Boksen Amsterdam Oud Zuid: Kom langs in onze luxe boksstudio
02 december 2020 

Boksen Amsterdam Oud Zuid: Kom langs in onze luxe boksstudio

Zoek jij een goede sportschool waar je kunt leren boksen in Amsterdam Oud Zuid? Kom dan eens een kijkje nemen bij Delda Sport in Landsmeer. Wij werken met kleine groepjes en individuele personal training. Leren kickboksen voor een fit en sterk lichaam? Bij ons kan het!

Wat kun je bereiken met kickboksen?

De meeste mensen die regelmatig trainen, doen dit omdat ze een doel hebben met het sporten. Vaak is dat afvallen, maar je kunt ook kickboksen om fitter te worden, een betere conditie te krijgen, leniger of sterker te worden.

Als je een doel voor ogen hebt, helpt dat om gemotiveerd te blijven voor je training. Dus voor je begint met kickboksen, krijg je een intakegesprek met een van onze trainers. Daarin proberen we helder te krijgen wat jouw doel is. En daarmee kan de trainer een persoonlijk trainingsschema opstellen.

Door te kickboksen kun je aan elk doel werken. Het helpt om meer kracht op te bouwen. Er wordt altijd aandacht besteed aan krachttraining (met gewichten of oefeningen die werken met je eigen gewicht).

Ook kun je je conditie verbeteren en kickboksen is zeker een goede sport om je te helpen met afvallen. Wist je dat je tijdens een kickbokstraining tot wel 750 calorieën kunt verbranden?

Vergelijk dat met een potje basketbal (450 calorieën), een uurtje fietsen op een hometrainer (600 calorieën) of roeien op een roeimachine (550 calorieën). Met kickboksen werk je dus echt efficiënt aan gewichtsverlies.

De werkwijze van Delda Sport

De ene sportschool is de andere niet. De aanpak van Delda Sport onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak en de aandacht voor afwisseling en plezier in het sporten. Wij gaan ervan uit dat je een sport alleen volhoudt, als je het ook leuk vindt om te doen.

Daarom zorgen wij ervoor dat onze trainingen elke keer anders zijn en dat je na afloop met een goed gevoel naar huis gaat. Dat onze deelnemers enthousiast zijn, kun je zien in onderstaand filmpje:

Wil jij bij ons komen trainen, dan kun je kiezen tussen deelnemen aan groepstrainingen of 1 op 1 personal training. Beiden hebben hun eigen voordelen.

Small Group Training

Waar je bij een normale sportschool kunt leren kickboksen in een groepsles van zo’n 15 tot 20 personen, werken wij met kleine groepjes. Dat werkt veel beter: de trainer kan elke deelnemer goed begeleiden en iedereen heeft dan veel eigen persoonlijke ruimte.

Onze groepjes bestaan uit maximaal 8 personen. Op die manier heb je wel de gezelligheid van het sporten in een groep, maar kan de trainer je goed begeleiden en krijg je de feedback die je nodig hebt.

Er zijn bestaande groepjes waar je je bij aan kunt sluiten, zolang de deelnemers hetzelfde niveau hebben als jij. Maar je kunt ook je eigen groepje starten met vrienden of collega’s. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

1 op 1 training

Dit is de manier om het kickboksen snel te leren en om te kunnen profiteren van individuele begeleiding. Omdat je 1 op 1 wordt begeleid, heeft de trainer alle aandacht voor jou. Hij of zij kan je op persoonlijk niveau feedback geven, je vragen beantwoorden en die oefeningen geven die jou verder helpen.

Deze vorm van training is erg effectief. Je krijgt de kickbokstechnieken sneller onder de knie en bereikt sneller je doelen. Verder is het erg prettig om te sporten met zoveel privacy.

Welke manier van trainen je ook kiest, je kunt er bij Delda Sport van aan dat je professioneel begeleid wordt. Met een personal trainer bereik je wel je doelen. Neem de gok en probeer het uit. Grote kans dat je erachter komt dat ook jij sporten leuk kunt vinden.

Vraag nu die gratis intake aan door je gegevens in onderstaand formulier in te vullen:

Gratis intakegesprek >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: