Samen trainen met Kickboks Masters Home Duo Workouts

Samen trainen met Kickboks Masters Home Duo Workouts

Samen trainen is afwisselender en leuker dan alleen, en helpt je gemotiveerd te blijven om te sporten. Met kickboks Masters krijg je inspiratie om samen met kickboksen aan de slag te gaan. Een goede workout voor je hele lichaam, om met je partner of sportbuddy te doen.

De voordelen van samen trainen

Je kunt prima thuis trainen, maar de meeste sporten doe je dan alleen. Fitness workouts, op een crosstrainer, roeimachine of loopband, doe je in je eentje. Train je met gewichten, dan doe je dat meestal ook alleen. En hoewel dat goed werkt, is het wel een beetje saai.

Samen trainen is veel leuker. Je kunt tussendoor praten, elkaar motiveren en elkaar uitdagen om nog een tandje verder te gaan. Daardoor is sporten niet alleen gezelliger, maar haal je ook nog eens meer uit je training. Grenzen verleggen was nog nooit zo leuk.

Met de Kickboks Masters Home Duo workouts profiteer je juist van deze voordelen. In de training leer je hoe je samen een pittige workout kunt doen.

Pas wel op in verband met corona. Tijdens deze workout sta je dicht bij elkaar en kun je geen 1,5 meter afstand houden. Deze training zou je alleen moeten doen als je met de ander samenwoont. Dus train met je partner, vriend of vriendin, of met je broer of zus.

Hoe werkt de training Home Duo Workouts?

De Home Duo Workouts zijn onderdeel van het Kickboks Masters platform. De training is samengesteld door Danny Delvers. Hij heeft al 25 jaar ervaring met kickboksen en geeft trainingen in zijn eigen sportschool Delda Sport.

De training begint met een lekkere warming up, die je samen met je sportbuddy kunt doen. Daarna begint de kickbokstraining. Het leuke van deze training is de interactie met je partner. In plaats van met een bokszak die niets terugdoet, kun je het kickboksen oefenen met iemand anders.

Je trapt en stoot naar de ander, die deze bewegingen opvangt. Het is niet de bedoeling elkaar te bezeren bij deze training. Je oefent alleen de technieken om fitter te worden. In de filmpjes wordt uitgelegd hoe je dit goed kunt uitvoeren.

Als de ene sporter stoot, vangt de ander deze op met zijn kickbokshandschoenen. Er wordt over en weer getrapt en gestoten, dat maakt de training heel afwisselend. Verder gebruik je alle spieren van je lichaam: het is dus een full body workout.

Daarnaast ben je constant in beweging. Omdat je het ene moment moet verdedigen en daarna aanvalt, ben je continu bezig. Deze training helpt dus zowel je kracht als je conditie te verbeteren.

Heb je nog geen ervaring met kickboksen, dan is het handig om eerst de basistraining te volgen. Op die manier weet je goed hoe je elke beweging moet uitvoeren.

Alles om te leren kickboksen

De Home Duo Workout is een van de Kickboks Masters trainingen. Om toegang te krijgen tot het platform heb je een abonnement nodig. Als je een abonnement afsluit, kun je niet alleen deze training doen, maar nog veel meer.

Met een premium abonnement heb je toegang tot de volgende trainingen:

 • Basistechnieken programma 1
 • Challenge 3 Pack Zaktraining
 • Premium Zaktraining 1
 • Shadow Fighttraining
 • Kickboks Home Duo Workouts
 • Basistechnieken toepassen in de praktijk
 • Quinty’s Yoga
 • Vivo Vitaal Voeden programma

Dus zelfs als je nog niet kunt kickboksen, heb je de mogelijkheid om eerst het programma basistechnieken kickboksen te doen. Daarna kom je goed beslagen ten ijs om de Home Duo workouts te volgen.

Wil je alle trainingen kunnen doen, dan kun je kiezen voor Kickboks Masters Gold. Daarmee krijg je ook nog toegang tot:

 • Afvallen met Kickboksen
 • Krachttraining voor Kickboksers
 • Delda Kick Live Online Trainingen

Met een Premium of Gold abonnement haal je alles in huis om thuis te kunnen kickboksen. Een grote variatie aan workouts, zodat je fit, sterk en gezond wordt. Je zult je nooit meer vervelen tijdens het sporten.

Meer weten? Klik op onderstaande link en begin nu je kickboks training:

https://deldasport.nl/kickboksmasters/

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: