Personal trainer Amsterdam Oud Zuid
22 januari 2020 

Personal trainer Amsterdam Oud Zuid

Op zoek naar een personal trainer in Amsterdam oud Zuid?

Kom dan langs voor een gratis intake en om te trainen bij 1 van onze personal trainers bij Delda Sport. Je traint in onze luxe personal training studio, waar je alle ruimte en privacy krijgt om op je gemak te sporten.


 Hierboven een video over een dame die door middel van personal training 70 KG is afgevallen. Bekijk deze en laat je inspireren!

Personal trainer Amsterdam Oud Zuid

De personal trainer van Delda Sport heeft tijdens de training alle aandacht voor jou. We werken nooit met grote groepen. Het is, met veel lawaai om je heen, moeilijk om je te focussen op de training. Ook vinden wij voldoende privacy erg belangrijk. Delda Sport werkt met ervaren trainers. Je mag zelf een coach uitkiezen als je dat fijn vindt.

Amsterdam Noord personal trainer

Zowel fysieke als mentale gezondheid belangrijk bij personal training Amsterdam Oud Zuid

De personal trainer Amsterdam Oud Zuid focust zich niet alleen op het opbouwen van jouw conditie door middel van sporten. Ook je mentale gezondheid krijgt bij ons de nodige aandacht. Hoeveel stress krijg jij dagelijks te verwerken? Heb je goede tools in handen om je te kunnen ontspannen? Ook op dit terrein denken we graag met je mee. Hetzelfde geldt voor gezonde voeding.

Neem hieronder een kijkje in onze studio.

 

Je kunt een keuze maken voor privéles of in een klein groepje (maximaal 8 personen):

Privéles

Het voordeel van een 1 op 1 les is dat de trainer alleen jou onder zijn (of haar) hoede heeft. Hij of zij kan constant in de gaten houden hoe je je bewegingen uitvoert. Gaat er iets niet helemaal goed, dan kan de trainer direct feedback geven. En jij hebt alle ruimte om vragen te stellen.

Je krijgt natuurlijk op zo’n manier veel informatie, waardoor het ook een feit is dat een privéles kickboksen gelijk staat aan 15 uur in een normale groep.

Small Group training

Ook in een klein groepje leer je snel. Het voordeel is dat je je dan aan je medesporters kunt optrekken. Vaak motiveren mensen elkaar en kun je elkaar helpen. De trainer heeft met maximaal 8 personen genoeg zicht op ieders voortgang.

Sporten personal trainer Amsterdam Noord

Personal training Amsterdam Oud Zuid

Wil je sporten bij Delda Sport? Maak dan eerst een afspraak voor een intake. Dit regel je gemakkelijk via de website. We bespreken samen jouw doelen en op basis daarvan maken we een trainingsschema. Ben je thuis en loop je even vast met het een en ander? Stuur ons meteen een appje. We staan 24 uur per dag voor je klaar. Onze studio ligt dichtbij de snelweg en is dus gemakkelijk bereikbaar. Parkeerplaatsen zijn er genoeg en het parkeren is gratis.

Wil je eens komen kennismaken? Dat kan natuurlijk. Je bent welkom om eens rond te kijken en de sfeer te komen proeven. Maak kennis met onze trainers en bekijk hoe een training eruit ziet.

Of vraag een gratis intakegesprek aan. Laat je gegevens dan achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

 

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: