Personal training studio Amsterdam

Zou jij willen sporten in een personal training studio in Amsterdam of omgeving? Samen met een personal trainer kun je je gezondheid en conditie verbeteren. Kom eens kennis maken met de trainers van Delda Sport in Landsmeer, we helpen je graag je doelen te bereiken.

De voordelen van personal training

Wie samen met een personal trainer gaat sporten, zal merken hoe snel er voortgang geboekt kan worden. Er zijn veel voordelen aan het inschakelen van een personal trainer:

1. Snel resultaat

Doordat je een op een werkt, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. De trainer maakt een plan, dat is afgestemd op jouw doelen en situatie. Je krijgt dus precies aangeboden wat je nodig hebt. Daarnaast kan de trainer direct feedback geven op wat je doet.

Of je doel nu afvallen is, een betere conditie krijgen of sterker worden, de trainer kan het sportschema en de voedingsadviezen daarop afstemmen. Zo zul je al binnen enkele weken resultaat zien.

2. Betere motivatie

De personal trainer helpt je ook met de mentale kant van het sporten en een gezonde leefstijl. Hij of zij zorgt ervoor dat je plezier krijgt in bewegen, helpt je volhouden als je het moeilijk hebt en is de stok achter de deur om telkens weer gezonde keuzes te maken.

3. Leren in je eigen tempo

In een groep moet je je altijd aanpassen. Train je met een personal trainer, dan kun je in je eigen tempo leren. Op sommige momenten zul je sneller gaan, op andere momenten heb je wat meer uitleg of voorbeelden nodig. Omdat je privéles hebt, kan hier makkelijk op ingespeeld worden.

Wat biedt een personal trainer van Delda Sport je?

Als je interesse hebt om te komen sporten bij Delda Sport, krijg je eerst een intakegesprek met de trainer. Je vertelt in dit gesprek waar je aan wilt werken en wat je situatie is. De trainer zal op basis hiervan een op maat gemaakt trainingsschema opstellen.

Bij Delda Sport ga je leren kickboksen. Onder begeleiding van de personal trainer leer je alle basistechnieken (de trappen en stoten). Je oefent deze alleen met de trainer of op een bokszak, er wordt niet gespard.

Bekijk het filmpje hieronder om te zien hoe er bij ons getraind wordt:

Kickboksen helpt je snel weer fit en strak te worden. Je krijgt er sterke spieren van (bijna al je spieren worden aangesproken), je verbrandt veel calorieën (tot wel 700 in een uur) en je conditie krijgt ook een boost. Wat je doel ook is, met kickboksen kun je het bereiken.

Al onze trainers beschikken over de juiste diploma’s en hebben veel ervaring in huis. Ze gaan graag met jou aan de slag, wat je begin niveau ook is.

Privéles of in kleine groepjes trainen

Als je wilt gaan trainen bij Delda Sport, kun je kiezen voor privéles kickboksen of in kleine groepjes. Een op een trainen heeft veel voordelen, zoals je eerder al kon lezen. Je sport individueel en hebt daardoor alle privacy die je nodig hebt.

Wil je liever met anderen samen sporten, dan kun je kiezen voor Small Group Training. Je kunt je aansluiten bij een bestaand groepje, dat hetzelfde niveau heeft als jij. Of begin een nieuw groepje met vrienden of collega’s.

Samen sporten is gezellig, je hebt steun aan elkaar en het geeft je de motivatie om naar de sportschool te gaan. Hoewel je in een groepje sport, is de groep zo klein, dat de trainer iedere deelnemer nog steeds goed kan begeleiden en aandacht geven.

Heb jij interesse om in onze luxe personal training studio te komen sporten? Je bent van harte welkom! Kom eens lang om kennis te maken. Vraag nu een gratis intakegesprek aan en begin deze week nog met kickboksen!

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: