Training bokszak thuis

Met een bokszak thuis kun je trainen op kracht, snelheid en conditie. Een ideale manier om fitter te worden. Om dat goed te kunnen doen heb je oefeningen nodig. Die kun je vinden als je de online training Kickboks Masters volgt.

Thuis werken aan fit worden (of blijven)

Het is makkelijk en prettig om thuis te werken aan je conditie of het ontwikkelen van meer kracht. Je kunt trainen wanneer je wilt, je hebt geen last van mensen die op je vingers kijken en het kost geen tijd of geld.

En trainen op een bokszak is een prima manier om vooruitgang te boeken. Het lijkt heel simpel om wat te boksen op een bokszak, maar het is een pittige training die veel van je lichaam vraagt. Het is niet voor niks dat professionele boksers hier ook veel mee werken.

Bokszak-training-thuis

Daarom kun je deze training gebruiken voor een goede conditie, meer kracht en zelfs afvallen. Wil je hier thuis mee aan de slag gaan? Kies dan voor Kickboks Masters, de online thuistraining.

Thuis alles leren over kickboksen en de bokszak

Kickboks Masters geeft je alle uitleg over kickboksen: de kickbokstechnieken, de stoten en de trappen, maar ook het werken met de bokszak. De training bestaat uit 14 modules, waarin je alles leert over kickboksen. Dit is een goede basis om met de bokszak te gaan werken.

Er zijn vier modules die over bokszak training gaan. Alle technieken worden duidelijk uitgelegd. Een goede uitleg is nodig om blessures te voorkomen. Het lijkt eenvoudig om op een bokszak te boksen, maar dat is niet het geval.

De bokszak is zwaar en hard. Er zomaar wat tegenaan slaan is geen goed idee. Door een goede techniek toe te passen, kun je veel meer uit je training halen. Hoe je je armen moet houden, hoe je het beste kunt staan en hoe je krachtig kunt stoten en trappen, dat maakt een training effectief.

Daarom geeft trainer Danny Delvers je in de online cursus alle handvatten om goed voorbereid aan de slag te gaan. Door de cursus te volgen leer je snel. Je kunt een module kijken en het geleerde gaan toepassen. Maar is iets niet duidelijk, dan kun je hem nog eens kijken.

Danny heeft al twintig jaar ervaring op het gebied van kickboksen en lesgeven. Je kunt er van op aan dat de cursus goed in elkaar zit en dat alle informatie die je krijgt duidelijk en betrouwbaar is. Dit zit er in de cursus:

De online cursus bevat vier modules over bokszaktraining. Er is uitleg over:

  • Warming up training
  • Zaktraining losse technieken
  • Zaktraining technieken combinaties
  • Zaktraining kickboks + conditionele oefeningen

Thuis-bokszak-training

Thuis trainen op de bokszak

Elke module duurt 55 minuten en zit boordevol uitleg en informatie. Elke beweging wordt nauwkeurig uitgelegd. Jij kunt thuis op je gemak kijken en alles direct nadoen.

Om veel voordeel van het trainen op de bokszak te kunnen hebben, moet je weten wat je er mee kunt, een goed trainingsschema hebben en over de juiste technieken beschikken. Door Kickboks Masters zul je dit allemaal snel onder de knie hebben.

Regelmatig trainen op de bokszak geeft je een sterk en fit lichaam. De training geeft je de mogelijkheid meer ervaring op te doen, te voelen wat je kunt op het gebied van kracht en snelheid. Je stoten en trappen zullen steeds effectiever worden.

Zo ga je oefenen, zodat je alle trappen en stoten goed kunt uitvoeren. Dat zijn de rechte stoten, hoekstoten en uppercuts voor de armen, en de hoge trappen, lowkicks en achterwaartse trappen. Heb je al ervaring met boksen, dan ben je bezig deze technieken te verfijnen.

Danny Delvers helpt je op je pad om een Kickboks Master te worden. Beginners krijgen de mogelijkheid om de technieken onder de knie te krijgen. Zij leren eerst nauwkeurig te trappen en te stoten. Ervaren boksers werken aan explosiviteit en snelheid.

Ook in de cursus wordt het gezegd, maar het zorg dragen voor je eigen veiligheid is belangrijk. Je zult dus wel goed passende bokshandschoenen moet dragen, die speciaal geschikt zijn voor training op de bokszak.

Bokszaktraining-thuis

Thuis een cursus volgen is ideaal. Naast dat je veel privacy hebt en aan de slag kunt gaan wanneer het jou uitkomt, is het fijn dat je lekker in je eigen tempo kunt leren.

Heb je iets snel onder de knie, dan ga je naar de volgende les. Maar heb je meer tijd nodig, dan herhaal je een voorgaande les nog eens. Met Kickboks Masters haal je het beste van het beste in huis: je leert hetzelfde als de leerlingen van Danny Delvers in de sportschool.

Trainen op de bokszak geeft veel voordelen

Wat je doelen ook zijn, met het leren trainen op de bokszak haal je alles in huis om fit te kunnen worden. Of je nu wilt afvallen, een betere conditie wilt krijgen of een mooie spieropbouw, dat ligt allemaal binnen handbereik.

Je kunt het ook gebruiken als je al een andere sport beoefent. Het trainen op een bokszak kun je gebruiken bij veel sporten. Dat kunnen vechtsporten zijn als karate, taekwondo, kickboksen, judo of zelfs worstelen.

Maar omdat het goed is voor kracht, conditie en snelheid kun je er voor bijna alle sporten profijt van hebben. Dus ga vandaag nog aan de slag. De training is voor iedereen goed te doen. Bekijk hieronder een stukje film uit de online cursus.

Kickboks Masters is op elk soort apparaat te bekijken: je smartphone, laptop of tablet en op zowel Android of iOS. Waar je bokszak ook hangt, op zolder, je slaapkamer of in de schuur, met Kickboks Masters haal je alles uit je bokszak.

Volg de link en lees meer over de online training Kickboks Masters. Schrijf je meteen in en begin vandaag nog je training.

 

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: