Kickbokstrainer

Ben je op zoek naar een goede kickbokstrainer? Bij Delda sport hebben wij personal trainers die gespecialiseerd zijn in kickboksen. Al onze trainers hebben minimaal 10 jaar ervaring met kickboksen en hebben wedstrijden gedaan op hoog niveau.

Kickbokstrainer op locatie of in Amsterdam

Al onze trainers delen dezelfde passie namelijk: kickboksen. Ze zijn er klaar voor om elke keer weer een leuke, uitdagende training voor je neer te zetten. Een training waar mee je kunt werken aan een gezond gewicht, een geweldige conditie en een fit lichaam.

Onze trainingen zijn geschikt voor iedereen. Of je nu al sportervaring hebt of niet, je kunt altijd meedoen. Sluit je aan bij een bestaand groepje, dat een gelijk niveau heeft aan dat van jou, of neem privélessen.

Bekijk onderstaand filmpje om te zien hoe een training eruit kan zien en voor een blik in onze PT studio.

Small group training

Doe je mee met de small group training, dan heb je het voordeel van trainen in een klein groepje, van maximaal 6 mensen. Je kunt elkaar motiveren en het is gezellig om met anderen te trainen.

En toch heb je in deze kleine groepjes de mogelijkheid snel te leren. De trainer kan gemakkelijk ieder persoon goed begeleiden en feedback geven. Dat betekent dat je ook in de small group training een training op maat krijgt.

1 op 1 training

De privétraining is ideaal om het kickboksen onder de knie te krijgen. Onze kickbokstrainers hebben met hun kennis en ervaring alles in huis om jou goed te begeleiden.

Je wilt sporten met een personal trainer, omdat je graag iets wilt bereiken: afvallen, fit worden, sterker worden. Wat het ook is, onze trainers helpen je hierbij. Ze zullen je met enthousiasme begeleiden.

Door privélessen te nemen, zul je supersnel leren. Doordat de trainer alleen met jou werkt, krijg je intensieve begeleiding: direct feedback, op je eigen tempo leren, een training die toegespitst is op jouw doelen. Je zult snel je doelen bereiken.

personal kickbokstrainer

Waarom kickboksen?

Door te kickboksen werk je snel en efficient aan je gezondheid. Het is een leuke sport, die je elke keer blijft uitdagen. Je kunt het gebruiken om af te vallen, om fitter te worden of om sterkere spieren te kweken.

Kickboksen is van oorsprong een vechtsport, maar bij Delda Sport kun je veilig trainen, omdat er niet gespard wordt. Dat betekent dat je de kickbokstechnieken leert, door ze samen met de trainer te oefenen. Je gebruikt de bewegingen alleen als fitness workout.

Zo kun je elke week de trappen en stoten gebruiken om een sterk lichaam te krijgen. Een kickbokstraining omvat conditietraining, krachttraining en het oefenen van de kickbokstechnieken. Onze trainers zullen je elke keer blijven uitdagen met verschillende oefeningen.

Kickbokstrainer1

Trainen in onze luxe personal training studio

Je kunt onze trainers inhuren om bij jou op locatie les te geven. Het heeft veel voordelen om thuis te trainen. Het is laagdrempelig, je hebt veel privacy en traint wanneer het jou uitkomt. Het enige wat je nodig hebt, is een ruimte van 3 bij 3 meter.

Maar je kunt er ook voor kiezen om les te krijgen in onze luxe personal training studio in Landsmeer, aan het randje van Amsterdam Noord of op onze nieuwe vestiging in Amstelveen. Beide locaties zijn uitstekend te bereiken en je kunt er gratis parkeren.

Door onze passie geven wij vol enthousiasme les aan elke doelgroep. Er komen vechters vanuit de hele wereld helemaal naar Amsterdam om les te krijgen in kickboksen van onze trainers.

Wil jij ook kickboksles volgen? Neem dan snel contact op via ons contact formulier.

Contactformulier >>

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: