Doe de test: Zo gezond ben ik

Als je wilt weten hoe gezond je bent, kun je dit laten testen bij Delda Sport. Door de Inbody Scan te doen krijg je een heleboel informatie over je gezondheid, zodat je indien nodig wat kunt gaan veranderen aan je leefstijl.

Hoe kom je erachter of je gezond bent?

Het is lastig om zelf te bepalen hoe gezond je eigenlijk bent. Je zou naar de dokter kunnen gaan, die bloedonderzoeken kan doen of je kan wegen. Je kunt een afspraak maken bij een diëtiste, die je advies kan geven over je eetgewoontes.

Maar een doktersbezoek vinden we vaak niet zo prettig en een diëtiste geeft alleen advies over je voeding en dat is niet het enige dat meespeelt bij je gezondheid. Wil jij een duidelijk en compleet beeld krijgen van hoe het met je gesteld is? Kom dan langs bij Delda Sport.

Gezondheid-gewicht-afvallen

Kom snel meer over je gezondheid te weten

In onze sportschool staat een Inbody Scan. Met dit apparaat wordt het mogelijk om je lichaam te scannen, een veilige en snelle manier om informatie over je gezondheid te krijgen. De scanner heeft sensoren: een waar je met je voeten op gaat staan, en twee die in handvatten verwerkt zitten.

Als je een Inbody Scan laat doen ga je op het apparaat staan. Via de scanners wordt de samenstelling van je lichaam gemeten. Even later kun je de uitslag al zien. Dus je hoeft niet dagen of weken te wachten tot je meer weet.

Door de Inbody Scan krijg je inzicht in het volgende:

  • Spier-vet analyse
  • Obesitas analyse
  • Lichaamstype
  • Metabolisme
  • Een analyse van je lichaamssamenstelling

De Inbody Scan is voor iedereen geschikt die zich afvraagt hoe gezond hij of zij is. Met de resultaten kun je een gesprek aangaan met een personal trainer van Delda Sport. Je krijgt dan de handvatten die je nodig hebt om je gezondheid te verbeteren.

Deze rijkdom aan gegevens vertelt je in detail waar de knelpunten zitten. Je gewicht alleen zegt niet zoveel over hoe gezond je bent. Het gaat veel meer over je lichaamsvet, waar dit in je lichaam zit en wat de verdeling van vet en spieren is.

Test-hoe-gezond-ik-ben

Advies over voeding, beweging, leefstijl

De Inbody Scan geeft dit allemaal weer in tabellen en een overzicht. Als je in gesprek gaat met een personal trainer, kun je advies krijgen over wat de beste manier is om je doelen te bereiken. Het kan nodig zijn om wat af te vallen, of om specifiek te gaan trainen om vet te verbranden.

Ook krijg je van ons een voedingsadvies. Veel mensen denken dat ze heel gezond eten. 200 Gram groente en 200 gram fruit is het advies. Maar wist je dat de meeste mensen per dag maar 130 gram groente eten?

Daar kunnen wij je bij helpen. Met duidelijk adviezen en informatie over voeding kun je gemakkelijker gezonde keuzes maken. Afvallen is dan lang zo moeilijk niet.

Regelmatig sporten zal ook helpen om sneller af te vallen, en om de verhouding spieren en lichaamsvet te verbeteren. Wij geven kickbokstrainingen, zowel in onze sportschool als aan huis.

Het is een heel geschikte sport voor mensen die willen afvallen, hun conditie willen verbeteren en sterker willen worden. Je kunt ook kickboksen als je nog helemaal geen ervaring hebt met sporten. Onze trainers maken een persoonlijk plan voor je, waarmee je aan je doelen kunt werken.

Wil jij nu echt weten hoe het met je gezondheid zit? Vraag dan snel een Inbody Scan aan en bespreek met ons hoe jij je gezondheid kunt verbeteren. Vul hieronder je gegevens in en zet erbij dat je een Inbody Scan wilt. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: