Boksen Amsterdam West, kom langs in onze luxe boksstudio
13 september 2019 

Boksen Amsterdam West, kom langs in onze luxe boksstudio

Zoek je een sportschool waar je kunt kickboksen in Amsterdam West? Om snel en met plezier te leren kickboksen, heb je professionele en enthousiaste begeleiding door kickbokstrainers nodig. Bij Delda Sport in Landsmeer zul je dat zeker vinden.

Kickbokstraining Delda Sport

Onze sportschool ligt in Landsmeer, ten noorden van Amsterdam. Met de auto kun je vanuit Amsterdam West in een kwartier, twintig minuten hier naartoe rijden. Je kunt gratis parkeren, dus geen hoge kosten of lang naar een parkeerplaats zoeken.

Wil je leren kickboksen, dan kun je kiezen voor lessen in kleine groepjes of privéles met een personal trainer. Beiden hebben hun eigen voordelen en het is afhankelijk van je doelen en voorkeuren wat je het prettigste vindt. In het volgende kopje lees je er meer over.

Je traint in ieder geval in onze luxe boksstudio, die van alle gemakken voorzien is. Je hebt er alle ruimte, omdat de groepjes klein zijn, zodat je veel privacy en altijd ruimte om je heen hebt. Er zijn fitnessapparaten, gewichten, kortom, alles wat je nodig hebt voor kracht- en conditietraining.

Naderhand kun je even bijkomen met een drankje aan de bar. Als je wilt kun je douchen na de training en je omkleden in de kleedkamer. Een kijkje nemen in onze sportschool kan alvast, via onderstaand filmpje.

Privé training of in kleine groepjes (Small Group training)

De keuze voor privé training of in een klein groepje is heel persoonlijk. Privé training heeft als voordeel dat je veel feedback krijgt van de trainer. Er kan direct ingespeeld worden op wat hij of zij ziet, en daardoor leer je heel snel.

Het tempo ligt bij een privé training ook precies op je eigen niveau. Heb je vragen, is iets niet duidelijk, dan kan daar gelijk op ingegaan worden. Dat werkt snel en efficiënt.

Daarbij komt dat je niet onzeker hoeft te zijn over hoe je het doet in vergelijking met anderen. Dat is prettig, vooral als je soms onzeker bent.

Maar de groepjes zijn bij Delda Sport ook klein, maximaal 8 personen. Daardoor zul je elkaar in een groepstraining nooit in de weg lopen, maar heb je wel het gezelschap van anderen. De trainer kan goed het overzicht houden en iedereen de begeleiding geven die hij nodig heeft.

In een Small Group training kun je elkaar helpen met motivatie en doorzetten. Het is leuk om te zien hoe iedereen vooruit gaat en soms kun je elkaar ondersteunen als het eens moeilijk gaat. Dus kies de training die bij je past, dan zul je het kickboksen snel onder de knie hebben.

Sportschool-AmsterdamWest

Word gezond en fit met kickboksen

Denk je erover om te gaan kickboksen bij Delda Sport? Door te gaan kickboksen werk je aan je conditie, kracht en lenigheid. Het is een sport die heel je lichaam traint, van je benen, armen en schouders tot je core.

Er wordt tijdens een training aandacht besteed aan het aanleren van de kickbokstechnieken (de trappen en stoten). Bij ons train je zonder te sparren, dus je hoeft niet op elkaar te oefenen, maar gebruikt de bewegingen alleen om je lichaam fit te krijgen.

Verder wordt er in de training gewerkt aan je conditie en kracht. Daarom vind je bij ons ook gewichten, fitnessapparatuur en doe je verschillende oefeningen naast het kickboksen. Een training is daardoor wel altijd heel afwisselend, wat het leuk maakt om het te blijven doen.

Onze trainers doen hun best om jou te helpen je doelen te bereiken. Misschien wil je afvallen of sterker worden, dat kan allemaal. Kom langs voor een gratis intakegesprek, en wij zullen ervoor zorgen dat je je doelen bereikt met kickboksen.

Gratis intakegesprek >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: