Boksen Amsterdam Oost - Kom langs in onze luxe boksstudio

Boksen Amsterdam Oost - Kom langs in onze luxe boksstudio

Boksen is een sport waarmee je je lichaam in topconditie kunt krijgen. Of je nu gaat voor gewoon boksen of kickboksen. Zoek jij een goede sportschool in de buurt van Amsterdam Oost waar je alle technieken onder de knie kunt krijgen? Kom dan eens kijken bij Delda Sport in Landsmeer of Amstelveen.

Individuele of groepslessen

Wij bieden lessen aan voor beginners en gevorderden. Je kunt kiezen voor een groepsles of een 1 op 1 les.

Groepsles

De groepjes waar je kickboksles in krijgt zijn klein (maximaal 8 personen). Op die manier kunnen we garanderen dat je veel aandacht van de trainer krijgt. Daardoor leer je alle technieken goed aan en krijg je feedback als je dat nodig hebt.

Sportschool-Amsterdam-Oost

Je kunt je aansluiten bij een bestaand groepje, dat ongeveer hetzelfde niveau hebt als jijzelf. Maar het is ook mogelijk om een groep te beginnen. Wil jij met enkele vrienden/vriendinnen of collega’s leren kickboksen? Kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

Privéles

Een goede manier om snel en op een leuke manier het kickboksen onder de knie te krijgen, is privéles nemen. Je leert dan in je eigen tempo en krijgt alle uitleg die je nodig hebt. In een privéles leer je net zoveel als in 15 uur groepsles!

Zo ga je dus snel vooruit. Je hebt in no time alle technieken onder de knie. De trainer helpt je met de punten waar jij moeite mee hebt. Je leert dus precies wat jij nodig hebt. Dat is in een groepsles wel anders.

Kickboksen voor een fit lichaam

Tegenwoordig heeft een groot gedeelte van de bevolking een zittend beroep. Ook als je studeert zul je veel zitten, in collegebanken of thuis achter je computer om je werkstukken te maken of te leren.

Zitten is eigenlijk heel slecht voor het lichaam. De bloedsomloop vertraagt, je spieren worden slapper en daar kan ook je spijsvertering last van krijgen. Ook je hart is een spier. Als deze niet vaak in beweging komt, zal je hart ook minder fit worden.

Dus het is goed om regelmatig te bewegen. Kickboksen is een sport die je een full body workout geeft: dat betekent dat als je kickbokst, je hele lichaam in actie moet komen. Je armen, benen, rug, schouders, billen en buik. Bijna alle spieren van je lichaam worden getraind.

En niet alleen train je je spieren, maar ook je conditie. Door het oefenen van de trappen en stoten verbeter je je conditie, maar er worden ook speciale oefeningen gaan om een betere conditie te krijgen, zoals de HIIT.

Conditietraining-Boksen

Tijdens een kickbokstraining kun je tot wel 750 calorieen verbranden. Wil je dus een betere conditie, sterkere spieren en een mooi strak lichaam, dan is kickboksen de sport voor jou.

En natuurlijk houden we rekening met jouw beginniveau. We helpen je om je conditie op te bouwen. Alle oefeningen en trainingen zijn aan te passen aan elk niveau. Onze trainers hebben veel ervaring en kunnen zowel beginners als gevorderden trainen.

Naar je doel toewerken

Wil jij graag aan je gezondheid werken? De meeste mensen gaan sporten omdat ze een bepaald doel willen bereiken: Afvallen, sterker worden of een ijzersterke conditie. Wij kunnen je helpen jouw doel te bereiken.

Als je een training wilt gaan volgen, krijg je eerst een intakegesprek met een van onze trainers. In dit gesprek vertel je wat over jezelf, of je al ervaring hebt met sporten, last hebt van blessures en wat je doelen zijn.

Hiermee kan de trainer aan de slag. Hij of zij maakt een trainingsschema dat is afgestemd op wat jij nodig hebt. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onderstaand filmpje om te horen wat onze leden over Delda Sport te zeggen hebben.

Wil jij ook leren kickboksen? Vraag dan nu een gratis intakegesprek aan. Laat je gegevens achter in onderstaand formulier, dan nemen we snel contact op.

Intakeformulier >>

Reactie plaatsen

Klik gerust eens door onze categorieën heen: