Kickboksen in Amstelveen

Woon je in Amstelveen en wil je graag leren kickboksen? Dan kun je nu terecht bij Delda Sport. Sinds kort is onze nieuwe vestiging in Amstelveen geopend. Wij bieden privetraining en training in kleine groepjes aan, waarbij je snel alle ins en outs van het kickboksen kunt leren.

Delda Sport Amstelveen

Onze nieuwe sportschool in Amstelveen is in het noorden van Amstelveen gevestigd, goed bereikbaar vanaf de snelweg. Je kunt bij ons gratis parkeren. Dat is ook het geval bij Delda Sport Landsmeer. Kijk hier om te zien waar onze vestigingen zich precies bevinden.

Kickboxen-Amstelveen

Delda Sport Amstelveen beschikt over een mooie, ruime PT studio met een oppervlakte van 400 m2. Bij ons vind je geen overvolle sportzalen, waarbij je nauwelijks genoeg ruimte hebt om je training te kunnen uitvoeren.

Om te kunnen kickboksen heb je goede begeleiding nodig. Dat lukt alleen als daar ook ruimte en aandacht voor is. Omdat bij ons de groepjes klein zijn (of je krijgt privéles) is dat altijd gegarandeerd.

Op die manier krijg je de aanwijzingen en feedback die je nodig hebt. De trainer kan inspelen op wat je doet, zodat je de informatie krijgt om je technieken te verbeteren. Daardoor zul je snel vooruit gaan.

In kleine groepjes of in een 1 op 1 training zul je je ook prettiger en meer op je gemak voelen, dan in een grote groep. Je hoeft je geen zorgen te maken over wat anderen doen of denken, je wordt niet afgeleid en je je kunt je beter concentreren.

De 8 weken Challenge

Net als in Landsmeer kun je in Amstelveen meedoen met de 8 Weken Challenge. Dit is een super leuke uitdaging om in 8 weken tijd een zelf vastgesteld doel te gaan bereiken: probeer zoveel mogelijk af te vallen of verbeter je conditie.

Wij gaan je helpen dit doel te bereiken. Je krijgt een compleet pakket: een voedingsdeskundige, die je helpt te kiezen voor gezonde voeding. Je kunt drie keer per week trainen in een groepje van maximaal zes personen.

Aan het begin wordt je gewicht gemeten, tussendoor nog een keer en aan het eind is er een eindmeting. Zo houd je je voortgang bij. Heb jij er zin in gekregen? Kijk dan hoeveel jij kunt bereiken in acht weken tijd! Je zult verbaasd staan over jezelf!

Amstelveen-kickboksen

Behaal je doelstellingen met Kickboksen

Voor je begint met kickboksen krijg je een intakegesprek met de trainer. Dat is belangrijk, omdat hij of zij de training kan samenstellen met de informatie die jij geeft. In dit gesprek kun je vertellen wat je doelen zijn, zoals sterker worden, afvallen of een betere conditie krijgen.

De kickbokstraining bestaat uit verschillende onderdelen. Natuurlijk leer je de basistechnieken, zoals de trappen en de stoten. Denk hierbij aan directe stoten, high kicks en low kicks. De trainer helpt je deze goed uit te voeren.

Veiligheid staat bij ons voor op. Zo leer je kickboksen door dit met de trainer te oefenen. Er wordt niet gespard, je hoeft alleen te trappen en te stoten op een bokszak of met de trainer. Kickboksen is een lekkere workout bij ons, geen vechtsport.

Een ander onderdeel van de training is krachttraining. Je kunt dit doen met gewichten, maar ook met fitnessapparaten. Je gaat voor sterke en soepele spieren. Verder wordt er ook aandacht besteed aan conditietraining.

Zo is de kickbokstraining een heel afwisselende training. Sowieso probeert de trainer elke sessie weer anders te laten zijn. We proberen je elke keer weer uit te dagen en met plezier te komen kickboksen.

Als je bij Delda Sport komt kickboksen, kun je kiezen uit twee soorten trainingen:

Privetraining kickboksen

In 1 op 1 training werk je nauw samen met de trainer. Omdat er geen andere sporters zijn, kun je rekenen op alle aandacht van de trainer. Dat werkt heel efficiënt.

Amstelveen-kickboxen

Je krijgt namelijk direct feedback, wanneer dat nodig is. In een grote groep kan het zomaar zijn dat je iets fout doet en dat niet te horen krijgt. Dat zal hier niet gebeuren en daardoor leer je heel snel. Een priveles staat gelijk aan 15 uur training in een groep.

De training is ook specifiek afgestemd op jouw doelen. Dus als je wilt afvallen, kiest de trainer daar de juiste oefeningen voor. Zo is dat ook het geval als je een betere conditie wilt of sterker wilt worden. Ook dit is in een groepstraining niet mogelijk.

In de privetraining merk je dat alles om jou draait. De trainer helpt jou om met plezier en gemotiveerd aan je doelen te werken. Ook thuis helpen we je vooruit met het online coachingsprogramma.

Small group training kickboksen

In kleine groepjes van maximaal zes mensen kun je nog steeds profiteren van de voordelen die een personal trainer geeft. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en je hebt ook nog de gezelligheid en motivatie van samen sporten.

In de small group training werk je ook aan je persoonlijke doelen. De trainer begeleid je en helpt je deze te bereiken. Heb je het eens moeilijk, dan zul je merken dat je met de steun van je medesporters toch heel goed je grenzen kunt verleggen en kan doorzetten.

Amstelveenkickboksen

Wil je trainen in een klein groepje? Dat kan door een nieuwe groep op te starten met vrienden of collega’s. Maar je kunt je ook aansluiten bij een bestaand groepje.

De voordelen van kickboksen zijn bijna teveel om op te noemen: het helpt je bij het afvallen, je krijgt er een enorm goede conditie van. Je spieren worden sterker en soepeler. Je traint er je hele lichaam mee.

Ook mentaal word je er sterker van. Je leert je grenzen te verleggen, je ontwikkelt doorzettingsvermogen en kunt steeds beter voor jezelf opkomen. Dit zijn allemaal redenen om in ieder geval eens kickboksen uit te proberen.

Probeer het daarom eens uit in Amstelveen! Vraag nu een gratis intakegesprek aan en kom een kijkje nemen in onze private gym.

Als je je gegevens achterlaat in onderstaand formulier, nemen we binnen 12 uur contact met je op.

Intakeformulier >>

Over de schrijver
Bettina
Door

Bettina

op 08 Oct 2018

Lijkt me echt cool om te te leren kickboxen.Ik vraag nu een gratis intakegesprek Ik kijk er naar uit en al de voordelen. super

Danny-Delvers
Door

Danny-Delvers

op 09 Oct 2018

Leuk je even telefonisch gesproken te hebben Bettina, We zien je vrijdag voor de intake + personal training sessie. We hebben er zin in, tot dan!

Ralph
Door

Ralph

op 09 Oct 2018

Een vriend van mij sport bij jullie en wordt steeds beter in Kickboksen. Hij heeft mij overgehaald om ook één keer mee te doen. Ik ben gaan kijken en heb actief meegedaan. Geweldig! Als ik het kan combineren met andere activiteiten kom ik ook.

Danny-Delvers
Door

Danny-Delvers

op 09 Oct 2018

Hey Ralph, Je ging goed tekeer. Fijn dat je het kickboksen zo leuk vindt. Je bent van harte welkom zodra je het kan combineren.

Marina Morks
Door

Marina Morks

op 10 Oct 2018

Kickboksen lijkt mij heerlijk om te doen. Helaas laat mijn lijf het (nog) niet toe door een langdurende hernia. Maar wat zou ik graag een proefles komen volgen... al is Amstelveen voor mij niet meteen om de hoek ;-)

Robin
Door

Robin

op 10 Oct 2018

Hoeveel verbrand je gemiddeld tijdens een sessie? Ik doe ook aan duur trainingen en vraag me dat af. Kan dit ook besproken worden in een gratis proefles?

Elke
Door

Elke

op 11 Oct 2018

Amstelveen is jammer genoeg een beetje ver weg, anders zou ik graag eens komen kickboksen :-)

Elke
Door

Elke

op 11 Oct 2018

Jammer genoeg is Amstelveen wat ver, anders was ik graag eens komen kickboksen :-)

Lizet
Door

Lizet

op 17 Oct 2018

Kickboksen is kicken! Wie weet tot binnenkort :-)

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: