Gratis cursus kickboksgeheimen van oa: Badr Hari en Gokhan Saki
Direct toegang

Winnen met Kickboksen

7 Ultieme Tips om een betere kickbokser te worden

Page content

article content

Personal trainer Purmerend – Kom langs in onze Luxe PT-studio

Wil je les van een ervaren personal trainer in Purmerend? Wij kunnen bij je thuis op lokatie komen. Je kunt ook naar onze vaste lokatie in Landsmeer (5 min van Amsterdam) langskomen, waar wij al het materiaal hebben dat nodig is.

Een personal trainer kan je helpen bij het behalen van je doelstellingen. Of je nu wilt afvallen, meer spiermassa wilt kweken of een betere conditie wilt krijgen. Vanuit Purmerend rijd je in 10-15 min door naar onze luxe Personal Training Studio, waar je het kickboksen onder de knie kunt krijgen.

Kickboksen voor je gezondheid

Kickboksen is de ideale sport om aan je gezondheid te werken. Als je wilt afvallen zul je merken dat je door te kickboksen heel wat calorieen verbrandt (tot 700 in een uur). Maar het is ook goed om een betere conditie en sterkere spieren te krijgen.

Een kickbokstraining is heel afwisselend. Je oefent de basistechnieken, zoals de trappen en de stoten. Maar je doet ook conditietraining, met bijvoorbeeld de HIIT. Je armen, benen en core worden sterk door het kickboksen en trainen met gewichten.

De personal trainer stelt een training voor je samen, waarmee rekening wordt gehouden met je doelstellingen. Voor je begint met de lessen krijg je een intakegesprek, waarin wordt doorgenomen wat je wilt bereiken.

Zo kan de training heel specifiek worden afgestemd op je doelen. Om af te vallen zijn weer andere oefeningen nodig dan voor iemand die een betere conditie wilt. Natuurlijk zul je door te kickboksen sowieso werken aan een goede gezondheid.

Bij Delda Sport hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan. Het kickboksen wordt gedaan als full body workout en de trappen en stoten worden alleen op de trainer en een bokszak geoefend. Verder zullen we altijd rekening houden met jouw mogelijkheden.

Trainen in luxe PT studio

Een prettige omgeving is belangrijk om lekker te kunnen sporten. Onze studio is comfortabel, schoon en veilig. Omdat we alleen met kleine groepjes werken of in privélessen zul je merken dat je altijd volop kunt genieten van privacy en ruimte.

Small group training

Als je wilt gaan trainen bij Delda Sport kun je kiezen voor sporten in kleine groepjes van maximaal 6 personen. Je kunt je aansluiten bij zo’n groepje, dan zoeken we er een met mensen die ongeveer op hetzelfde niveau zijn als jij.

Je kunt ook je eigen groepje beginnen, bijvoorbeeld van vrienden, vriendinnen of collega’s. Het is er gezellig om samen te kickboksen en elkaar te helpen je doelen te behalen.

Omdat de groepjes klein zijn, heeft de trainer nog steeds goed zicht op elke deelnemer. Hij of zij kan je veel feedback geven en ook goed de veiligheid in de gaten houden. Tijdens de kickbokstraining in kleine groepjes, zul je merken dat je in hoog tempo je doelen zult behalen.

Kickboksen-Purmerend-PersonalTrainer

Privélessen

De snelste manier om het kickboksen te leren en je doelen te bereiken is in 1 op 1 lessen. Je werkt dan heel intensief samen met de trainer en die geeft je feedback en helpt je vol te houden. Een privéles staat gelijk aan 15 groepslessen!

Natuurlijk leer je dan snel. Je leert in je eigen tempo, wat wel anders is dan als je in een grote groep les krijgt. De trainer geeft je constant feedback en omdat elke les is toegespitst op wat jij wilt bereiken, kun je daar heel efficiënt naartoe werken.

Wil je graag afvallen, conditie- of krachttrainen, dan zijn privélessen kickboksen de ideale manier.

Het is ook mogelijk om thuis of op een lokatie bij in de buurt met een privetrainer te sporten. Je hebt alleen een kleine ruimte nodig (minimaal 3X3 meter) of een veldje in een park in de buurt. De trainer neemt dan alles mee wat je nodig hebt.

De ervaringen van onze leden uit Purmerend

Onze leden zijn erg enthousiast over onze trainingen, maar het resultaat van een training kan nog zo goed zijn, er zijn ook andere dingen belangrijk op het moment dat je met een personal trainer aan de slag gaat.

Om het sporten goed vol te kunnen houden, wil je graag een klik met je trainer. Ook de sfeer is belangrijk: dat je je op je gemak voelt en er elke keer weer graag naartoe gaat. Lees hieronder een aantal ervaringen van onze huidige leden.

personal trainer purmerend testimonialspersonal trainer purmerend ervaringen

Vraag nu een gratis personal trainer intake gesprek aan

Wilt u afvallen, meer spiermassa of gewoon als uitlaatklep lekker boksen met uw personal trainer in een professionele personal training studio?

Vraag dan hier een gratis intakegesprek aan. Vul je gegevens in onderstaand formulier in en we nemen binnen 12 uur contact met je op.

Intakeformulier >>

Laat een bericht achter

Comment Section

0 reacties op “Personal trainer Purmerend – Kom langs in onze Luxe PT-studio

Plaats een reactie


*


Gratis Kickboks Gids!
Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt hem in je mailbox
Je gegevens zijn veilig