Boksen Amsterdam Zuid: kom langs in onze luxe boksstudio
30 augustus 2019 

Boksen Amsterdam Zuid: kom langs in onze luxe boksstudio

Als je wilt boksen in Amsterdam Zuid, dan ben je van harte welkom bij Delda Sport. Je kunt een of meerdere keren per week komen trainen. Onze luxe boksstudio is comfortabel en ruim en je kunt er gratis parkeren. Kom snel kennismaken!

Trainen bij Delda Sport

Ben je op zoek naar een sportschool waar je kunt boksen, in de buurt van Amsterdam Zuid? Sportschool Delda Sport is gevestigd in Landsmeer, dat met de auto in een kwartier te bereiken is.

Onze sportschool beschikt over alle faciliteiten, zoals een doucheruimte, kleedkamers en een bar. Bekijk onderstaande rondleiding om alvast een kijkje te kunnen nemen.

Als je wilt komen kickboksen, kun je kiezen voor een training in kleine groepjes van maximaal 8 personen of voor privélessen. Bij ons kun je er dus van op aan, dat de trainer je uitstekend kan begeleiden, omdat hij of zij genoeg tijd en aandacht voor je zal hebben.

Doordat de groepjes klein zijn, heb je in onze sportschool van 250 m2 alle ruimte om lekker te trainen. Er is veel privacy en je zult elkaar niet in de weg lopen. Je kunt zonder sparren leren kickboksen, zodat je de bewegingen alleen met de trainer oefent.

Wij gaan uit van het idee dat sporten leuk moet zijn. Als je geen plezier hebt in het sporten, zul je het waarschijnlijk niet lang blijven doen. Je zult merken dat onze trainers je met enthousiasme zullen begeleiden en ze doen moeite om elke training weer uitdagend te maken.

Persoonlijke aanpak

Wat ook helpt om regelmatig te blijven sporten, is werken naar een doel. Dat is bij iedereen anders: de ene persoon wil afvallen, de ander een betere conditie. Wat je doel ook is, wij helpen je graag om het te bereiken. Voor je begint met kickboksen, heb je een intakegesprek met de trainer.

In dit gesprek vertel je wat je doel is, wat je al aan ervaring hebt en of je last hebt van blessures of iets anders waar rekening mee moet worden gehouden. Met die informatie kan de trainer een plan van aanpak opstellen.

Wij werken dus met een persoonlijke aanpak. De oefeningen tijdens de training passen bij de doelen die je hebt. Zo kun je heel gericht werken aan wat je wilt bereiken. Wil je die kilo’s kwijt? Dat zal je bij Delda Sport heel snel lukken!

AmsterdamZuid-kickboksstudio

Bij Delda Sport kun je kiezen voor één op één training of in kleine groepjes.

Voordelen van privélessen:

  • Direct feedback op wat je doet
  • Leren in je eigen tempo
  • Een goede manier om kennis te maken met de sport
  • Snelle voortuitgang
  • Veel privacy

Voordelen van groepslessen:

  • Kleine groepjes, dus veel persoonlijke ruimte
  • Gezelligheid
  • Steun van anderen
  • Veel persoonlijke aandacht van de trainer

Waarom privéles of groepslessen?

Welke soort les je aanspreekt is persoonlijk en hangt ook van je eigen doelen af. Door voor privéles te kiezen, weet je zeker dat ontzettend snel vooruitgang kunt boeken. Je leert veel en de samenwerking is intensief. Een uur privéles staat gelijk aan 15 uur groepsles!

Ook kun je door een paar privélessen te nemen, snel de basics van de sport leren. Dat kan je de zekerheid geven die je nodig hebt, om daarna over te kunnen gaan naar groepslessen.

Sportschool-AmsterdamZuid-kickboksen

Weet je al wat kickboksen inhoudt en heb je zin om met anderen samen te sporten, dan is de Small Group Training iets voor jou. Sluit je aan bij een bestaand groepje of start je eigen groep met vrienden of collega’s.

Zoek je een goede sportschool, aarzel niet langer en begin met kickboksen bij Delda Sport. We helpen je graag je sportdoelen bereiken. Neem contact op door je gegevens achter te laten in onderstaand contactformulier.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: