Boksschool Amsterdam - Kom langs in onze Luxe kickboks-studio
01 november 2017 

Boksschool Amsterdam - Kom langs in onze Luxe kickboks-studio

Zoek je een boksschool in Amsterdam? Delda Sport is vanuit vrijwel elke wijk in Amsterdam gemakkelijk bereikbaar. Dichtbij de A10 in Landsmeer ben je er snel. Kom kickboksen bij Delda Sport en haal het beste uit jezelf.

Sporten met plezier

Sporten is goed voor je, het is belangrijk regelmatig te bewegen: het maakt je spieren sterk en lenig, houdt je hart in beweging en zorgt voor een algehele goede conditie. En hoewel de meeste mensen dit weten, vinden ze vaak geen sport die ze leuk genoeg vinden om te blijven doen.

Dan moet je naar Delda Sport komen. Bij ons kun je leren kickboksen en wij zorgen voor een trainingsprogramma dat je goed kunt volhouden en met veel plezier zult doen. Hoe we dat doen? We werken met jou samen.

Boxschool Amsterdam

Doelen vaststellen met de trainer

Als eerste kom je een intake gesprek doen, waarbij je aangeeft wat jouw doelen zijn. Het kan zijn dat je een betere conditie wilt hebben of wilt afvallen. Samen met de trainer bespreek je wat je belangrijk vindt. Daarna gaan jullie aan de slag.

Privélessen kickboksen of in groepjes trainen

Begin met enkele privélessen, zodat je de kickbokstechnieken goed leert kennen. De personal trainer weet wat jouw mogelijkheden zijn en zal de oefeningen daarop aanpassen. Dat is een effectieve methode, waardoor je zelf kunt ervaren hoe leuk sporten is. Je zult zien dat je snel vooruit gaat en dat werkt motiverend.

Daarna kun je verder trainen in de kleine groepjes in de Small Group Training. Er zitten maximaal zes mensen in deze groepjes. Je zult merken dat ook hier veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Zo train je verder om al je doelen te kunnen behalen.

De trainingen vinden plaats in onze luxe PT studio’s. Je kunt dus genieten van volop privacy, waardoor je je niet onzeker hoeft te voelen. Je wordt niet afgeleid door anderen en kunt je focussen op jezelf.

boxschoolAmsterdam

Samenwerken aan je gezondheid

Niet alleen werken we in de sportschool aan je gezondheid. We hebben een online coachingssysteem, zodat je ook thuis begeleid wordt. Je krijgt adviezen over gezonde voeding en een gezonde lifestyle in het algemeen.

Zie jij het wel zitten om te komen kickboksen bij Delda Sport of wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen? Laat je gegevens dan achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: