Personal trainer aan huis Oirschot

Zou jij graag thuis willen sporten met een personal trainer en woon je in Oirschot? Werk aan je gewicht, je conditie of train voor sterke en lenige spieren, gewoon in het comfort van je eigen huiskamer of buiten bij jou in de buurt, met een trainer van Delda Sport.

Thuis trainen: gemakkelijk en effectief

Als je al een tijdje loopt te denken om meer te gaan sporten, maar je komt er niet aan toe om naar de sportschool te gaan, overweeg dan eens een personal trainer aan huis. Op die manier komt de sportschool gewoon naar jou toe!

Personaltraining-thuis-plank

Thuis trainen is ideaal voor mensen:

  • Die het druk hebben en het moeilijk vinden om sporten in te plannen
  • Geen zin hebben om naar een drukke sportschool te gaan, waar ze tussen allemaal anderen moeten staan
  • Graag snel en effectief aan hun doelen willen werken
  • Een persoonlijke aanpak van hun trainer willen krijgen

Met een personal trainer aan huis kun je goed werken aan je gezondheid. Vaak willen we wel een gezondere leefstijl volgen, maar lukt het niet om dat te doen. Een personal trainer is jouw stok achter de deur om meer te sporten en gezond te eten.

Je kunt al met een personal trainer van Delda Sport aan de slag als je een kamer hebt van 3 bij 3 meter. Dit kan de huiskamer zijn, maar ook een slaapkamer of een zolder.

Ook kun je ervoor kiezen om buiten te trainen. Is er bij jou in de buurt een veldje, plein of bos? Dan kunnen jullie daarheen gaan. Bekijk onderstaand filmpje maar, waar je Quinty Trustful ziet trainen met Danny Delvers.

De voordelen van personal training aan huis

De persoonlijke aanpak van een personal trainer is wat het thuis trainen zo effectief maakt. Voor je begint krijg je een intakegesprek. Hierin vertel jij wat je graag wilt bereiken (afvallen, een betere conditie, sterke spieren, wat dan ook).

Jullie kunnen zo ook beter inschatten of het een beetje klikt. De trainer kan met jouw informatie een persoonlijk trainingsplan opstellen. Zo kan hij of zij de training precies afstemmen op wat jij nodig hebt. Met de trainer van Delda Sport ga jij leren kickboksen.

Deze sport is heel geschikt voor elk sportdoel. Je kunt er enorm veel calorieen mee verbranden, je krijgt lenige en sterke spieren en je conditie zal er zeker ook op vooruit gaan.

Waarom is een personal trainer nu zo effectief?

1. Een op een trainen zorgt ervoor dat je alle feedback krijgt die je nodig hebt. De trainer kan direct inspelen op wat hij of zij ziet en kan je corrigeren.

2. De trainer biedt je een leuke en intensieve training en helpt je gemotiveerd te blijven.

3. Je leert in je eigen tempo. Je hoeft met niemand anders rekening te houden.

4. De training is precies afgestemd op de doelen die jij hebt opgegeven. Zo werk je heel direct en effectief en zul je met sprongen vooruit gaan.

5. Je zult het sporten goed volhouden, want de trainer is je stok achter de deur!

Oirschot-thuistrainen

Personal training van Delda Sport

Als je op zoek bent naar een personal trainer in de omgeving van Oirschot, kun je bij ons terecht. Al onze trainers hebben een gedegen opleiding gevolgd en hebben veel ervaring. Wij zullen je met plezier begeleiden en je helpen je doelen te bereiken.

Of je nu al ervaring hebt met sporten of nog helemaal niets is echt niet belangrijk. Je krijgt een training op het niveau dat bij je past. Ben je benieuwd of het wat voor je is? Vraag dan snel meer informatie aan via onderstaand formulier. We nemen snel contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: