Personal trainer aan huis Rozendaal

Ben jij op zoek naar een personal trainer aan huis in Rozendaal of omgeving? Zou je regelmatig willen sporten, meer willen weten over gezonde voeding en ook nog willen afvallen? Met een personal trainer van Delda Sport gaat je dat vast lukken!

Waarom een personal trainer?

Natuurlijk kun je zelf naar de sportschool gaan. Je kunt gezond koken en kiezen voor tussendoortjes die niet teveel suiker bevatten. Je zorgt voor een goed gewicht, dat je regelmatig beweegt en je gaat altijd op tijd naar bed. Toch?

Thuis-sporten-Rozendaal

Maar als dat zo makkelijk was, zouden we het allemaal wel doen. Het komt er op neer, dat gezonde keuzes maken niet zo eenvoudig is.

Als je een druk leven hebt, last van stress, in een moeilijke periode zit of de verleidingen van al het lekkers om je heen niet kunt weerstaan, maken we soms de niet zo gezonde keuzes.

Dan kan een personal trainer helpen om wel weer grip te krijgen op sporten, voeding en een gezonde levensstijl. Het is veel gemakkelijker om dit samen voor elkaar te krijgen, dan alleen. De personal trainer is die stok achter de deur.

Hij of zij kan je helpen om gemotiveerd te zijn, om voor je gezondheid te kiezen. Een trainer zal je bijstaan met het aanpassen van je voeding (dieetschema’s), oefeningen die je kunt doen en meer inzicht krijgen in je levensstijl.

Zo gaat dat makkelijker: thuis sporten

Naar de sportschool gaan kan soms ook zorgen voor de nodige drempels. Regelmatig sporten is heel belangrijk, maar het kan zijn dat je daar weerstand bij voelt. Misschien voel je je niet op je gemak in zo’n groep mensen of heb je geen zin om tijd kwijt te zijn aan het reizen.

Als de personal trainer naar je huis komt, heb je die bezwaren niet. De trainer kan langskomen wanneer het jou uitkomt. Of dit nu na je werk is (‘s avonds) of ‘s ochtends vroeg. Ook heb je het voordeel dat je kunt trainen in de privacy van je eigen huis.

Heb je een ruimte van 3 bij 3 meter, dan is dit al genoeg om een training te kunnen doen. Omdat je alleen bent met de trainer, hoef je je geen zorgen meer te maken over wat anderen van je denken, dat ze beter zijn dan jij of dat je je verlegen of onzeker voelt.

Buiten trainen kan ook! Hieronder zie je een voorbeeld van een training. Hier krijgt Quinty Trustfull, presentatrice van 5 uur Live een training van Danny Delvers van Delda Sport.

Welke sport ga je doen?

Er zijn allerlei sporten mogelijk bij personal training, maar de trainers van Delda Sport leren je te kickboksen. Dit is een erg leuke sport, waarbij je veel verschillende oefeningen kunt doen.

Kickboksen is een full body workout: Je armen, benen, schouders, rug en core worden sterker en je wordt er ook leniger van. Maar het is eveneens een geweldige sport om je conditie te verbeteren.

De trainer zal je eerst helpen om de basistechnieken onder de knie te krijgen. Je leert de trappen en stoten, zodat je deze goed kunt uitvoeren. Verder doe je spierversterkende oefeningen en conditietraining. Geen workout zal hetzelfde zijn!

Of je nu wel of geen ervaring hebt met sporten, je kunt altijd leren kickboksen. De personal trainers van Delda Sport houden rekening met je mogelijkheden en stellen een trainingsschema op dat past bij jouw doelen en uitgangspunt.

Dus zoek jij een personal trainer in de omgeving van Rozendaal? Dan is kiezen voor Delda Sport een goed idee. Wij zorgen ervoor dat je sporten leuk gaat vinden, en dat je je eigen gezondheid op de eerste plaats gaat zetten.

Lijkt het je wel wat om thuis te gaan trainen? Maak dan snel een afspraak voor een gratis intakegesprek. Laat je gegevens hieronder achter en we nemen contact met je op.

Intakegesprek >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: