je krijgt daarna het advies dat je helpt om nu iets aan je gezondheid te doen.

Wil je een Scan aanvragen, laat je gegevens dan achter in onderstaand formulier en vermeld erbij dat je een Inbody Scan wilt. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: