High end personal training

Indien je op zoek bent naar een sportschool waar je high end personal training kunt krijgen, ben je bij Delda Sport aan het juiste adres. High end betekent kwaliteit, aandacht, begeleiding op maat en plezier in het trainen. In onze luxe PT studio in Landsmeer helpen wij je je doelen te bereiken.

Wat houdt high end personal training in?

Met high end personal training kun je in korte tijd veel bereiken. Of je nu wilt afvallen of je conditie verbeteren, door een intensieve begeleiding kun je sneller leren en blijf je gemotiveerd om voor je gezondheid te kiezen.

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met personal training. Dat zie je terug in onze aanpak, die rust op 3 unieke peilers:

Privacy: Om lekker te kunnen trainen heb je het gevoel nodig dat je ruimte en privacy hebt. Je zult bij ons geen overvolle zalen zien. Er trainen nooit meer dan 4 trainers tegelijk in onze studio. Daardoor kun je goed focussen en word je niet afgeleid.

Plezier: Sporten zou leuk moeten zijn! Dat is ook de enige manier om gemotiveerd te blijven. Onze trainers zorgen ervoor dat je training altijd interessant blijft, waardoor je meer resultaat zult behalen.

Persoonlijke aandacht: Wij maken een trainingsplan op maat, dat aansluit bij wat jij wilt bereiken. Ook helpen we je gezonde keuzes te maken buiten de sportschool, je coach is altijd bereikbaar voor vragen en advies.

Resultaten bereiken met kickboksen

Wil je bij ons gaan trainen, dan gaan we aan de slag met kickboksen. Deze sport is veelzijdig en kan je helpen je doelen te bereiken. Door deze full body workout te doen, train je je spieren en kun je sneller afvallen. Wil je ook een fit, strak lichaam? Dan is kickboksen echt iets voor jou.

Tijdens een training leer je de basistechnieken, zoals de verschillende trappen en stoten. Deze oefen je met de trainer (zonder te sparren). Verder is er aandacht voor krachttraining en conditietraining.

Weet je niet of je kickboksen wel leuk vindt? Daar kom je alleen achter door het eens te proberen. Maar onze trainers weten elke training weer andere oefeningen voor je samen te stellen, waardoor afwisseling gegarandeerd is. Hierdoor blijf je met plezier elke week kickboksen.

Bekijk onderstaand filmpje om te horen wat een enthousiaste klant van onze sportschool vindt:

Omdat we gebruik maken van een gepersonaliseerd trainingsschema, blijf je ook gericht werken aan je doelen. Als je merkt dat je elke week dichter bij je doel komt, is sporten ook daardoor makkelijker vol te houden.

High end personal training: 1 op 1 of groepstraining

Bij Delda Sport hebben we twee trainingsvormen: individuele training en Small Group training.

1-op-1 Training

Ga je sporten en kies je voor onze 1 op 1 training, dan krijg je 100% aandacht van de trainer. Omdat je zo intensief samenwerkt, zul je snel resultaat behalen. De trainer kan je snel feedback geven, wat in een groepsles niet zo makkelijk kan, omdat hij of zij dan de aandacht moet verdelen.

Doe je een beweging niet helemaal goed of heb je vragen, dan kan de trainer daar direct op inspringen. Daardoor leer je snel. Als team werken jullie samen aan je persoonlijke doelen. Individuele personal training is erg effectief.

Small Group Training

Houd je ervan om samen met anderen te sporten, dan is de Small Group training iets voor jou. In deze groepjes trainen 2 tot 8 mensen samen. De mogelijkheid bestaat om je aan te sluiten bij een bestaand groepje of dat je zelf een groep begint met vrienden of collega’s.

Omdat de groepjes klein blijven, kan de trainer elke deelnemer nog altijd goed begeleiden. Maar je hebt wel de gezelligheid van het samen sporten.

Ben je enthousiast geworden over personal training, grijp dan nu je kans en schrijf je in voor een gratis intakegesprek. Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en we nemen snel contact met je op.

Gratis intakegesprek >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: