Kickboks Masters: de leukste boksworkout voor thuis

Kickboks Masters: de leukste boksworkout voor thuis

Kickboksen is een lekkere workout, die je ook gemakkelijk thuis kunt doen. Met Kickboks Masters heb je alles in huis om thuis met kickboksen aan de slag te gaan. Duidelijke uitleg, uren aan beeldmateriaal en sporten wanneer je maar wilt!

Goed voor je lichaam

Dat kickboksen goed voor je is, lijdt geen twijfel. Je werkt aan je conditie, die gaat met sprongen vooruit. Je verbrandt calorieën, waardoor je kunt afvallen. Je wordt leniger en verbetert je reactievermogen. Kortom, bij een kickbokstraining is heel je lichaam aan het werk.

Kickboksmasters, leukste workout

Daarbij komt dat het ook nog eens heel erg leuk is om te doen. Als je kickbokst, kun je letterlijk al je energie erin kwijt. Je kunt trappen en stoten, waarmee je een stukje stress van je kunt afsporten. Dat is een lekker gevoel!

18 modules vol kickbokstechnieken

Nu kun je deze sport ook thuis gaan doen. Kickboks Masters is een online cursus, waarin alle kickbokstechnieken worden uitgelegd. Er zijn 18 modules vol informatie. Danny Delvers, de ervaren trainer van Delda Sport, met 20 jaar ervaring, legt je alles uit dat je moet weten.

Was jij op zoek naar de leukste boksworkout? Met Kickboks Masters leer je alles dat je ook op een sportschool zou leren. Maar jij kunt dit nu thuis gaan doen. Vanaf elke tablet, smartphone of laptop kun je de video’s bekijken (zowel Apple als Android).

In je eigen huis, in je eigen tijd

Leer het kickboksen wanneer het jou uitkomt: na het huiswerk maken, als je thuiskomt van je werk of ‘s ochtends vroeg als iedereen nog slaapt. Je bekijkt alles in je eigen tempo en hoeft met niemand anders rekening te houden.

Kickbokscursus, workout thuis

Je krijgt levenslang toegang tot al het materiaal. Dus je hebt hier de rest van je leven nog plezier van. Kijk modules terug als dat nodig is en zoek informatie om iets op te frissen. Leer kickboksen om de leukste workout onder de knie te krijgen.

Of je nu een kickboks workout wilt doen om af te vallen, voor een mooi en strak lichaam te trainen, of om een goede conditie te krijgen: met Kickboks Masters kun je aan de slag gaan.

Bekijk de inhoud van Kickboks Masters:

14 modules: Aanleren basistechnieken kickboksen

4 modules: Zaktraining work-outs

Checklist: Zo vind je de ideale kickboksschool

Gezonde voedingsschema’s

2 x tijdelijke Bonus:

1: De basistechnieken toepassen in de praktijk

2: 2x Persoonlijke feedback sessie

Workout voor thuis, Kickboks Masters

Ben je nieuwsgierig geworden naar Kickboks Masters? Klik dan op onderstaande link om naar de pagina van de online cursus te gaan:

Klik hier voor Kickboks Masters >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: