Refer-a-friend actie bij Delda Sport
07 juni 2022 

Refer-a-friend actie bij Delda Sport

Vanaf 1 juni 2022 hebben we een vernieuwde member get member actie waarbij je hoge kortingen kunt terugverdienen op jouw lidmaatschap.

Refer a friend actie

Hoe mooi is het dat je jouw vrienden en familie kunt gaan helpen om fitter en gezonder te worden door ze kennis te laten maken met Delda Sport en je hen hierbij ook nog eens korting kunt geven!

Want als jij een vriend of familielid bij ons aanmeldt, krijgen zij 5% korting op elk traject dat zij bij ons aangaan zolang zij lid blijven. En ook jijzelf hebt hier wat aan, want jij krijgt zelf ook 10% korting op jouw lidmaatschap zolang zij lid blijven. Let op: Lees wel goed de voorwaarden door, want wij zijn hier streng mee.


Wie kan er gebruik maken van deze actie?

Iedereen kan gebruik maken van deze actie. Er zijn alleen een aantal uitzonderingen:

- Leden die in het verleden lid zijn geweest, stoppen en vervolgens weer lid worden kunnen geen gebruik maken van deze actie.
- Voor aangebrachte jeugdleden ontvang je geen korting wanneer je personal training of small group training volgt.
-Als jouw kind een jeugd lidmaatschap heeft en jij vraagt een proefles voor een vriendje of vriendinnetje aan dan ontvangen jullie beiden wel de korting wanneer deze lid wordt.

Wat voor proeflessen kun jij jouw vrienden/familie laten doen?

Je kunt de volgende proeflessen laten doen:

- proefles voor je jeugd: Gratis
- Proefles voor de small groups: Gratis
- Proefles voor personal training: Normaal €50,- nu omdat het via een bestaand lid is slechts €40,-

Voorwaarden om in aanmerking te komen voor de korting

Geef aan je vriend of familielid door dat als zij via jou een proefles aanvragen, zij korting krijgen op het lidmaatschap. Jij dient dus aan Danny, de clubmanager, door te geven wie er een proefles wil komen doen.

Stuur Danny de naam en het telefoonnummer van diegene door, zodat hij contact op kan nemen met jouw vriend of familielid. Het is dus niet mogelijk dat diegene zelf contact opneemt met Danny en achteraf meldt dat ze via iemand binnen zijn gekomen

Succes met promoten, het helpen van vrienden/familie om fitter te worden en jouw eigen lidmaatschap terug te verdienen!

Deze actie duurt tot en met 1 september 2022. Alle kortingen die je voor die tijd hebt verdiend blijven geldig zolang de desbetreffende aangebrachte leden lid blijven. Zodra zij stoppen met hun lidmaatschap, stoppen de kortingen per direct.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: