Personal trainer aan huis Laren

Vraag jij je af of sporten met een personal trainer aan huis iets voor je is en woon je in Laren? Als je nog twijfelt, dan kun je in deze blog alles lezen over waarom sporten met een personal trainer de beste manier is om je gezondheid te verbeteren.

Een personal trainer als steuntje in de rug

Regelmatig bewegen is van groot belang om je lichaam fit en gezond te houden. Toch komen de meeste mensen daar niet aan toe, omdat ze het te druk hebben met werk en gezin of omdat ze te moe zijn.

Trainen-aan-huis-Laren

Meer dan de helft van de Nederlanders heeft last van overgewicht. Als afvallen zo gemakkelijk was, dan zou dit niet het geval zijn. Om gewicht te kunnen verliezen is kennis over gezonde voeding erg belangrijk.

Veel mensen willen wel gezonde keuzes maken. Vrijwel allemaal willen we meer bewegen en beter op onze voeding letten, maar komt het leven er tussendoor. We zouden eigenlijk wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Een personal trainer kan dat steuntje in de rug zijn. In plaats van in je eentje aan te modderen, helpt een personal trainer je snel en effectief om je doelen te bereiken: afvallen, conditie trainen, sterker worden en kiezen voor een gezonde leefstijl.

Thuis sporten: de oplossing

Dat afvallen of meer sporten niet wil lukken, komt meestal doordat we te gemakkelijk excuses verzinnen: te druk, te moe, hoofdpijn of een andere afspraak. Kies je voor een personal trainer, dan heb je niet meer de mogelijkheid smoesjes (want dat zijn het) te verzinnen.

De personal trainer helpt je gemotiveerd te blijven, maakt trainen leuk en laat je precies die oefeningen doen die je helpen. Het voordeel is, dat je er niet eens de deur voor uit hoeft, dus de drempel is heel laag.

Samen met de personal trainer bespreek je wat je wilt bereiken. Hij of zij maakt dan een plan van aanpak om hiermee aan de slag te gaan. Het is een op maat gemaakt pakket met adviezen op het gebied van sport en voeding.

Trainen-met-personaltrainer-Laren

De trainer komt wekelijks langs op een tijdstip dat het jou uitkomt. Je kunt binnenshuis trainen, in de huiskamer, slaapkamer of op zolder, waar je de ruimte hebt (in ieder geval 3 bij 3 meter). Maar je kunt ook buiten in de buurt trainen.

Dus wat houd je tegen? Samen met de personal trainer, ga je eindelijk wel je doelen bereiken! Dit zijn de voordelen van sporten met een personal trainer aan huis:

  • Trainen op een tijdstip dat het jou uitkomt
  • Makkelijk, training aan huis: je hoeft er de deur niet voor uit
  • Advies op het gebied van bewegen en voeding
  • Een trainingsschema op maat
  • De trainer helpt je met volhouden en gemotiveerd blijven

Leren kickboksen

De personal trainers van Delda Sport komen bij jou thuis om je te leren kickboksen. Deze sport is geschikt als je een betere conditie wilt krijgen, maar ook als je wilt afvallen.

Het kickboksen wordt gebruikt als fitness workout. De bewegingen voer je puur uit om je spieren sterker te maken en om vet te verbranden. Bekijk hier een voorbeeld van een training, met trainer Danny Delvers en Quinty Trustful.

Kickboksen is een erg leuke sport, waarbij de trainer je de technieken leert (de trappen en stoten). Verder doe je oefeningen om je conditie te verbeteren en krachttrainingen. Alles bij elkaar zul je elke keer een afwisselende en uitdagende training doen.

Kies nu ook voor een betere gezondheid, kies voor de begeleiding van een personal trainer van Delda Sport. Wil je meer weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan via onderstaand contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: