Personal trainer op locatie

Een personal trainer op locatie geeft je de mogelijkheid te werken aan je persoonlijke doelen: afvallen, conditie verbeteren of goed leren kickboksen. De trainers van Delda Sport kunnen bij jou thuis of op kantoor een training geven.

Personal training thuis

Wat is er handiger dan een trainer op locatie? Wil je thuis leren kickboksen? Dat is geen probleem voor de trainers van Delda Sport. Het enige dat je nodig hebt is een ruimte van 3 bij 3 meter. De trainer neemt alle spullen mee.

Het voordeel van binnen trainen is dat je veel privacy hebt en niet afgeleid wordt. Maar misschien vind je buiten sporten prettiger of heb je thuis geen ruimte. Dan gaan we trainen op een veld, plein of in een park bij jouw in de buurt.

Dat heeft ook veel voordelen. Buiten kickboksen is prettig doordat je in de frisse lucht bent en je kunt afwisselende oefeningen door gebruik te maken van wat er in de omgeving is. Ook heb je geen reistijd. Dus wat houd je nog tegen?

Wil je zien hoe een personal trainingsessie eruit kan zien? Hieronder kun je een filmpje bekijken van RTL presentatrice Quinty Trustfull. Zij is buiten aan het trainen met Danny Delvers, trainer bij Delda Sport.

De voordelen van een personal trainer

Waarschijnlijk heb je zelf al veel geprobeerd om je doelen te bereiken. Of je nu wilde afvallen, meer wilde gaan sporten, een betere conditie krijgen, het is best moeilijk om je leven aan te passen en de verandering te bereiken die je wilt.

Daarom is het een goed idee om een personal trainer in te schakelen. Je kunt dan namelijk profiteren van de kennis en ervaring die hij of zij heeft. De trainers van Delda Sport hebben een gedegen opleiding gevolgd, waardoor zij alles in huis hebben om jou te helpen.

Zij weten alles over het menselijk lichaam, de invloed van voeding en sport en ook over hoe ze jou kunnen motiveren en helpen. Ze stellen een trainingsprogramma samen dat precies past bij wat je nodig hebt.

Door de intensieve begeleiding van de trainer, zul je merken dat je snel vooruit gaat. Je krijgt veel feedback, je werkt effici├źnt naar je doel. En ook dat is weer heel motiverend, waardoor je het veel beter volhoudt, dan als je alleen hieraan zou werken.

Wij vinden het belangrijk dat je het tijdens de training naar je zin hebt. Onze uitgangspunten zijn Aandacht, Plezier, Kwaliteit en Resultaat. Onze trainingen zijn afwisselend en je zult ze met plezier doen.

Iedereen kan leren kickboksen. In korte tijd leren we je de basistechnieken, zodat je kunt trappen en stoten. We werken ook aan conditietraining en krachttraining.

Waarom kickboksen?

Kickboksen heeft veel te bieden. Het is een uitdagende sport, waarmee je werkt aan sterke spieren en een goede conditie. Kickboksen is een full body workout, waarbij je hele lichaam wordt ingezet.

Door te trappen en te stoten gebruik je je armen, schouders, rug en benen. Je bent de hele tijd in beweging, dus je verbrandt heel wat calorie├źn. Daardoor is kickboksen ook heel geschikt als je wilt afvallen.

Mentaal heeft kickboksen ook veel voordelen. Omdat je bezig bent met een zelfverdedigingssport, leer je voor jezelf opkomen. Je leert omgaan met je eigen grenzen en die van een ander. Je bent ook bezig met hoe je omgaat met obstakels en moeilijkheden.

Personaltrainer-oplocatie

Daardoor is kickboksen ook een sport die je helpt je grenzen te verleggen. De trainer zal je ook helpen met de inzichten die je opdoet. Onze trainers zijn goed opgeleid en kunnen mensen begeleiden in een proces van persoonlijke ontwikkeling.

Wat je doelen ook zijn, een personal trainer van Delda Sport helpt je met het bereiken hiervan. Voordat je met een training begint, ga je samen in gesprek. Je bespreekt waar je aan wilt werken, wat je al eerder gedaan hebt. Je kunt het ook aangeven als je last hebt van blessures.

Met deze informatie kan de trainer een persoonlijk programma aanbieden, dat helemaal is afgestemd op jouw situatie. Daarmee heb je de snelste weg naar een slank, fit lichaam.

Kennis en ervaring opdoen

Door een personal trainer in de arm te nemen, weet je dat je iets waardevols in huis haalt. Wat je van hem of haar leert, kun je voor de rest van je leven gebruiken. Je leert wat je nodig hebt om gezond en fit te blijven.

Dat kun je na de training voortaan zelf toepassen. Je blijft natuurlijk lekker kickboksen, je weet hoe je kunt kiezen voor gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Met al deze kennis kun je zelf voortaan slank en fit blijven.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat een personal trainer voor jou kan betekenen? Wil jij gaan werken aan je eigen doelen? Aarzel niet langer. Vraag via onderstaand formulier een gratis intakegesprek aan. We nemen binnen 12 uur contact met je op.

Intakeformulier >>

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: