Kickboksen Hoofddorp, kom langs in onze luxe PT studio
23 december 2020 

Kickboksen Hoofddorp, kom langs in onze luxe PT studio

Als je in Hoofddorp woont en je zoekt een goede sportschool waar je met plezier kunt kickboksen, dan is kickboksschool Delda Sport het overwegen waard. Bij ons staan plezier, privacy en persoonlijke begeleiding voorop bij het sporten. Kom langs in onze studio en ervaar het zelf.

Elke keer met plezier trainen

Regelmatig sporten zorgt ervoor dat je lichamelijk en geestelijk in beweging komt. Na een dag werken is het goed om te sporten. Dit heeft een positief effect op je lichaam (een gezonde bloeddruk, een goede conditie, meer energie en sterkere spieren). Hiermee kun je een hoop problemen met je gezondheid voorkomen.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de sport leuk vindt. Elke week trainen zal niet gemakkelijk gaan als je geen plezier in de sport hebt. Bij Delda Sport kun je komen kickboksen (zonder sparren). Kickboksen is een uitdagende, maar ook erg leuke sport, omdat het heel afwisselend is.

De trainer helpt je de kickbokstechnieken onder de knie krijgen. Die oefen je met de trainer samen of op een bokszak. Ook mentaal merk je hier de voordelen van: je kunt jezelf verdedigen, wat goed is voor je zelfvertrouwen.

Verder bestaat een kickbokstraining uit spierversterkende oefeningen (met gewichten of HIIT training) en oefeningen om je conditie te verbeteren. Onze personal trainers zorgen ervoor dat elke training weer anders is, zodat je altijd met plezier gaat sporten.

De voordelen van kickbokstraining

  • Spierversterkend
  • Helpt je conditie verbeteren
  • Helpt bij het afvallen
  • Goed voor je zelfvertrouwen
  • Uitdagend
  • Altijd afwisselend

Voordelen van trainen bij Delda Sport

Woon je in Hoofddorp en zoek je een sportschool waar je de ruimte hebt en kunt trainen met een gevoel van privacy? Dan ben je bij Delda Sport aan het juiste adres. In onze luxe PT studio zul je geen overvolle zalen tegenkomen. Wij trainen in kleine groepjes of geven 1 op 1 lessen.

Small Group Training

In onze Small Group training sporten maximaal 8 personen samen met een personal trainer. Doordat de groepen klein blijven, profiteer je van veel aandacht van de trainer, maar toch ook van de gezelligheid van sporten met anderen.

Alle deelnemers van een groepje hebben ongeveer hetzelfde niveau. Wil je meedoen met de Small Group Training, dan kun je je aansluiten bij een bestaand groepje als daar ruimte is. Of je kunt je eigen groep opstarten. Een groepje kan starten vanaf 2 personen.

1 op 1 Personal training

Als je kiest voor deze vorm van training, heb je het voordeel dat de trainer alle aandacht voor jou heeft. Hij of zij heeft alle tijd om je te begeleiden, je feedback te geven en zaken uit te leggen. Bij 1 op 1 training leer je altijd in je eigen tempo.

Persoonlijke begeleiding

Welke vorm van training je ook kiest, bij Delda Sport gaan we voor de persoonlijke aanpak. Voor je kickbokslessen neemt, gaan we eerst in gesprek. In het intakegesprek kun je aangeven waar je aan wilt werken, welke doelen je hebt. Denk bijvoorbeeld aan een betere conditie krijgen of afvallen.

De personal trainer kan dan voor jou een persoonlijk trainingsschema opstellen. De oefeningen zijn dan precies toegespitst op wat jij nodig hebt. Zo kun je efficiënt naar je doelen toewerken.

Is je interesse gewekt? Neem vast een kijkje in onze luxe trainingsstudio via onderstaand filmpje:

Als jij ook aan je gezondheid wilt werken en een fit en strak lichaam wilt krijgen, neem dan nu de eerste stap. Vraag een gratis intake aan, zodat je al snel je kickbokstraining kunt beginnen!

Gratis intakegesprek >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: