Boksen thuis oefenen: hoe pak je dat aan?

Als je thuis boksen kunt oefenen, kun je aan je conditie en kracht werken. Maar hoe pak je je training aan? Er zijn verschillende manieren om thuis te leren boksen en oefeningen te doen. Kickboks Masters helpt je om de technieken onder de knie te krijgen!

Voordelen thuis sporten

Thuis sporten is tegenwoordig heel makkelijk, er is genoeg informatie te vinden en veel verschillende oefeningen. En dat heeft natuurlijk veel voordelen:

 • Je kunt sporten wanneer het jou uitkomt: na je werk, ‘s ochtends vroeg, even tussendoor tijdens het studeren, of ‘s avonds laat. Je hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de sportschool.
 • Geen reistijd: je verspilt geen tijd met reizen van en naar de sportschool en daardoor ben je effectief meer bezig met sporten.
 • Veel privacy en geen afleiding: je sport lekker in je eentje, je hoeft je geen zorgen te maken over wat anderen denken en je wordt ook niet afgeleid door anderen.
 • Bespaart kosten: je abonnement op de sportschool kan best prijzig zijn. Thuis sporten is goedkoop.

Dus als je boksen thuis wilt oefenen is het fijn als dat thuis kan. Maar om te leren boksen heb je wel informatie nodig. Waar haal je die vandaan?

Thuis-oefenen-boksen-aanpak

Youtube

Op internet is veel te vinden over (kick)boksen. Je kunt op youtube filmpjes zien, waarin wordt voorgedaan wat je precies moet doen. Op verschillende websites kun je vinden hoe je een training kunt samenstellen en hoe vaak je die zou moeten doen.

Het voordeel is dat al die informatie (over het algemeen) vrij toegankelijk is. Maar er zitten ook veel nadelen aan verbonden:

 1. Betrouwbaarheid: je weet vaak niet of de persoon die jou alles uitlegt, echt weet waar hij het over heeft. Misschien zijn de technieken die hij laat zien helemaal niet goed en voert hij bewegingen niet correct uit.
 2. Onduidelijk gefilmd: De manier van filmen kan het goed bekijken van technieken soms ook tegenwerken. De kwaliteit van het filmpje kan slecht zijn of er wordt te snel bewogen, waardoor je het niet goed kunt zien.
 3. Taal: De meeste informatie op het internet is Engels, ook youtube filmpjes. Dat kan ervoor zorgen dat je net niet goed begrijpt wat iemand bedoelt.
 4. Kost veel tijd: Om goede informatie over kickboksen te vinden, ben je veel tijd kwijt om die te vinden. Het kan frustrerend zijn om telkens filmpjes aan te klikken, te bekijken en er dan achter te komen dat het toch niet is wat je zoekt.

Kickboks Masters

De oplossing voor mensen die graag thuis boksen willen oefenen is Kickboks Masters. Met deze online cursus kun je gemakkelijk en snel thuis aan de slag met kickboksen. Duidelijk, betrouwbaar en veilig!

Boksenoefenen-thuis-aanpak

Met deze cursus kun je gelijk thuis aan de slag. Alle uitleg wordt gegeven door Danny Delvers. Hij geeft al 20 jaar kickbokstraining en weet precies hoe hij de zaken uit moet leggen. Alle bewegingen worden duidelijk voorgedaan.

In deze video’s kun je goed zien hoe de technieken moeten worden uitgevoerd. De training bevat 18 modules van elk 55 minuten. Er wordt dus ruim de tijd genomen om elke basistechniek van het kickboksen goed uit te leggen.

Nu kun je het kickboksen pas echt gemakkelijk thuis leren. Kickboks Masters is op elk apparaat te bekijken: je smartphone (Android of iOS), je tablet of je laptop. Zet je telefoon of computer in de ruimte waar je wilt sporten en leer kickboksen met Danny, jouw eigen personal trainer.

Inhoud van Kickboks Masters

 • 14 modules: Aanleren basistechnieken kickboksen
 • 4 modules: Zaktraining work-outs
 • Checklist: Zo vind je de ideale kickboksschool
 • Gezonde voedingsschema’s

2 x tijdelijke Bonus:

1: De basistechnieken toepassen in de praktijk

2: 2x Persoonlijke feedback sessie

Zoals je ziet zit deze training boordevol informatie. Grijp je kans om thuis te gaan oefenen met boksen. Nu krijg je er ook nog tijdelijk twee keer een bonus bij:

De eerste bonus, “de basistechnieken toepassen in de praktijk” geeft je een kijkje bij twee trainingen die Danny geeft. Je kunt zien wat voor feedback hij geeft aan iemand die leert kickboksen en er worden tips gegeven om de meest gemaakte fouten te voorkomen.

Thuis-boxen-oefenen-aanpak

De persoonlijke feedback sessie geeft je de mogelijkheid om een filmpje, dat je van jezelf gemaakt hebt tijdens het kickboksen, naar Danny te sturen. Hij zal het bekijken en je daarna feedback geven. Zo kun je inzicht krijgen in hoe jij kickbokst, waar je veel van zult leren.

Als je thuis wilt leren boksen, is Kickboks Masters dé manier om dat te doen:

Opbouw van cursus:

De cursus is zo op gezet, dat als je hem helemaal doorwerkt, je alles van kickboksen weet! Elke beweging wordt gedetailleerd uitgelegd en voorgedaan. Je leert op die manier de kickbokstechnieken goed uitvoeren.

Dat is belangrijk om blessures te voorkomen en om te zorgen dat je aanvallen en verdediging zo effectief mogelijk zijn. Het voordeel is dat je met deze cursus alle informatie bij elkaar hebt, van begin tot eind en geen onderdelen mist.

Je kunt ook altijd een module terugkijken, als je iets vergeten bent of nog eens wilt herhalen.

Thuis-oefenen-boxen-aanpak

Betrouwbare informatie:

Deze training is samengesteld door Danny Delvers. Danny heeft al sinds 2005 zijn eigen sportschool Delda Sport, is gediplomeerd kickbokstrainer en personal trainer. Kortom, hij weet waar hij het over heeft.

Uitleg in je eigen taal:

Natuurlijk is wat je op youtube vindt gratis te bekijken. Maar deze cursus wordt in het Nederlands gegeven, wat ervoor zorgt dat je informatie toch beter en gemakkelijker tot je neemt. Je zult nooit hebben dat je iets verkeerd begrijpt en daardoor fouten maken in je uitvoering.

Kickboksen leren van je eigen personal trainer

Kickboks Masters is de ideale manier om thuis aan de slag te gaan met kickboksen. Natuurlijk, informatie op internet is vrijwel gratis te vinden. Maar met Kickboks Masters haal je kwaliteit in huis.

Door een eenmalige aanschaf te doen, haal je een cursus in huis waar je de rest van je leven iets aan zult hebben. Je leert deze sport van A tot Z van een personal trainer die goed opgeleid is en weet hoe hij alles moet uitleggen. Op deze manier is leren kickboksen eenvoudig, snel en ook nog leuk.

Je zult merken dat je met Kickboks Masters snel vooruit gaat en voor je het weet sta je fanatiek elke week lekker thuis te sporten. Voor je het weet ben jij een echte Kickboks Master.

Bekijk onderstaand filmpje om een voorbeeld van de online kickbokstraining te zien:


Ben je nieuwsgierig geworden of wil je Kickboks Masters nu voordelig aanschaffen? Klik dan op onderstaande link en vind je weg naar een sterk en fit lichaam door thuis te gaan kickboksen.

Kickboks Masters >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: