Kickboksen Amsterdam centrum - Kom langs in onze Luxe PT studio
25 februari 2018 

Kickboksen Amsterdam centrum - Kom langs in onze Luxe PT studio

Wil jij graag kickboksen in het centrum van Amsterdam? In een sportschool waar je met plezier en onder goede begeleiding kunt gaan kickboksen? Kijk dan niet verder, maar kom naar Delda Sport in Landsmeer. Je bereikt ons in zo’n 15 minuten met de auto.

Voor ervaren en beginnende kickboksers

Of je nu al een ervaren kickbokser bent of de sport wilt gaan leren, je kunt elke week (of elke dag) bij ons komen trainen. We werken met ervaren trainers, die elk hun eigen specialisme hebben.

Veiligheid hebben we hoog in het vaandel staan. Dat kun je merken aan het feit dat we alleen trainen met kleine groepjes in onze luxe PT studio. Daarmee garanderen we dat iedereen veel aandacht kan krijgen van de trainer.

Kickboxen Amsterdam Centrum

Delda Sport: Small Group training of 1 op 1

Wil je samen trainen met anderen, dan kun je aansluiten bij een Small Group Training. Maar het is ook mogelijk om je eigen groep te starten met bijvoorbeeld een paar vrienden. Er kunnen maximaal zes personen in een groepje.

Een andere optie is privélessen volgen. In deze 1 op 1 trainingssessies sport je met een personal trainer en leer je ontzettend veel over kickboksen. Als beginner is dit ideaal, omdat je snel de basistechnieken onder de knie kunt hebben.

Maar ook als gevorderde kickbokser zijn privélessen heel nuttig. Na verloop van tijd sluipen er foutjes in de uitvoering van je bewegingen en deze kan de trainer in een priveles goed aanpakken. Je kunt in zo’n les al je technieken bijwerken.

Gesprek met de trainer

Voor je je lessen begint, krijg je een intake gesprek met de trainer. Hierin bespreek je wat je doelen zijn tijdens het sporten. Wil je afvallen, een betere conditie krijgen of hard werken aan je kickbokstechnieken? De trainer helpt je je doelen te bereiken.

Met deze informatie zal de trainer je workout samenstellen. Hij of zij kan precies bepalen welke oefeningen jij nodig hebt, zodat je elke week een uitdagende training hebt.

Wil je weten wat onze klanten over ons zeggen? Kijk dan naar onderstaand filmpje:

Inhoud kickbokstraining

De training duurt een uur. Je gaat lekker aan de slag met het oefenen van de kickbokstechnieken: alle trappen en stoten komen aan bod. Maar je doet ook conditie- en krachttraining. Push-ups en buikspieroefeningen, werken met dumbbells en dergelijke zullen ook gedaan worden.

Door te kickboksen train je je hele lichaam: armen, benen, core en schouders. Je krijgt een steeds betere conditie, je oefent je evenwicht en coordinatie. Het is een ontzettend goede sport om een strak en fit lichaam te krijgen.

Virtuele Tour door onze luxe studio

Ben je benieuwd of kickboksen ook voor jou is? Je kunt het eens komen uitproberen bij Delda Sport.
Via de onderstaande afbeelding kun je een virtuele tour doen door onze prive studio.

Heb je interesse om bij Delda Sport te komen kickboksen? Vraag dan een gratis intakesprek aan via onderstaand formulier. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: