Boksen Zuidas: trainen met een personal trainer
11 december 2020 

Boksen Zuidas: trainen met een personal trainer

Woon of werk je in de Zuidas en zoek je een sportschool waar je kunt boksen, dan is Delda Sport het overwegen waard. Met de auto of het OV zijn we goed bereikbaar. In onze sportschool kun je sporten met een personal trainer en op die manier aan je sportieve doelen werken.

Voordelen van sporten met een personal trainer

Vraag je je af waarom je zou gaan sporten met een personal trainer? Leren (kick)boksen kan ook in een groepsles en dat is meestal minder duur. Er zitten echter een aantal belangrijke voordelen aan de begeleiding van een personal trainer.

1. Individuele begeleiding

Met een personal trainer sport je 1 op 1 (of bij Delda Sport is het ook mogelijk in kleine groepjes van maximaal 8 personen). Daardoor krijg je tijdens een les veel feedback. De trainer ziet precies wat je doet en kan inspelen op wat er gebeurt. In een groepsles kan een trainer je nooit zo nauwkeurig begeleiden.

Door deze aanpak leer je ook veel sneller. Een 1 op 1 les staat gelijk aan 15 uur les in een groep!

2. Meer motivatie

Een groepsles is natuurlijk gezellig, maar geen stok achter de deur. Ben je een avond moe of had je het zo druk, dan is de les zo afgezegd. De personal trainer zorgt ervoor dat je gemotiveerd bent en blijft. Je hebt intensiever contact en zult daardoor minder snel geneigd zijn af te zeggen.

Daarnaast is een individuele les op maat gemaakt en kan de trainer die zo samenstellen dat jij er veel plezier aan beleeft. Je gaat sporten zo echt leuk vinden! Afzeggen is dan helemaal niet meer nodig. Moeilijk te geloven? Bekijk onderstaande video om te horen wat onze klanten van onze trainingen vinden.

3. Training op maat

Voor we beginnen met de training, maakt de personal trainer een trainingsplan. Dit is opgesteld aan de hand van jouw wensen en doelen. Zo zul je andere oefeningen doen als je wilt afvallen, dan wanneer je een betere conditie wilt. Op die manier werk je in een les efficiënt aan je eigen doelen.

Daarnaast houden we ook goed rekening met je mogelijkheden. Heb je bijvoorbeeld blessures, waardoor je bepaalde oefeningen niet kunt doen, dan kun je dit tijdens de intake aangeven.

Leren kickboksen: fun en uitdagend

Bij Delda Sport leer je kickboksen. Dit is oorspronkelijk natuurlijk een vechtsport, maar je kunt dit gewoon doen zonder sparren. Je hoeft dus niet tegen iemand te kickboksen. Je oefent alle trappen en stoten met de trainer of een bokszak.

Kickboksen is een ontzettend leuke sport. Het is pittig om te doen, je traint er vrijwel al je spieren mee en bouwt er een goede conditie mee op. De training is altijd afwisselend, je doet veel verschillende oefeningen.

Je begint bijvoorbeeld met het oefenen van de trappen en stoten, daarna volgt een HIIT training, maar je kunt ook met gewichten oefenen, op een crosstrainer trainen, planken of aan de slag gaan met een plyo box. Het feit dat elke training er anders uit ziet, houdt de uitdaging en fun erin.

Ook niet onbelangrijk is dat kickboksen je helpt mentaal gezond te blijven. Het is een goede manier om stoom af te blazen, het helpt je omgaan met tegenslagen en uitdagingen en geeft je meer zelfvertrouwen.

Kickboksen is een sport voor jong en oud, maar ook voor mannen en vrouwen. Iedereen kan er baat bij hebben, wat je leeftijd, ervaring of motivatie ook is.

Zou jij wel willen leren kickboksen, kom dan snel eens kennismaken. Wil je eerst meer informatie, dat kan ook. Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.

Contactformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: