Een gezond en sterk lichaam met kickboksen

Altijd al een gezond en sterk lichaam willen hebben? Dat kan door te gaan kickboksen. Dat wordt nu wel heel makkelijk met de online cursus Kickboks Masters! Leer kickboksen waar en wanneer je maar wilt.

Met kickboksen fit worden

Kickboksen is een geweldige sport om gezond en sterk te worden en een killer conditie te krijgen. Je gebruikt tijdens een training al je spieren en verbrandt tot 700 calorieën in een uur. Het is dus de ideale manier om je lichaam fit te krijgen.

Gezond sterk lichaam met kickboxen

Door te kickboksen train je de spieren van je armen en benen, van je romp, rug en schouders. Om te trappen heb je een goed evenwicht nodig. Je werkt aan balans, coördinatie, kracht en snelheid. Op deze manier kun je kickboksen is dus als een intensieve fitness workout gebruiken en niet als vechtsport.

Alles leren over kickboksen met Kickboks Masters

Natuurlijk kun je niet zo maar even leren kickboksen, daar heb je een goede trainer voor nodig. En die krijg je met Kickboks Masters. In deze cursus legt Danny Delvers je stap voor stap uit hoe je de verschillende technieken moet uitvoeren.

Danny heeft al 20 jaar kickboks ervaring en weet hoe hij alle informatie duidelijk moet overbrengen. Tijdens de lessen van de online cursus, leer je precies wat zijn leerlingen ook leren tijdens een echte les.

In 18 modules leer je in je eigen tempo alle kickbokstechnieken, van warming up tot zaktraining. Daarbij krijg je ook nog eens voedingsschema’s voor gezonde maaltijden. Het programma bevat uren info aan materiaal.

De inhoud van Kickboks Masters

  • 14 modules: Aanleren basistechnieken kickboksen
  • 4 modules: Zaktraining work-outs
  • Checklist: Zo vind je de ideale kickboksschool
  • Gezonde voedingsschema’s

2 x tijdelijke Bonus:

1: De basistechnieken toepassen in de praktijk

2: 2x Persoonlijke feedback sessie

Kickboksen voor gezond sterk lichaam

Dus als jij een gezond en sterk lichaam wilt hebben, dan is kickboksen de manier om dat voor elkaar te krijgen. Met Kickboks Masters kun je zelf thuis aan de slag gaan. Je hoeft er de deur niet voor uit, je kunt in je eigen tijd trainen.

Het voordeel is dat je één keer een uitgave maakt om de cursus te kopen en daar heb je je leven plezier van. Met alles dat je in de cursus leert, kun je altijd aan je conditie en gezondheid werken. Zeker omdat je levenslang toegang krijgt tot al het materiaal!

Grijp je kans en begin nu met kickboksen. Schaf Kickboks Masters aan en profiteer van de vele voordelen:

  • Duidelijke en gedetailleerde uitleg van de kickbokstechnieken
  • Uitleg van een zeer ervaren Nederlandse trainer
  • Trainen waar en wanneer het jou uitkomt
  • In je eigen tempo leren
  • Tips om veelgemaakte fouten te voorkomen
  • Herhaal zo vaak als nodig is

Haal nu jouw eigen privé trainer in huis met Kickboks Masters. Geniet van alle voordelen van het thuis sporten: in je eigen tijd, met veel privacy en in je eigen tempo leren. De cursus is vanaf alle smartphones en tablets te bekijken (Android en iOS).

Kickboks Masters is voor iedereen geschikt

Of je nu een beginner bent of een gevorderde kickbokser, iedereen kan wat hebben aan deze cursus. Als je beginner bent, dan leer je alle kickbokstechnieken onder de knie krijgen. Je raakt gewend aan de bewegingen en kunt daarna proberen snelheid op te bouwen.

Kickboxen gezond sterk lichaam

Gevorderde kickboksers krijgen de kans hun technieken te verfijnen en hun stoten en trappen te perfectioneren. Als je een sport lang doet, gebeurt het meestal dat er foutjes in de uitvoering slijpen. Die kun je met deze cursus wegwerken.

Wat je doel ook is, je kunt het met kickboksen bereiken. Wil je afvallen, een betere conditie, een mooi en strak lichaam? Ga vooral kickboksen! Je zult verbaasd staan over de resultaten. En die zullen niet lang op zich laten wachten.

Niets houdt je tegen om te kickboksen!

Geen tijd voor de sportschool? Geen zin om ‘s avonds nog weg te moeten gaan? Moet je thuis blijven voor de kinderen? En toch wil je sporten om een gezond en sterk lichaam te krijgen?

Kickboks Masters is de oplossing. Je hebt geen redenen meer om niet te sporten: alle uitleg om te leren kickboksen en je hoeft er de deur niet voor uit. Liggen de kinderen op bed? Dan kun je weer een module kickboksen doorwerken.

Grijp deze kans en profiteer van deze aanbieding. Volg onderstaande link om naar de pagina van Kickboks Masters te gaan

Klik hier voor Kickboks Masters

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: