Kickboksschool Amsterdam - Kom langs in onze luxe kickboks studio
01 maart 2012 

Kickboksschool Amsterdam - Kom langs in onze luxe kickboks studio

Aan het randje van Amsterdam zit onze kickboksschool Delda Sport. Onze sportschool verzorgt kickbokstrainingen, die gegeven worden door gediplomeerde trainers. Kom leren kickboksen in kleine groepjes of in 1 op 1 lessen.

Kickboksen en je eigen doelen bereiken

Wij werken vanuit het standpunt dat persoonlijke aandacht alle verschil maakt bij het sporten. Voor je begint met kickboksen krijg je een uitgebreide intake. Hierin kun je aangeven aan welke doelen je wilt werken.

De trainer houdt rekening met jouw doelen. Dat werkt heel motiverend. Misschien wil je afvallen, een betere conditie of fysiek sterker worden. Elke training wordt afgestemd op dit doel, zodat alle oefeningen jouw vooruit helpen.

Kickboxschool-Amsterdam-luxestudio

Daardoor ga je snel vooruitgang zien. Je gaat gewicht verliezen, je conditie wordt snel beter of je ziet dat je spieren sterker worden. Wat je doel ook is, bij Delda Sport zul je het in no time bereiken.

Persoonlijke begeleiding

Kickboksen is geschikt voor iedereen, jong of oud, man of vrouw. Het is een full body workout, waarmee je kunt werken aan een fit en gezond lichaam. Je zet al je spieren in en verbrandt veel calorieën tijdens een training. Daarom maakt het ook niet uit wat je doel is. Met kickboksen kun je het bereiken.

De trainers zorgen elke keer voor een leuke, uitdagende en afwisselende training. Kickboksen is van oorsprong een vechtsport, maar je kunt het bij ons beoefenen als fitness training. Je oefent de stoten en trappen dan ook niet op elkaar, maar met de trainer of een bokszak.

Tijdens een kickbokstraining werk je aan uithoudingsvermogen, kracht en de kickbokstechnieken. In onze kleine groepjes of in de priveles kun je deze technieken snel onder de knie krijgen. Je krijgt veel feedback en kunt daardoor een foutje meteen verbeteren.

Dus wil jij leren kickboksen? Bij Delda Sport krijg je deze sport snel onder de knie. Je kunt kiezen voor:

Small Group training

In deze groepjes van maximaal 6 personen is er alle ruimte voor persoonlijke aandacht. Maar het is ook gezellig om met anderen samen te sporten. Leer kickboksen met vrienden of collega’s!

Amsterdam-kickboksschool-luxestudio

Voordelen small group

Sporten wanneer het jullie uitkomt: de small group training is in overleg te plannen, zodat jullie kunnen sporten wanneer het uitkomt. Of sluit je aan bij een bestaand groepje, dat hetzelfde niveau heeft als jij.

Persoonlijke aandacht: Wij werken met kleine groepjes van maximaal 6 personen. Dat betekent dat je veel persoonlijke aandacht krijgt en dat een training afgestemd wordt op de doelen die jij gesteld hebt.

Samen sporten: train samen met collega’s, vrienden of familie. Dit maakt het sporten nog leuker en gezelliger. Je kunt elkaar helpen vol te houden, je bent de stok achter de deur om elke week te sporten. Help elkaar de motivatie te vinden om je doelen te bereiken.

Privétraining

samen met de trainer ga je aan de slag om het kickboksen te leren. Veel aandacht, feedback en intensief samenwerken om je doelen te bereiken. Je bereikt veel in een uur privéles.

Voordelen privétraining

Flexibel plannen: Veel mensen zijn ook druk met hun werk, studie of gezin. Sporten is misschien lastig in te plannen. Maar bij Delda Sport kun je voor een privéles zelf aangeven welke tijd jou uitkomt. Wij zijn flexibel en geven de 1 op 1 training wanneer jij wilt.

Amsterdam-kickboxschool-luxestudio

Privacy: in onze luxe PT studio train je in alle rust. Je wordt niet afgeleid door anderen, je voelt je er op je gemak, want je hoeft je geen zorgen te maken over andere sporters en wat zij denken. Je hebt alle rust en ruimte om te oefenen.

In je eigen tempo: als je in een groep traint moet je meedoen met de rest. Dat betekent dat het of te snel of te langzaam gaat. In een privéles draait het om jou en wordt het tempo op jou afgestemd.

Snel vooruitgang boeken: Doordat de trainer alleen aandacht voor jou heeft, kan er direct feedback gegeven worden en jij kunt vragen stellen aan de trainer als er iets niet duidelijk is. Dit zorgt voor intensieve begeleiding en daardoor ga je super snel vooruit.

In een uur privéles leer je hetzelfde als in 15 uur groepstraining! Zoveel kan aandacht in een les betekenen.

Voordelen van kickboksen

Kickboksen heeft positieve effecten op je hele welzijn.

  1. Kickboksen is goed voor sterke en soepele spieren: zowel benen, armen, rug en core worden aan het werk gezet.
  2. Je kunt veel gewicht verliezen door regelmatig te kickboksen, waardoor je een gezond gewicht kunt bereiken.
  3. Je voelt je zelfverzekerder: kickboksen is goed voor je zelfvertrouwen. Doordat je aan zelfverdediging doet, maar ook doordat je uitgedaagd wordt en grenzen verlegt.
  4. Je krijgt een goede conditie: dit zorgt voor een gezond hart- en vaatstelsel en sterke longen. Je merkt dat je fit bent en veel energie hebt.

Misschien heb je nooit gedacht dat kickboksen iets voor jou kon zijn? Kom het een keer uitproberen, dan kun je erachter komen dat kickboksen een leuke en uitdagende sport is. Mensen die het uitproberen zijn tot hun eigen verbazing erg enthousiast.

Met onderstaand filmpje kun je alvast eens een kijkje komen nemen:

Of je nu veel ervaring hebt met sporten of niet, wij begeleiden je graag om het kickboksen onder de knie te krijgen. We vinden het belangrijk dat je een klik hebt met de trainer, dus we nodigen je uit om eerst kennis te komen maken.

Onze sportschool ligt vlakbij Amsterdam in Landsmeer. Je kunt ons in nog geen kwartier tijd bereiken vanuit Amsterdam met de auto. Je kunt gratis parkeren.

Heb je zin gekregen om het kickboksen eens uit te proberen of wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen? Laat je gegevens dan achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Contactformulier >>

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: