Thuis trainen met een personal trainer in Amsterdam Centrum

Thuis trainen met een personal trainer in Amsterdam Centrum

Woon jij in Amsterdam Centrum en zou jij thuis willen trainen met een personal trainer? Dat kan met een trainer van Delda Sport. Wij komen bij jouw thuis of op een lokatie bij jou in de buurt, om je alle kneepjes van het kickboksen te leren.

Wil je een voorbeeld van een training op locatie zien? Bekijk onderstaand filmpje, waarin je RTL presentatrice Quinty Trustfull (van Koffietijd) ziet trainen met personal trainer Danny Delvers, een van de trainers van Delda sport. Dit is maar een van de vele voorbeelden hoe een training op locatie eruit kan zien.

Kickboksen in de sportschool komt niet uit?

Heb jij altijd al willen leren kickboksen, maar kwam je er nooit aan toe? Daar kunnen meerdere redenen voor zijn:

  • De sportschool is te ver weg
  • Je vindt de sportschool niet prettig om te sporten
  • De tijden van de training komen je niet uit
  • Je hebt geen zin om de deur uit te gaan

Of misschien heb je nog andere redenen. Maar Delda Sport heeft voor al deze redenen de ideale oplossing: wij komen naar jou toe. We overleggen met je om te kijken waar jij graag wilt sporten en dat kan zowel in huis of buiten.

Personal-trainer-aan-huis-AmsterdamCentrum

Thuis leren kickboksen

Wat is er handiger dan thuis je favoriete sport leren? En dan ook nog onder begeleiding van een goed opgeleide, enthousiaste trainer? Je kunt leren kickboksen in je huiskamer, een slaapkamer of op zolder. Zo lang je een ruimte hebt van 3 bij 3 meter, kunnen we al van start.


 Hierboven een video over een dame die door middel van personal training 70 KG is afgevallen. Bekijk deze en laat je inspireren!

Maar als thuis geen goede optie voor je is, kunnen we ook buiten aan de slag. Denk hierbij aan een openbare ruimte, zoals een park, een speeltuin of een pleintje. We kunnen gaan trainen waar jij je prettig voelt en we de ruimte hebben.

Personaltrainerthuis-AmsterdamCentrum

Trainen met een personal trainer: voordelen

De voordelen van thuis leren kickboksen met een personal trainer van Delda Sport zijn gemakkelijk te noemen:

  • Je leert in hoog tempo alle basistechnieken: als je nog geen ervaring hebt ga je met sprongen vooruit. Je wordt 1 op 1 begeleid, dus alle aandacht is voor jou. Een priveles kickboksen staat gelijk aan 15 uur groepsles.
  • Onze trainers hebben veel ervaring: je kunt erop rekenen dat je duidelijke uitleg krijgt en goed begeleid wordt.
  • Je zult elke keer met veel plezier trainen: de trainingen worden leuk en interessant gehouden, zodat je altijd met een goed gevoel aan de slag gaat.
  • De training wordt op jouw niveau gegeven: of je nu beginner bent of gevorderde, de oefeningen zijn aangepast aan wat jij nodig hebt.
  • Je werkt aan jouw doelen: voor we met de training beginnen, kun jij ons vertellen wat je doelen zijn. Bijvoorbeeld afvallen, een goede conditie krijgen, meer spiermassa kweken. Wat het ook is, we gaan er samen met jou naartoe werken.
  • Je hebt niet veel nodig: Het materiaal neemt de trainer mee. Zorg dat je zelf lekker zittende kleding aan hebt en ga dan met de trainer aan de slag.

 

Kickboksen is goed voor je gezondheid

Kickboksen is niet zomaar een goede workout, het is een full body workout. Tijdens het kickboksen worden al je spieren gebruikt. Met je benen voer je high- en lowkicks uit en ze helpen je je evenwicht te bewaren.

Je armen gebruik je voor alle stoten, evenals je schouders en je rug. Alle bewegingen van het kickboksen komen voort uit een sterke core (je buikspieren). Je werkt aan kracht en conditie en traint je hart en longen.

Personaltrainer-aanhuis-Amsterdam-Centrum

Tijdens een kickbokstraining kun je wel 700 calorieën verbranden. Werk met kickboksen aan je conditie en een gezond gewicht. Dat dit nu ook thuis kan onder begeleiding van een trainer van Delda Sport is een kans die je zou moeten grijpen!

Waarom thuis trainen?

Zoals gezegd, misschien heb je redenen om niet naar de sportschool te willen gaan. Maar thuis sporten heeft ook veel voordelen. Je voelt je in je eigen huis altijd op je gemak, je hebt alle privacy om te sporten, er is geen afleiding van andere sporters en je hebt geen reistijd.

Een trainer die bij jou thuis of in de buurt komt, is dus heel handig en brengt veel voordelen met zich mee. Leer nu snel kickboksen in de comfortabele omgeving van je eigen huis.

Heb je interesse om thuis personal training te krijgen? Vraag dan nu een gratis intakegesprek aan. Vul je gegevens in onderstaand formulier in en we nemen binnen 12 uur contact met je op.

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: