Thuis leren kickboksen? Doe het met kickboks Masters!

Thuis leren kickboksen? Doe het met kickboks Masters!

Wil je thuis leren kickboksen? Zou je meer aan sport willen doen, maar vind je naar de sportschool gaan teveel moeite? Dan is Kickboks Masters echt wat voor jou. In je eigen tempo werk je de online cursus door, zodat je snel de technieken van het kickboksen onder de knie te krijgt.

Wat leer je in de cursus?

De cursus bestaat uit 18 modules, vol informatie over alle kickbokstechnieken. De lessen worden gegeven door trainer Danny Delvers, die al meer dan 25 jaar ervaring heeft met kickboksen. Hij legt je elke beweging haarfijn uit en doet deze voor.

Elke module gaat in op een kickbokstechniek, de verschillende trappen en stoten. Danny doet een beweging voor en jij kunt hem meteen nadoen. Het is belangrijk om de bewegingen nauwkeurig uit te voeren, maar met voldoende oefening gaat je dat zeker lukken.

Wat houdt Kickboks Masters precies in?

  • 14 modules: Aanleren basistechnieken kickboksen
  • 4 modules: Zaktraining work-outs
  • Checklist: Zo vind je de ideale kickboksschool
  • Gezonde voedingsschema’s

2 x tijdelijke Bonus:

1: De basistechnieken toepassen in de praktijk

2: 2x Persoonlijke feedback sessie

De voordelen van Kickboks Masters

Als je thuis wilt leren kickboksen, wil je natuurlijk wel alles weten. En dat kan met kickboks Masters. De cursus zit tjokvol informatie en alle basistechnieken van het kickboksen komen aan bod. Danny zorgt ervoor dat jij alles over het kickboksen te weten komt.

Hij legt in de online cursus hetzelfde uit, als wat hij je zou vertellen als je les bij hem zou nemen. Het enige verschil is, dat je er niet voor naar de sportschool hoeft.

Andere voordelen zijn:

  • Leren wanneer het jou uitkomt. Wil je ‘s avonds laat trainen, of juist ‘s ochtends vroeg? Tussen het verzorgen van je kinderen en je werk door? Geen probleem. Met Kickboks Masters kun je gaan trainen wanneer jij tijd hebt!
  • Trainen waar je maar wilt. Of je nu op zolder wilt kickboksen, in je slaapkamer of in het park, Kickboks Masters kun je overal kijken en dus kun je overal kickboksen. Lekker binnen, of misschien wel buiten in de tuin!
  • Geschikt voor Android en iOS, op smartphone, tablet of laptop.
  • In je eigen tempo leren. Je kunt zo lang over de cursus doen als je wilt. Wie snel leert of veel tijd heeft, werkt lekker snel door de modules heen. Heb je weinig tijd of heb je moeite met een techniek, dan doe je er wat langer over. De cursus blijft altijd toegankelijk en je kunt een module zo vaak kijken als je wilt.

Waarom zou je leren kickboksen?

Kickboksen is een sport die veel voordelen met zich meebrengt, zowel fysieke als mentale voordelen. Iedereen kan leren kickboksen, of je nu jong of oud bent, man of vrouw, ervaring hebt met sporten of niet. Probeer het eens, met Kickboks Masters kun je het gewoon thuis leren.

En waarom zou je leren kickboksen? Ten eerste is het een heel leuke sport om te doen. Het is afwisselend en uitdagend. Je kunt kickboksen gewoon doen als fitness, dus je hoeft niet met elkaar te sparren.

Kickboksen is goed voor je, het is een full body workout, waar je heel je lichaam mee traint. Je spieren zullen sterker en leniger worden. Je krijgt er een mooi, strak lichaam van, een goede conditie en het helpt je ook met afvallen.

Mentaal kun je er ook de voordelen van gaan merken. Je zult sterker in je schoenen staan, minder onzeker zijn en beter voor jezelf opkomen. Er zijn weinig sporten die zoveel voordelen hebben!

Kies nu ook voor gezond leven, fit en sterk worden en goed in je vel zitten! Kickboks Masters is een investering in je welzijn. Begin vandaag nog en schrijf je in. Klik op de link hieronder om naar de pagina van Kickboks Masters te gaan.

Klik hier voor Kickboks Masters >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: