Personal trainer aan huis Alphen Chaam

Voor iedereen in omgeving Alphen Chaam, die aan een doel wil werken dat met gezondheid of fitheid te maken heeft, is trainen met een personal trainer de ideale oplossing. Afvallen, een betere conditie of sterker worden? Met een personal trainer werk je snel naar je doel!

Een personal trainer aan huis

Er zijn veel mensen die al lange tijd worstelen met hun gezondheidsdoelen. Afvallen of fitter worden is vaak lastig, als je het druk hebt met je werk en je gezin. Soms lukt het korte tijd, maar het komt regelmatig voor dat je weer terugvalt in je oude gedrag en dan kom je weer aan of vergeet je te sporten.

Tussen alle drukte door lukt het maar niet om nieuw en gezond gedrag aan te leren. Een personal trainer kan de helpende hand bieden. Deze helpt je met motivatie, structuur en om met plezier aan je gezondheid te werken. Veel mensen ervaren dan dat sporten wel degelijk leuk kan zijn.

Het fijne van een personal trainer van Delda Sport is dat hij of zij bij jou thuis komt. Je hoeft er dus de deur niet voor uit. Als je een kamer vrij hebt (minimaal 3 bij 3 meter) kun je daar de workout doen.

Het is ook mogelijk om buiten te sporten. Als er bij jou in de buurt een park is, een plein of een bos, dan kan de training daar plaats vinden. Niks fijners dan een goede workout in de buitenlucht.

Ben je benieuwd hoe een training eraan toe gaat? Bekijk onderstaand filmpje waarin trainer Danny Delvers een workout doet met presentatrice Quinty Trustfull. Deze training vindt buiten plaats, maar kan dus ook bij je thuis gebeuren.

Als een personal trainer naar jou toe komt, maakt dat de drempel om aan je gezondheid te werken heel laag. Je hoeft niet zelf ergens naartoe te gaan, je traint in de privacy van je eigen huis, dus je hoeft je geen zorgen te maken over wat andere sporters van je denken.

Een sterk en slank lichaam met kickboksen

Om je te helpen met je gezondheidsdoelen ga je leren kickboksen. Deze sport wordt ingezet als trainingsmethode om je lichaam fit te krijgen. Als je kickbokst verbruik je veel calorie├źn, dus het is een geschikte sport om mee af te vallen.

Ook train je er je conditie mee. Er worden allerlei verschillende oefeningen gedaan om je conditie te verbeteren. Bij kickboksen hoort tevens krachttraining. Dus wat je doel ook is, met kickboksen kun je het bereiken.

Nu is kickboksen van oorsprong een vechtsport, maar in dit geval wordt het alleen ingezet als manier om je lichaam te trainen, dus als workout. En je zult merken hoe effectief dat is.

De voordelen van personal training

Als je besluit met een personal trainer aan de slag te gaan, heeft dat veel voordelen. De meeste mensen blijven lang proberen zelf hun problemen of klachten (bijvoorbeeld overgewicht of een slechte conditie) aan te pakken.

Maar waarom zolang zelf door modderen? Het voordeel van samenwerken met een personal trainer is dat je snel vooruitgang boekt. Dat komt omdat je veel informatie kunt krijgen, want je werkt 1 op 1.

Alles dat je leert gebeurt in je eigen tempo. Tijdens het sporten krijg je constant feedback. Daarnaast maakt de trainer een plan van aanpak dat specifiek voor jou op maat gemaakt is. Hij houdt rekening met jouw doelen en je persoonlijke situatie.

Het is natuurlijk ook de bedoeling dat het klikt tussen jou en de trainer. Daardoor zul je met veel plezier trainen. Dit zijn allemaal redenen waardoor personal training heel effectief is.

Heb je interesse gekregen en wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: