Kickboksen in Zaandam

Kickboksen in Zaandam op een veilige manier? Dan zit je bij Delda sport goed! Wij bieden kickbokstraining aan in een luxe PT studio met veel privacy en een heerlijke positieve sfeer. In onderstaand artikel leggen we je de voordelen uit wanneer je bij Delda Sport komt trainen.

Het besluit: Starten met kickboksen

Als je besloten hebt dat je wilt gaan sporten en in het bijzonder wilt gaan kickboksen, is het een hele stap om naar de sportschool te gaan. Het kan zijn dat je je onzeker voelt, omdat je er nog niets van af weet. Maar bij Delda Sport kun je terecht om in een veilige omgeving en in je eigen tempo de basisbeginselen van het kickboksen onder de knie te krijgen. Onder begeleiding van een privé trainer zul je snel vorderingen boeken en je doelen bereiken.

Kickboksen, een training voor lichaam en geest

In onze sportschool in Landsmeer (dat vanuit Zaandam binnen 10 minuten met de auto te bereiken is) kun je kiezen voor privélessen kickboksen, of voor het sporten in kleine groepjes van maximaal zes personen. De lessen duren een uur. Kickboksen is een intensieve training, waarin je al je spieren aan het werk zet. Tijdens de lessen werk je aan je uithoudingsvermogen en je balans. Tevens verbeteren je reflexen en coördinatie en je spieren worden sterker. Het is, kortom, een geweldige training voor heel je lichaam.

kickbokstraining zaandam

Privelessen: alle aandacht voor jou

De privélessen zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Omdat alle aandacht tijden deze les op jou gericht is, kun je in korte tijd veel bereiken. Voor beginners is het voordeel, dat je niet wordt afgeleid door een grote groep mensen om je heen, die ook nog eens al veel meer weten dan jij. Dat zou je onzeker kunnen maken, waardoor je je motivatie verliest. De privé trainer zal met je overleggen wat je doelen zijn: het kickboksen leren, afvallen of een goede conditie krijgen. Wat je ook wilt, wij werken met je samen om het te bereiken.

 

Small Group Training: sporten met plezier

Na enkele privélessen kun je ervoor kiezen verder te gaan in de Small Group Training. In deze groepjes van maximaal 6 mensen, kun je trainen op de tijd en de dag dat het jou uitkomt. Je kunt zelfs een groepje vormen met je vrienden of vriendinnen. Ook hier is nog veel ruimte voor individuele aandacht. Samen werken jullie aan je techniek en de opbouw van je conditie. We trainen het kickboksen, maar ook je conditie en kracht. Er wordt altijd rekening gehouden met jouw persoonlijke situatie, waar jij behoefte aan hebt en waar jouw aandachtspunten liggen. Het is de bedoeling dat je plezier beleeft aan de training, zodat je elke les weer graag aan de slag gaat.

 

Ervaren trainers

Bij Delda Sport zul je altijd sporten onder begeleiding van een ervaren trainer. Al onze trainers hebben meerdere jaren ervaring en ieder heeft zijn eigen achtergrond, talenten en specialiteiten. We zorgen dat je onder begeleiding komt van een trainer die met jou klikt. Bij ons is persoonlijke aandacht een belangrijk uitgangspunt. Er wordt rekening gehouden met wat jij wilt bereiken (je doelen), maar ook hoe we die samen met jou kunnen bereiken. We gaan niet alleen aan je lichamelijke gezondheid werken, maar ook aan je mentale gezondheid. We coachen je zodat je beter kunt omgaan met stress en onzekerheden, en ook gezonde voeding krijgt onze aandacht. Samen met ons topteam zul je je eigen kracht kunnen vinden.

Wil je komen kickboksen bij Delda Sport? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier dan nemen wij binnen 12 uur contact met je op.

Contactformulier invullen >>

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: