Personal coach Amsterdam Zuid

Door regelmatig met een personal coach te sporten, werk je aan je lichamelijke gezondheid: je conditie, sterke spieren en een gezond gewicht. Zie jij dit ook wel zitten? Bij Delda Sport in Amsterdam kun je in kleine groepjes of individueel gaan trainen.

Personal coach Amsterdam Zuid

Een gemotiveerde en ervaren personal coach vind je bij Delda Sport. Kies voor de ultieme workout en maak een afspraak bij onze studio. Een vrijblijvende proefles is geheel gratis en vrijblijvend. Wij kiezen bij onze trainingen voor een unieke combinatie. Wat houdt dat onder meer in? We zijn er voor zowel krachttraining als voor conditietraining. Ook geven we kickbokstrainingen. Het is onze overtuiging dat alleen deze trainingen niet zorgen voor het allerbeste resultaat. Daarom focussen we ons daarnaast op voeding en lifestyle. Deze combinatie is bijzonder effectief. Een ander voordeel van onze werkwijze is dat ze erg verslavend is. In de meeste gevallen zijn verslavingen niet positief, maar bij ons wel. Dit zorgt er alleen maar voor dat je steeds met plezier naar onze studio komt om verder te trainen.

personal coach afvallen

Personal coaching Amsterdam Zuid

De personal coach Amsterdam Zuid zorgt dus voor een totale aanpak. Wil je een gezond gewicht en een goede conditie bereiken, dan is alleen sporten niet voldoende. Wij geven je advies op het gebied van gezonde voeding. Tijdens de intake staan we helemaal open voor jouw wensen. We doen er alles aan zodat jij je doelen bereikt. Trainen met een personal coach is bijzonder effectief. Dat ervaar je bij ons. Elke training stemmen we af op jouw conditie, jouw doelen en jouw niveau. Er is altijd een trainer die precies bij jou past. Je mag zelf een trainer uitkiezen, maar deze keuze kun je ook helemaal aan ons overlaten. Je zult positief verrast zijn!

personal coaching amsterdam

Personal coaching Amsterdam Zuid

Onze studio is goed bereikbaar. We bevinden ons dicht bij de snelweg en aan de rand van Amsterdam. Kom je uit de regio rond deze stad, dan ben je via de snelweg snel bij onze locaties. Bij Delda Sport kun je gecoacht worden door een personal trainer. Wij zijn echter ook de ideale plek als je zin hebt in een leuke workshop. Neem in het geval van vragen gerust even contact met ons op. Een vrijblijvende proefles vraag je aan via de website.

Heb je altijd al willen sporten, maar heb je de stap nog niet durven nemen? Kom gewoon een keer kijken in onze sportschool (in Landsmeer, op 10 minuten van Amsterdam). Wil je meer weten, vraag vrijblijvend meer informatie via onderstaand contactformulier.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: