Personal coach Purmerend

Door regelmatig met een personal coach te sporten, werk je aan je lichamelijke gezondheid: je conditie, sterke spieren en een gezond gewicht. Zie jij dit ook wel zitten? Bij Delda Sport in Amsterdam kun je in kleine groepjes of individueel gaan trainen.

Personal coach Purmerend

Woon je in Purmerend en zoek je een personal coach in deze omgeving? Neem dan zeker contact op met Delda Sport. Vraag een gratis intake aan. Bij ons zul je merken dat de focus niet alleen ligt op het trainen zelf. Wij denken dat je op die manier niet effectief bezig bent. Bij Delda Sport bieden we je liever een totaalpakket. Het lichaam en de geest moeten we niet scheiden. Je krijgt daarom ook advies op het gebied van onder meer gezonde voeding en ontspanning. Alleen trainen is niet voldoende. Veel mensen hebben bijna elke dag wel te maken met stress. Hoe ga je daar mee om? Wij denken graag met je mee. Je zult zien dat dit heilzaam is voor je mentale en je fysieke gezondheid.

personal coach afvallen

Personal coaching Purmerend en omstreken

Voor een personal coach Purmerend en omgeving moet je bij Delda Sport zijn. Welke soort training lijkt jou het prettigst? Wij bieden verschillende lesvormen aan. Heb jij een voorkeur voor onze 1-op-1 training? Je gaat dan alleen met onze trainer aan het werk. Je hebt dan niet de gezelligheid van een groep maar je krijgt wel alle aandacht. Zo werken we heel gericht aan jouw persoonlijke doelen. We starten met een intake. Deze is helemaal gratis en je zit verder ook nog nergens aan vast. Wil je bij ons trainen, dan maken we een plan van aanpak. Van te voren bieden we je overigens ook nog een proeftraining aan. Jouw doelen zijn voor ons altijd leidend. Is het plan voor beide partijen helder, dan gaan we zo snel mogelijk aan het werk. Heb je interesse? Vraag dan vandaag nog een gratis proefles bij ons aan.

personal coaching amsterdam

Personal coaching Purmerend

Naast de individuele training kun je bij ons ook deelnemen aan de small group training. Dit is een iets andere manier van werken. Je sport dan niet in je eentje met je trainer. We trainen bij deze lesvorm met minimaal 2 en maximaal 8 personen. Wellicht vind je het gezellig om met een collega of een familielid te trainen. Er zijn veel tijden beschikbaar, dus overleg samen wat jullie het beste uitkomt. Het voordeel van deze lesvorm is dat de groep nooit te groot wordt en dat je toch minder geld betaalt voor de training. Het is dus maar net wat jij persoonlijk het belangrijkst vindt.. Een combinatie van de 1-op-1 training en de small group training is ook mogelijk.

 

Heb je altijd al willen sporten, maar heb je de stap nog niet durven nemen? Kom gewoon een keer kijken in onze sportschool (in Landsmeer, op 10 minuten van Amsterdam). Wil je meer weten, vraag vrijblijvend meer informatie via onderstaand contactformulier.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: