Kickboksen leren? Zo doe je dat!

Zou jij graag willen leren kickboksen, maar weet je niet hoe? Een personal trainer kan het je leren, maar thuis kickboksen leren is ook een goede optie. Met de Kickboks Masters training Basistechnieken gaat dat je lukken. Deze training kun je thuis doen, wanneer het jou uitkomt.

Waarom zou je gaan kickboksen?

Wie wil sporten, moet eerst bedenken welke sport je wilt doen. En daarna besluiten hoe je dat gaat doen. Als je gaat kickboksen, zul je merken dat het een pittige sport is. Een kickboks workout traint je hele lichaam en dat is een voordeel. Het helpt je om snel fit te worden.

Het leuke aan kickboksen is dat het van oorsprong een vechtsport is. Maar je kunt het net zo goed doen met een focus op fitness. Je voert alle bewegingen wel uit, maar doet dit alleen om sterk te worden en een goede conditie te krijgen. Je hoeft dus niet met een ander te sparren.

Dus denk je dat kickboksen ook voor jou een leuke sport is, dan heb je twee opties: leer kickboksen in een sportschool of ga thuis aan de slag. Voor wie thuis wil leren kickboksen is er Kickboks Masters. Het is de training om te leren kickboksen, voor beginners en ervaren sporters.

Thuis leren kickboksen met Kickboks Masters

Kickboks Masters is een online platform, waar je uitgebreide informatie over kickboksen vindt. Er zijn meerdere trainingen, maar om het kickboksen onder de knie te krijgen, is het Basistechnieken programma onmisbaar.

Deze bestaat uit 14 modules, waarin trainer Danny Delvers stuk voor stuk de basistechnieken met je doorneemt. Zo begint hij met de basishouding, neemt technieken als directe stoten, hoekstoten, lowkicks en knietechnieken met je door. Elke beweging wordt duidelijk voorgedaan.

Er wordt uitgebreid de tijd genomen om goed uit te leggen hoe een techniek in elkaar zit. Daarnaast kun je een video natuurlijk net zo vaak kunnen kijken als je wilt. Deze training heeft als voordeel dat je het kickboksen in je eigen tempo kunt leren.

Waarom Kickboks Masters?

De training Basistechnieken is alleen verkrijgbaar via het platform Kickboks Masters. Daar is een abonnement voor nodig. Er zijn online meer aanbieders en op YouTube vind je ook veel filmpjes waarmee je zou kunnen leren kickboksen.

Toch onderscheidt Kickboks Masters zich van deze trainingen door:

• Kwaliteit van het lesmateriaal: deze training wordt gegeven door Danny Delvers. Hij heeft al meer dan 25 jaar ervaring met kickboksen!
• Duidelijke instructies
• Elke beweging wordt rustig voorgedaan
• Overzichtelijke indeling in modules
• Leren in je eigen tempo, altijd inzage in de video’s

Het grote aanbod van Kickboks Masters

Om gebruik te kunnen maken van het Kickboks Masters basistechnieken programma, moet je een abonnement nemen op Kickboks Masters Premium. Maar daarmee krijg je niet alleen toegang toch de cursus basistechnieken, maar nog veel meer.

Je kunt gebruik maken van alle Premium trainingen op het Kickboks Masters platform, en daar worden regelmatig nieuwe aan toegevoegd. Op dit moment zijn dit:

• Basistechnieken programma 1
• Premium Zaktraining 1
Challenge 3 Pack Zaktraining
• Kickboks Home Duo Workouts
• Basistechnieken toepassen in de praktijk
• Shadow Fighttraining
• Quinty’s Yoga
• Vivo Vitaal Voeden programma

Heb je de basistechnieken afgerond, dan kun je gewoon doorgaan met leren. En niet alleen over kickboksen, maar ook over voeding en ontspannen met behulp van yoga. Het aanbod is gevarieerd en maakt het mogelijk thuis te trainen, zodat je fit en gezond blijft en strak in je vel komt te zitten.

Wil jij ook beginnen met je kickbokstraining? Schrijf je dan nu snel in via onderstaande link. En ben je klaar met de basistechnieken, dan ga je gewoon door met de volgende training! Delda Sport helpt je om een sterk en gezond lichaam te houden.

https://deldasport.nl/kickboksmasters

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: