Kickboksen voor jongeren  Amsterdam

Vraag je je af of kickboksen voor jongeren geschikt is? Voor jongeren is kickboksen een geweldige sport: ze kunnen hun energie kwijt, fit en sterk worden en het helpt met hun zelfvertrouwen. Bij Delda Sport vlakbij Amsterdam kunnen jongeren trainen met een personal trainer.

Persoonlijke aandacht tijden de kickbokslessen

Jongeren kunnen alle technieken van het kickboksen leren onder begeleiding van een personal trainer. Dit kan in 1 op 1 lessen of in kleine groepjes. Door deze werkwijze is er veel persoonlijke aandacht en kan de trainer ervoor zorgen dat het kind alles snel oppikt.

Kickboxen jongeren Amsterdam

Kickboksen: fysieke en mentale voordelen

Kickboksen is natuurlijk goed om de lichamelijke fitheid te verbeteren. Het zorgt voor een uitstekende conditie, sterke spieren en een goede coördinatie.

Maar er zijn nog veel meer voordelen, die te maken hebben met zelfvertrouwen en weerbaarheid.

Onder jongeren wordt er helaas ook gepest. Kinderen die kickboksen leren letterlijk voor zichzelf opkomen. Dat geeft een mentale boost, die ook buiten de sportschool voor meer zelfvertrouwen zorgt. De positieve begeleiding van de trainer, door complimenten en steun te geven, helpt het kind om zich beter over zichzelf te voelen.

Kickboxen voor jongeren Amsterdam

Sociale voordelen

Als de jongeren in groepjes trainen helpt dit ook om socialer te zijn. Samen trainen, technieken leren en oefenen, grenzen verleggen, dat alles helpt kinderen beter met elkaar om te gaan. Het kind kan ervaren dat het ook weer plezier met anderen kan hebben.

Sporten is altijd een goed tijdverdrijf voor jongeren, kickboksen kan een positief effect hebben op meerdere gebieden in het leven. Het kind komt lekkerder in zijn vel te zitten. Door deze veranderde houding kan een kind de relaties die het heeft met anderen, sterk verbeteren. Als een kind gepest werd, kan het zijn dat dit al snel minder wordt, doordat zijn uitstraling helemaal veranderd is.

Delda Sport is gevestigd in Landsmeer, op slechts 10 minuten rijden van Amsterdam noord. Kom eens langs om de sfeer te proeven en kennis te maken.

Denk je dat kickboksen iets is voor jouw kind? Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen over kickboksen voor jongeren? Laat je gegevens dan achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 12 uur contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: