Personal trainer aan huis Amsterdam zuid

Wil jij aan je gezondheid werken met een personal trainer aan huis en woon je in Amsterdam Zuid? Met een personal trainer kun je in korte tijd veel bereiken, wat je doelen ook zijn. De trainers van Delda Sport komen bij jouw thuis om je hierbij te helpen.

Sporten met een personal trainer aan huis

Een trainer van Delda Sport kan je helpen bij het afvallen, conditie verbeteren of gewoon fitter en sterker worden. Dit doen we door je te leren kickboksen. Deze sport wordt gebruikt als full body workout: je traint er heel je lichaam mee.

Personaltrainer-aanhuis-AmsterdamZuid

Veel mensen willen graag aan hun gezondheid werken, maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken. Naar een sportschool gaan kan een oplossing zijn, maar daar zitten ook nadelen aan verbonden.

Je moet rekening houden met de openingstijden, het kost tijd om daar naartoe te gaan. En het grootste nadeel: sporten met allemaal anderen om je heen kan een flinke drempel zijn. Sommige mensen voelen zich niet op hun gemak in groepen.

Ga je voor personal training van Delda Sport, dan komt een personal trainer naar je huis. Je kunt binnenshuis trainen, maar je kunt ook kijken of het buiten bij jou in de buurt kan. Dan vindt de training plaats in het park, op een plein of in het bos.

Waarom een personal trainer?

Een personal trainer aan huis is de oplossing! Dan kun je sporten in de veilige en rustige omgeving van je eigen huis, op een tijd die jou zelf uitkomt. Je hoeft er de deur niet voor uit. Heb je een slaapkamer of ruimte in de huiskamer? Dan kun je al aan de slag.

Om aan je conditie en gezondheid te werken heb je niet veel nodig. Een ruimte van 3 bij 3 meter is al voldoende. Maar buitenshuis trainen kan ook, op een veldje op plein in de buurt.

Waarom zou je voor een personal trainer van Delda Sport gaan? Onze trainers zijn allemaal goed opgeleid en weten alles over kickboksen. En wij helpen je deze sport in korte tijd goed onder de knie te krijgen. Omdat je 1 op 1 begeleid wordt, kun je snel vooruitgang boeken.

En omdat je thuis (of buiten ergens bij jou in de buurt) aan het sporten bent, heb je geen last van afleiding door anderen en kun je goed focussen op jezelf. Heb je vragen, dan kun je die gemakkelijk stellen aan je trainer. En gaat er iets niet goed, dan kan de trainer je direct feedback geven.

AmsterdamZuid-personal-trainer-aanhuis

Een ander voordeel van kickboksen met een personal trainer, is dat je van tevoren bespreekt wat je wilt bereiken. Wil je graag afvallen of meer spieren opbouwen, wil je een goede conditie kweken? De trainer past zijn trainingsschema hierop aan.

In een sportschool sport je samen met 20 of meer andere mensen. Het is voor een trainer dan niet mogelijk om in te gaan op elke vraag of rekening te houden met ieders persoonlijke doelen. Daar is gewoon geen tijd voor.

Daarom werkt een personal trainer zo effectief. Elke training wordt toegespitst op wat jij nodig hebt en wat jij wilt bereiken. Er zijn heel verschillende oefeningen nodig voor iemand die wil afvallen, dan voor iemand die een betere conditie wil.

De trainer zal ook zorgen dat jij elke keer met veel plezier aan de slag gaat. De training wordt zo afwisselend mogelijk gemaakt en hij of zij helpt je gemotiveerd en enthousiast te blijven. Zo zul je elke keer weer zin hebben in de training. Het zal ook zeker motiveren te zien dat je je doelen behaalt.

5 Voordelen van sporten met een personal trainer

  1. Training toegespitst op jouw doelen
  2. Direct feedback op wat je doet
  3. Vragen stellen wanneer je wilt
  4. Trainer helpt jou met motivatie en doorzetten
  5. Training aan huis: geen reistijd of afleiding

Waarom kickboksen?

Kickboksen is een vechtsport, maar is ook heel goed in te zetten als full body workout. Voor het kickboksen heb je echt alle spieren in je lichaam nodig: om te trappen en te stoten, te draaien en je balans te houden.

Amsterdam-Zuid-personaltrainer-aan-huis

Daarbij verbruik je veel calorie├źn tijdens de training, soms tot wel 750 calorie├źn per uur. Daarom is kickboksen ook heel geschikt voor mensen die willen afvallen. Je zult snel merken dat je door te kickboksen een mooi, strak lichaam krijgt.

Niet alleen om af te vallen en sterker te worden is kickboksen goed, ook om je conditie te verbeteren. Kickboksen zorgt voor een sterker hart- en vaatstelsel. Er worden veel oefeningen gedaan voor een goede conditie, zoals bijvoorbeeld een HIIT training.

Verder helpt kickboksen je ook mentaal sterker te worden. Het geeft je zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en helpt je grenzen te verleggen. Dit zal je ook in andere vlakken van het leven kunnen helpen.

5 Voordelen van kickboksen

  1. Verbetert je conditie
  2. Helpt bij het afvallen
  3. Zorgt voor een mooi en strak lichaam
  4. Helpt bij het ontwikkelen van sterke spieren
  5. Vergroot je zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen

Personal training van Delda Sport

Bekijk onderstaand filmpje om te zien hoe Quinty Trustfull (bekend van Koffietijd en presentatrice bij RTL) getraind wordt door Danny Delvers van Delda Sport. Er wordt hier buiten getraind, maar het kan dus ook binnen.

Waar wacht je nog op? Er staat een personal trainer klaar bij Delda Sport om jou te helpen fit en gezond te worden. Wil jij ook voor de zomer een strak en mooi lichaam om op het strand te kunnen showen?

Maak dan een afspraak voor een gratis intake en regel jouw personal trainer aan huis. Vul je gegevens in onderstaand formulier in en we nemen binnen 12 uur contact met je op.

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: