5 Super goede redenen waarom moeders zouden moeten gaan kickboksen

5 Super goede redenen waarom moeders zouden moeten gaan kickboksen

Jengelende kinderen, een zeurende kleuter die het bloed onder je nagels vandaan haalt en de hele dag rennen om alle ballen hoog te houden. Het leven van moeders gaat niet altijd over rozen. En dan plof je ’s avonds compleet uitgeput op de bank neer, in je wijde slobbertrui want dat leuke strakke jurkje past echt niet meer om je mama-lijf…

Dat moet toch anders kunnen? Even een momentje voor jezelf, nieuwe energie stroomt door je lijf, je voelt de stress van je afglijden, je voelt je lekkerder in je vel en komt ook nog eens strakker in je vel te zitten.
Ja, het kan allemaal! Wij geven je 5 super goede redenen waarom je als moeder zou moeten gaan kickboksen. Waar wacht je nog op?!

Kickboksen laat alle stress en frustratie van je af glijden

Moeders moeten overal aan denken, van alles regelen. Dat brengt de nodige stress met zich mee. En als de kids dan eindelijk op bed liggen maal je nog even lekker door over wat je misschien vergeten bent, of wat je morgen allemaal moet doen.
En dan de frustratie die je kunt voelen als je kleuter weer eens compleet tegendraads, niet voor reden vatbaar is. Wat zou het fijn zijn als je die stress en frustratie van je af kunt laten glijden…

En laat kickboksen daar nu echt ideaal voor zijn! Werk je compleet in het zweet en sla alle stress en frustratie van je af tijdens een pittige training. Tijdens het sporten komen er ook nog endorfines vrij. Dit feel-good stofje zorgt ervoor dat jij je na de training veel vrolijker voelt!

Moeders kickboksen

Je krijgt bergen energie van kickboksen!

Denk jij dat je na een lange dag echt niet meer naar de sportschool kunt? Probeer het toch eens. Wennen dat jij na een kickbokstraining staat te stuiteren van de energie?! Kickboksen is een zeer intensieve training die je bloedsomloop maximaliseert. Er gaat meer zuurstof naar je hersenen wat je concentratie zal verbeteren. Dus na een uurtje kickboksen ben jij een stuk productiever.

Kickboksen maakt moeders fysiek en mentaal sterker

De hele dag een baby op je arm of een peuter aan je been? Het is een goede work-out maar echt sterker wordt je er niet van. Of hooguit aan één kant.
Kickboksen maakt je zowel fysiek als mentaal sterker. Met kickboksen gebruik je heel je lichaam. Het is een super intensieve work-out waar je merkbaar sterker van wordt.
Daarnaast geeft het je zelfvertrouwen een enorme boost. Je kunt jezelf verdedigen als dat nodig is!

Train je met een personal trainer dan zal deze je steeds je grenzen laten verleggen. Je zult versteld staan van jezelf, dat voelt goed. Je komt fysiek en mentaal beter in je vel te zitten.

Moeder Kickboksen

Kickboksen is nooit saai

Een hele goede reden om te gaan kickboksen? Een kickbokstraining is nooit saai. Voor de zoveelste keer op de loopband in de sportschool gaat vervelen en is niet echt motiverend. Een kickbokstraining is nooit hetzelfde. De trainers zorgen ervoor dat jij uitgedaagd blijft en steeds weer je technieken zal willen verbeteren en verder perfectioneren.

Tijdens een kickbokstraining heb jij dan ook geen tijd om je gedachten af te laten dwalen. Je bent echt even helemaal in het ‘hier en nu’ en zal al je dagelijkse beslommeringen los moeten laten, heerlijk!

Moeder met killerbody, dankzij kickboksen

Dacht jij als moeder nooit met in dat leuke jurkje te passen? Is ‘in shape’ komen na de bevalling alleen iets voor celebrities? Nee hoor, jij kunt het ook!

Kickboksen is een full-body work-out. Je traint zowel op kracht als op conditie waarmee je het complete pakket aanpakt, in één training. Dat is dubbel voordeel. Let je daarnaast ook nog op je voeding dan duurt het niet lang of je zult de verandering in je lichaam merken. Je wordt slanker en gespierder. Vet zal als sneeuw voor de zon verdwijnen. Hang dat leuke jurkje maar vast klaar!

Moeder killer body

Kickbokstraining, moeders onder elkaar?

Voel jij je niet op je gemak in een sportschool met allemaal mannen? Geen probleem. Bij Delda Sport hebben wij speciale trainingen voor vrouwen. Elke training wordt afgestemd op jouw niveau en conditie.

Een van onze personal trainers kan je 1 op 1 begeleiding geven en al binnen enkele lessen de basistechnieken van het kickboksen bijbrengen. Of je neemt deel aan een Small Group Training waarin maximaal 6 personen deelnemen en je nog steeds veel persoonlijke aandacht krijgt.
Of verzamel zelf een Small Group, samen met je vriendinnen!

Wil je graag eerst kennismaken? Vraag geheel vrijblijvend een gratis intakegesprek aan. Wij laten je graag zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: