Kickboksen Purmerend - Kom langs in onze luxe kickboksstudio
25 februari 2012 

Kickboksen Purmerend - Kom langs in onze luxe kickboksstudio

Wil je leren kickboksen en woon je in Purmerend? Delda Sport is een luxe personal training kickboksschool en zit ongeveer op 10/15 min rij afstand vanaf Purmerend.
Lees hieronder over de diensten die wij aanbieden en waarom Delda Sport zich onderscheidt van andere kickboksscholen.

 

Veiligheid bij kickboksen

Je bent op zoek naar een kickboksschool om op een veilige manier te trainen en wilt dit doen doen om gezond en fit te blijven?
Dan is het belangrijk dat je bij een kickbox school gaat trainen waar er gelet wordt op veiligheid en de kwaliteit van de training.

Bij Delda sport stellen wij de training samen aangepast aan jouw doelstelling. Sparren gebeurt bij veel kickboksscholen en dit is een onderdeel waardoor je veel blessures oploopt.
Bij Delda Sport laten we sparren achterwege omdat veiligheid bij ons op nummer 1 staat.

Priveles kickboksen of kickboksen in kleine groepjes

Het is mogelijk om bij ons priveles te krijgen waarbij je gaat kickboksen met jouw eigen personal trainer. De trainer heeft een pads waar jij je lekker op mag uitleven. Dit allemaal uiteraard op een veilige manier. Zowel kinderen als volwassende kunnen een priveles kickboksen boeken.

Trainen op locatie in Purmerend

Wij kunnen op locatie komen in Purmerend of u kunt langskomen om te kickboksen bij onze sportschool in Landsmeer. Danny Delvers is 1 van de trainers en zorgt ervoor dat u binnen no time in shape bent en alle kickbokstechnieken onder controle heeft.

Wilt u direct kickboksen? Ga dan naar de onderstaande pagina en vraag een gratis intake aan.

Vraag hier jouw gratis intake aan >>

kickboksschool purmerend

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: