Kickboksen IJburg: kom langs in ons luxe boksstudio
15 januari 2020 

Kickboksen IJburg: kom langs in ons luxe boksstudio

Wie wil leren kickboksen in de omgeving van IJburg, kan een kijkje komen nemen bij sportschool Delda Sport in Landsmeer. Wij helpen je je doelen te bereiken: fitter of sterker worden, afvallen en met veel plezier sporten.

Waarom kickboksen bij Delda Sport?

Om goed te kunnen trainen heb je een aantal dingen nodig: een prettige, schone ruimte, goede en enthousiaste trainers en het juiste materiaal. Dit kun je allemaal bij Delda Sport vinden.

IJburg-kickboksschool

Onze luxe boksstudio biedt je alles dat je nodig hebt om te kunnen trainen. Je hebt er veel ruimte, want wij werken alleen met kleine groepjes (van maximaal 8 personen) of privélessen.

Je zult dus geen last hebben van elkaar. In veel andere sportscholen heb je soms geen ruimte om je bewegingen uit te voeren en ziet een trainer niet wat je aan het doen bent. Wij hebben privacy hoog in het vaandel staan en dat helpt ook bij het plezier in het sporten.

Ook onze trainers dragen hieraan bij. Wij vinden het belangrijk dat je elke keer weer enthousiasme voelt als je komt kickboksen. Onze trainers helpen je om gemotiveerd te blijven en alles te geven tijdens je kickbokstraining.

Verder hebben ze natuurlijk alle benodigde diploma’s en beschikken ze over veel ervaring. Of je nu al vaker gesport hebt of nog nooit, je zult goed begeleid worden. Neem alvast een kijkje in onze luxe boksstudio in onderstaand filmpje.


Het laatste punt, het materiaal: je hebt om te kickboksen kickbokshandschoenen, bandages en scheenbeschermers nodig. Deze kun je bij ons huren als je voor het eerst komt kickboksen.

Interesse om te komen sporten? Je kunt bij ons gratis parkeren, je vindt bij ons een gezellige bar om na het trainen wat te drinken. Ook kun je even douchen na het sporten, zodat je verfrist weer naar huis gaat.

Kickbokstraining in privélessen of small group training

Bij ons kun je komen kickboksen in 1 op 1 lessen of in kleine groepjes, de small group training. Beiden hebben zo hun voordelen.

Als je kiest voor privéles, zul je merken dat je heel snel vooruitgaat. De trainer kan de training precies toespitsen op wat jij wilt leren en kan dit doen op je eigen tempo. Je hoeft natuurlijk geen rekening te houden met anderen.

De trainer zal je intensief begeleiden, je krijgt direct feedback, je kunt daardoor een foutje gelijk aanpassen. Hierdoor leer je veel in korte tijd. Dat maakt dat privétraining zo efficiënt is.

De andere mogelijkheid is de small group training. Onze groepjes zijn nooit groter dan 8 personen. Deze kleinschaligheid helpt ervoor zorgen dat onze trainers iedereen met aandacht kunnen begeleiden.

Je zult merken dat je veel leert tijdens de training, maar je hebt ook nog de gezelligheid van andere sporters om je heen. Je kunt je aansluiten bij een groepje dat al bestaat, dat hetzelfde niveau heeft als jij, of zelf een groepje starten.

Boksstudio-IJburg-trainen

Kickboksen voor een fit en gezond lichaam

Heb je interesse in kickboksen, maar weet je niet zeker of dit de sport voor jou is? Als eerste is het handig om te weten, dat kickboksen ontzettend goed voor je is. Wil je afvallen? Tijdens een gemiddelde training kun je tot 700 calorieen in een uur verbranden!

Wil je een betere conditie? Ga kickboksen, want je hele lichaam krijgt een workout, waarbij je zowel je hart als je longen traint. Ook als je sterker wilt worden is kickboksen de sport voor jou. Door het trappen en stoten, maar ook doordat krachttraining een onderdeel is, krijg je sterkere en leniger spieren.

Delda Sport is gevestigd in Landsmeer. Vanuit IJburg ben je hier in een kwartiertje met de auto. Kom eens kennismaken en vraag hieronder een gratis intake aan. We nemen snel contact met je op.

Gratis intakesprek >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: